2009 Ekim Anneleri

arkadaslar bana yardım edermisiniz ben aksam üstü makarna yemiştim ve yedikten sonra midemde agrı basladı hiç rahat degilim otururken bile zorluk cekiyorum şişkinlikte var cok zor durumdayım canım cok yanıyor ne yapmam gerekiyor bana bilgi verebilirmisiniz nasıl gecer bu şişkinlik ve agrı sizden yardım bekliyorum lütfen....

gecmis olsun canim ben boyle bir durum yasamadigim icin pek bir bilgim yok ama maden suyu icersen belki faydasi olur

selamm kızlar nureffsan selam canım,
pazar günü iş yaptım demiştim ya bebişi rahatsız etmişiz doktor dinleniceksin demişti, gerçekten de yormuşum galiba, karnım belim hep ağrıyor. çok korktum valla ya. bidaha kendime dikkat edicem çok fena oldum.

Kızlarr yaa bu sayfaya resmi nasıl koyuyordukk göbişim resmini koyucamm diğer sayfaya beceremedimm.....yardımmmm!!!!!!!!!!!

Bende dun aksam cok kotu olmustum aynen dedigi gibi kendimi patlayacak gibi hissediyordum cok yemedigim halde.gecede hic uyuyamadim nefes alamiyordum resmen.cok kabuslar girdum butun gecede.ama simdi iyiyiym cok sukur.bugun bebisimin kalp atisini da dinledim cok cok daah mutlu oldum butun rahatsizligim gecti:)insani nasil mutlu ediyor Allahim bebislerimizi bize bagislasin sagsalim dunyaya getirmek nasip etsin hepimizin insallah:)Bne herhangi bise kullanmadim ilac olarak.ama evde soda olsaydi icerdim heralde.soda icebilirsin dene bakalim.insallah gecer canim:).

gecmis olsun canim yaa bende dun yatak odami temizledim karnim agrimadi ama bel agrisindan gece uyuyamadim.dinlene dinlene yaptim ama 1aydan fazladir hicbirsey yapmayinca hamlasim bugun o yuzden hicbirsey yapmadim dinlendim yarin bir kac birsey yapacagim.ben doktoru aratip sordurdum izin aldim doktor yapabilir ama kendi cok iyi dinlesin karni agrirsa dinlensin gecince devam etsin demis bende oyle yaptim..

ii akşamlar güzel hamişler ne var ne yok iki gündür temizlik yapıyoruz anneyle öldük valla evden bir ev çıkmış yarında biraz işimiz var ondan sonra oh rahatız ama bittik valla

malesef su anda evdede soda yok inş sabaha kadar gecer bu saatte de burda heryer kapalı alamayızda bebegime bişey olmaz inş ben bu agrıya dayanmaya calışacagım ilgilendiğiniz için cok tesekkür ederim...

ii akşamlar güzel hamişler ne var ne yok iki gündür temizlik yapıyoruz anneyle öldük valla evden bir ev çıkmış yarında biraz işimiz var ondan sonra oh rahatız ama bittik valla

kızlar yapmayın allahaskına bırakın ev pis dursuuuun, ben de bel agrısı dıye doktora gıttım karnım agrımıyo nasılsa yapayım bısey olmaz dedım, ama bebek resmen bas asagı gelmıs, daha hareket kabılıyetı de olmadıgı ıcın toparlayamıyo kendını.2 saat temızlık yaptım dıye magnezyım alıyorum 3 tane agrı kesıcı gunde. iyiyim diye kendınıze guvenmeyim kızlar lütfen..üzülürsünüz sonra

gecmiş olsun canım daha oncede okumustum temizlik yapınca bebeginin nasıl yoruldugunu ve doktorun sana soylediklerini.. dun baya temizlik yaptım ve senin yazdıklarını okuyunca cok korktumm doktorun hamilelik boyunca iş yapmanın sakıncalı mı oldugunu soyledi yoksa 3 aylık donemdemi dikkat etmek gerekliymiş? bugun yapmıcam dedim yapmadım ama daha demin balkonumu yıkAdım belime agrı girdi resmen suan cok kotu agrıyor off korktum ama insan ole duramıyorr da ya offffffffff

senağlama senağlama

canım 5 ay dikkat ediceksiniz dedi doktor. sonra ne yaparsanız yapın lütfen ama lütfen dinlenin dedi ısrarla. iyiyim diye kendinize güvenmeyin dedi.
iş yaptıktan sonra benım de belim feci ağrımıştı. karın agrım falan yoktu. ayakta durdum ondan agrıdı belim heralde dedim kendi kendime. ama doktora gidince o bel ağrısı da bebiştenmiş görmüş olduk.aman canım lütfen iş miş yapma. hele eğilerek iş asla yapma. ben tuvaleti falan ovdum ondan böyle oldu. mayıs annelerine sordum şimdi böyle agrını zoldu mu dıye. bitanesi hep böyle temizlemiş iyiyim diye doktoru dinlememiş. 18. ayda bi yattım ta 9. ayda kalktım yataktan diyo. yani bu işin şakası yok lütfen.iyiyim sanıyosun ama sonra çıkıyo acısı.
ayagının altına yastık koy dınlendır belını tatlım ağrın varsa. lütfen iş falan yapma.:CüvCüv:

günaydın sevgi kelebeklerim nasılsınız bakalım .ben dün doktora gittim kontrol ve 2 li test olduk bebişimle.sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış.inşallah güzel haberler veririrm size bu arada kontrolde bebişim çok sağlıklıymı ve ense kalınlığıda normalmiş.kalp sesinini dinledik yine çok heyecanlandım çok güzel yaaa.ellerini kıpırdattı doktorum dedi sana el sallıyo .ayy yerim ben onun minik ellerini.
siz neler yaptınız bebişler nasıl? ben giremedim 1 haftadır

günaydın kızlar benimde bu günlerde gece çok belim ağrıyor sabah kaltığımda bel ağrısı oluyor acaba kendimi çok mu yoruyorum yoksa normal mi bunlar

günaydınnn hatunlarrrrrr a.s.
beryalcım gözün aydın testlerde güzel çıkıcak işallahh
ocean06 aynen benim bel ağrım çok tam belde değil kuyruk sokumum çok yatayım oturayım ayakta durayım ağrıyo çok fenaasabır deyip katlanıcaz yapcak bişeyimizde yok:sm_confused:

Günaydın kısslarrhihoyyyt keyif dolu, sağlıklı bigün olur inşallah hepimizeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…