2009 Ekim Anneleri

ocean normal canım dr bana dedi sırt yada bel ağrın olabilir bu dönem dedi normalmiş yani
Günaydın elalı nasılsın

günaydın bulcuk benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor a.s ne yapalım katlanacağız bebişlerimiz için

günaydın canım
eşimde benle dalga geçiyor kuyruk sokumum deyincee
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeeee diye şarkı söylüo kaydirigubbakcemile3

beryalcim gözün aydın çok sevindim maşallah bebişinede sanada
kan sonuçlarında güzel çıkacak eminim, ense kalınlığı normal olanların kanıda normal çıkıyomuş, bana kanda bakmadılar bile, değeri 2nin altındakilere sonuç iyi olacağı için kanda bakmıyoruz dediler:dilcikar:

günaydın kızlar benimde bu günlerde gece çok belim ağrıyor sabah kaltığımda bel ağrısı oluyor acaba kendimi çok mu yoruyorum yoksa normal mi bunlar

cnm eğer dayanılmayacak gibi bi ağrıysa kendini çok yoruyo olabilirsin, yada yattığın yatağında etkisi olabiliryerimseniben
gün içinde kendini yormayıp sakin geçirdiğin bi günün sabahındada aynısı olursa bence yataktan kaynaklanıyo olabilir...

günaydın kızlar nasılsınız ya benimde dün karnımda ara ara ağrı oldu kramp girer gibi şimdi bişey yok ama nedendir acaba ?

herkezde ağrılar olduğuna göre artık eminizzz
evet kızlarrr biz hamileyiizzzzzzzhihoyyythihoyyyt

Günaydın kızlar artık bulantımın geçmesi lazım değilmi sabah 1-2 kez yokluyo beni.
beryal gözün aydın.
ocean sanırım işe fazla kaptırmaktan ağrıyo. bende bel ağrısı şimdilik yok fazla ayakta durursam ağrı giriyo hemen oturuyorum geçiyo bak bi arkadaşımız yazmış belim ağrıyordu dr dinlen bebeğiyormuşsun falan demiş o yüzden lütfen dikkat edelim. çalışıp sürekli oturmak zorunda kalan benim gibi arkadaşlarda lütfen bellerini yastıkla desteklesin çok rahat oluyo.

ocean normal canım dr bana dedi sırt yada bel ağrın olabilir bu dönem dedi normalmiş yani
Günaydın elalı nasılsın

iyiyim pempemm sen nasılsındelikafadulden
bugün yataktan kalkerken eşim karnıma dokundu ve sağ tarafın diğer tarafa göre büyük dedi, elledi bebek burda galiba belli oluyo dedi, çok mutlu oldum o yüzdenhihoyyyt

fatıma sabah kusuyonmu peki boş öğürtümü oluyo, sabah kalkınca ve demir hapını içerkende bendede oluyo mide bulantısı ve boş öğürme, azcık su çıkıyo sadece:çok üzgünüm:

bugün yataktan kalkerken eşim karnıma dokundu ve sağ tarafın diğer tarafa göre büyük dedi, elledi bebek burda galiba belli oluyo dedi, çok mutlu oldum o yüzdenhihoyyyt

sabah 4:30 da bana öksürük tuttu sanırım bizimkini rahatsız ettim kasıklara battı durdu eşim karnımı tutuyo ben öksürüğe devamsırnaşık şey
bu arada dr ense ölçümü falan yaptı 1,5 çıktı 2 li test yapacakmısınız dedim gerek yok 3lü yaparız yeter herşey yolunda gelişim iyi dedi. sanırım dr dan dr a durum değişiyo

elalım iyim canım demek belli oluyor nerede olduğu ne güzel ya sen hissettinmi bebeğini canım 14 hafta olmuşsun dün dinledim 14 haftadan itibaren anne hisseder bebeğini diyordu

benimde belim çok ağrıyor, haftasonu temizlik yaptım ondan ağrıyordur dedim ama yook, 3-4 gündür ağrıyor. Bi yerde okudum dün; vücudun ağırlık merkezinin yeri değiştiği için oluyormuş o ağrılar. Normal
gibi gözüküyor canım.

beryalim gösün aydın kuzuummm
günaydın canım
eşimde benle dalga geçiyor kuyruk sokumum deyincee
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeeee diye şarkı söylüo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kuzucuklarıımm günayydıınnn..keyifler nasıııı
hihoyyyt

günaydın kızlaaaar....... bende dün bebeğimin sol tarafta olduğunu hissettim sol tarafım daha sert....eşimde hissetti...çok güzel birde kıpırdadığını hissetsem:))))))))))))

benim velette sol tarafda bariz sol tarafım şiş göbeğim yamuk duruyorrr
kaydirigubbakcemile3

elalı yok çıkarma değil bi anda dediğin gibi öğürtü şeklinde oluyo. şimdiye kadar 2 kez çıkardım oda su

zuzucum günaydın
keyifler işte ağrılar sızılarr eşliğinde güsel
sen naıslınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…