elalı yok çıkarma değil bi anda dediğin gibi öğürtü şeklinde oluyo. şimdiye kadar 2 kez çıkardım oda su
günaydın kızlar nasılsınız ya benimde dün karnımda ara ara ağrı oldu kramp girer gibi şimdi bişey yok ama nedendir acaba ?
herkezde ağrılar olduğuna göre artık eminizzz
evet kızlarrr biz hamileyiizzzzzzzhihoyyythihoyyyt
sabah 4:30 da bana öksürük tuttu sanırım bizimkini rahatsız ettim kasıklara battı durdu eşim karnımı tutuyo ben öksürüğe devamsırnaşık şey
bu arada dr ense ölçümü falan yaptı 1,5 çıktı 2 li test yapacakmısınız dedim gerek yok 3lü yaparız yeter herşey yolunda gelişim iyi dedi. sanırım dr dan dr a durum değişiyo
elalım iyim canım demek belli oluyor nerede olduğu ne güzel ya sen hissettinmi bebeğini canım 14 hafta olmuşsun dün dinledim 14 haftadan itibaren anne hisseder bebeğini diyordu
sabret annesi yakında tüm karnın şişecek eşitlik sağlayacak:sm_cool:
zuzucum günaydın
keyifler işte ağrılar sızılarr eşliğinde güsel
sen naıslınn
sizden naber annecikler.....geceniz nasıl geçti....
iim canım bende..akşam accık ağrım wardı ama şimcik iyiyim şükür..karnımın sol tarafına minik minik bişiler batıyodu..sooras azcık aşşasına,sonra yine bi önceki yere..anamm dedimm bebişin hareketimi yoksam olabilirmi kaydirigubbakcemile3 bi heycan yaptım..soora dedim saçmalamam kıs zuzuu daha erken hissedemen..ama olsun o heycan bile çok tatlıydı:))
Günaydın canım çok şükür sorunsuz bir akşam ve gece geçirdim inş. seninkide öyledir.
Zuzuum günaydın canım
sabret annesi yakında tüm karnın şişecek eşitlik sağlayacak:sm_cool:
elalı cinsiyet söyledimi dr un bana yüksek ihtimal oğlan dedi bi yerde duymuştum erkek bebeğinin ense biraz daha kalınmış sanırım seninde erkek
hem de ööle bi şişcekkii tostoparlak yusyuwarlak yuwarlanıp gidicesskaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
yok cnm doktor 2li testi yaparken henüz erken demişti, ama benim eşim dönerken ben pipisini gördüm, erkek demişti ısrarla:roflol:
nann amma yazıyonuz yaa ben eskilere cevap veririkene konu değişiyoo :)))
zuzum napıyon kıss, ben küstüm sanaa ....
bebiş olabilir kızzz artık yavaş yavaş hissetmeye başlıcaz hepimizz
bende ara ara bişiler oluo acabaa bebişmi diyorum
benimde belim çok ağrıyor, haftasonu temizlik yaptım ondan ağrıyordur dedim ama yook, 3-4 gündür ağrıyor. Bi yerde okudum dün; vücudun ağırlık merkezinin yeri değiştiği için oluyormuş o ağrılar. Normal
gibi gözüküyor canım.
:roflol: göbek bağını görünce kocaman pipi sanmıştır eşin :roflol:
günaydın kızlar size bişey sorcam aranızda hamile pantolonu kullanan varmı ben bu hafta sonu almayı düşünüyorumda sizce erkenmi pantolanlarımdan tek bi tanesi oluyo oda artık sıkacak gibi
günaydın kızlar size bişey sorcam aranızda hamile pantolonu kullanan varmı ben bu hafta sonu almayı düşünüyorumda sizce erkenmi pantolanlarımdan tek bi tanesi oluyo oda artık sıkacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?