günaydın bulcuk benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor a.s ne yapalım katlanacağız bebişlerimiz için
günaydın sevgi kelebeklerim nasılsınız bakalım .ben dün doktora gittim kontrol ve 2 li test olduk bebişimle.sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış.inşallah güzel haberler veririrm size bu arada kontrolde bebişim çok sağlıklıymı ve ense kalınlığıda normalmiş.kalp sesinini dinledik yine çok heyecanlandım çok güzel yaaa.ellerini kıpırdattı doktorum dedi sana el sallıyo .ayy yerim ben onun minik ellerini.
siz neler yaptınız bebişler nasıl? ben giremedim 1 haftadır
günaydın kızlar benimde bu günlerde gece çok belim ağrıyor sabah kaltığımda bel ağrısı oluyor acaba kendimi çok mu yoruyorum yoksa normal mi bunlar
günaydın canım
eşimde benle dalga geçiyor kuyruk sokumum deyincee
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeeee diye şarkı söylüo kaydirigubbakcemile3
ocean normal canım dr bana dedi sırt yada bel ağrın olabilir bu dönem dedi normalmiş yani
Günaydın elalı nasılsın
Günaydın kızlar artık bulantımın geçmesi lazım değilmi sabah 1-2 kez yokluyo beni.
beryal gözün aydın.
ocean sanırım işe fazla kaptırmaktan ağrıyo. bende bel ağrısı şimdilik yok fazla ayakta durursam ağrı giriyo hemen oturuyorum geçiyo bak bi arkadaşımız yazmış belim ağrıyordu dr dinlen bebeğiyormuşsun falan demiş o yüzden lütfen dikkat edelim. çalışıp sürekli oturmak zorunda kalan benim gibi arkadaşlarda lütfen bellerini yastıkla desteklesin çok rahat oluyo.
iyiyim pempemm sen nasılsındelikafadulden
bugün yataktan kalkerken eşim karnıma dokundu ve sağ tarafın diğer tarafa göre büyük dedi, elledi bebek burda galiba belli oluyo dedi, çok mutlu oldum o yüzdenhihoyyyt
iyiyim pempemm sen nasılsındelikafadulden
bugün yataktan kalkerken eşim karnıma dokundu ve sağ tarafın diğer tarafa göre büyük dedi, elledi bebek burda galiba belli oluyo dedi, çok mutlu oldum o yüzdenhihoyyyt
günaydın sevgi kelebeklerim nasılsınız bakalım .ben dün doktora gittim kontrol ve 2 li test olduk bebişimle.sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış.inşallah güzel haberler veririrm size bu arada kontrolde bebişim çok sağlıklıymı ve ense kalınlığıda normalmiş.kalp sesinini dinledik yine çok heyecanlandım çok güzel yaaa.ellerini kıpırdattı doktorum dedi sana el sallıyo .ayy yerim ben onun minik ellerini.
siz neler yaptınız bebişler nasıl? ben giremedim 1 haftadır
günaydın canım
eşimde benle dalga geçiyor kuyruk sokumum deyincee
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeeee diye şarkı söylüo kaydirigubbakcemile3
sabret annesi yakında tüm karnın şişecek eşitlik sağlayacak:sm_cool:benim velette sol tarafda bariz sol tarafım şiş göbeğim yamuk duruyorrr
kaydirigubbakcemile3
elalı yok çıkarma değil bi anda dediğin gibi öğürtü şeklinde oluyo. şimdiye kadar 2 kez çıkardım oda su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?