arkadaslar bana yardım edermisiniz ben aksam üstü makarna yemiştim ve yedikten sonra midemde agrı basladı hiç rahat degilim otururken bile zorluk cekiyorum şişkinlikte var cok zor durumdayım canım cok yanıyor ne yapmam gerekiyor bana bilgi verebilirmisiniz nasıl gecer bu şişkinlik ve agrı sizden yardım bekliyorum lütfen....
arkadaslar bana yardım edermisiniz ben aksam üstü makarna yemiştim ve yedikten sonra midemde agrı basladı hiç rahat degilim otururken bile zorluk cekiyorum şişkinlikte var cok zor durumdayım canım cok yanıyor ne yapmam gerekiyor bana bilgi verebilirmisiniz nasıl gecer bu şişkinlik ve agrı sizden yardım bekliyorum lütfen....
selamm kızlar nureffsan selam canım,
pazar günü iş yaptım demiştim ya bebişi rahatsız etmişiz doktor dinleniceksin demişti, gerçekten de yormuşum galiba, karnım belim hep ağrıyor. çok korktum valla ya. bidaha kendime dikkat edicem çok fena oldum.
ii akşamlar güzel hamişler ne var ne yok iki gündür temizlik yapıyoruz anneyle öldük valla evden bir ev çıkmış yarında biraz işimiz var ondan sonra oh rahatız ama bittik valla
selamm kızlar nureffsan selam canım,
pazar günü iş yaptım demiştim ya bebişi rahatsız etmişiz doktor dinleniceksin demişti, gerçekten de yormuşum galiba, karnım belim hep ağrıyor. çok korktum valla ya. bidaha kendime dikkat edicem çok fena oldum.
kızlar yapmayın allahaskına bırakın ev pis dursuuuun, ben de bel agrısı dıye doktora gıttım karnım agrımıyo nasılsa yapayım bısey olmaz dedım, ama bebek resmen bas asagı gelmıs, daha hareket kabılıyetı de olmadıgı ıcın toparlayamıyo kendını.2 saat temızlık yaptım dıye magnezyım alıyorum 3 tane agrı kesıcı gunde. iyiyim diye kendınıze guvenmeyim kızlar lütfen..üzülürsünüz sonra
gecmiş olsun canım daha oncede okumustum temizlik yapınca bebeginin nasıl yoruldugunu ve doktorun sana soylediklerini.. dun baya temizlik yaptım ve senin yazdıklarını okuyunca cok korktumm doktorun hamilelik boyunca iş yapmanın sakıncalı mı oldugunu soyledi yoksa 3 aylık donemdemi dikkat etmek gerekliymiş? bugun yapmıcam dedim yapmadım ama daha demin balkonumu yıkAdım belime agrı girdi resmen suan cok kotu agrıyor off korktum ama insan ole duramıyorr da ya offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?