2009 Ekim Anneleri

muhahahahaahaaaaaa çok hoş bi benzetme yapmışınn:roflol:
bende 85 takıyodum, 90 takıyom epeydir:CüvCüv:

felisim buketcim gerçekten çok teşekkür ederim..baya endişelenmeye başlamıştım..her gittiğim de haftamız fazla çıkıyo:1shok: dediğim gibi monitor kullandığım için döllenme gününü tahmin edebiliyorum ama Allah bilir tabi..benim gibi olan çok arkadaş varmış..rahatladım sağolun arkadaşlarım..

sağol zezecim içim rahatladı bebem konusunda ama kendim için endişelenmeye başladım:çok üzgünüm:
ayın 20sinde randevum var soracam mutlaka:1hug:

ıyy ne uyusmuşun sen be elaaaklava: gidiodur gidiodur sen yede nası yersen ya abowwwwwww

dimee ölee bee küserimm haaa:çok üzgünüm:
gidiyomudur kıs hakket doğru sülee:mymeka:

kızlar süt içemiyorsanız ayran için yoğurt yiyin aynı viatmin ondada var. hatta yeşillikte marulda falanda var. yani illa süte gerek yok.

:mymeka: onu yemem bunu yemem arı boku ye emi , gidodur zilli ne yesen gitmiomu sonuçta bu aralar et ürünleri ye dedi bana doktorum sizede sölüm gacılarrrr haftada 2-3 kere haşlanmış yumurta bide

kızlar herkese merhaba kızlar bir haftadır giremedim ev taşıdık çok zormuş ev taşıması hele bu durumda sağ olsun annem yardım etti sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben pazartesi ikili teste gittim perşembe sonucunu alacağım umarım bir sorun çıkmaz :CüvCüv:

evet fatımaya katılıom yeşillikk çok faydalı hem folicasit hem calsiyum var ben her akşam salata yapıom mutlaka bide mercimek çorbası çok fadalıymış bagırsaklar içinde hergün çorba içmeliyiz

:mymeka: onu yemem bunu yemem arı boku ye emi , gidodur zilli ne yesen gitmiomu sonuçta bu aralar et ürünleri ye dedi bana doktorum sizede sölüm gacılarrrr haftada 2-3 kere haşlanmış yumurta bide

bir de bol bol baklagil..mercimek,fasülye,nohut...benim doktor da bunu dediyerimseniben

arkadaşlar ben süt içemiyorum mercimek çorbasından tiksindim kokulu olan hiç bir yemeği yiyemiyorum hala midem bulanıyor ne yapmak lazım bilmiyorum

hemoroidin bebeğe bi zararı yok, hatta gebeler hemeroid için ilaç (krem) de kullanabiliyor (doktor söyledi) ben proctolog kullanıyorum, iyi geliyor. ama normal doğum düşünüyorsan hemoroidi arttırma riski var canım.

offff şimdi kalk fuara git.......fuara katılıyoruz ortağımla herşeyi adamın üstüne yıktım 2 aydır...gidip boy göstereyim bari:))))daha doğrusu göbüş göstereyim.....

arkadaşlar ben süt içemiyorum mercimek çorbasından tiksindim kokulu olan hiç bir yemeği yiyemiyorum hala midem bulanıyor ne yapmak lazım bilmiyorum

ah canım benim de bulantılar devam ediyo:çok üzgünüm:su içmeye bile korkuyorum inan..doktora defalarca söyledim..normal dedi hiçbir şey vermedi..daynıyom napayım..benim akşamları çok kötü oluyo,yemekten sonra hepsini çıkarıyom..ben de 1-2 saat sonra meyve yiyom elma,portakal falan..kuzum beslensin diye yoksa onu da yemem,napayım..bi de devam ederse hemen yatıyom ki unutayım..elimde yarım limonla dolaşıyom evde koklaya koklaya geziyom:dilcikar: koçiş de yanaşamıyo yanıma,itip duruyom adamı valla isyan etcek bi gün ama napıyım..hem hiç içimden gelmiyo hem de kocişin yüzüne kusmaktan korkuyom:roflol:
geçer elbet dayancaz acık

delüünaniknaniknaniknaniknaniknanik
et yiyom yemekte falan, yumurtada öğğ böğğ haftada bikaçkez yiyom:1closedeyes:

gunaydin arkadaslar nasilsiniz ? keyfiniz nasil ? ben çok yorgun hissediyorum kendimi cok halsizim havada kapali bugun yagmur yagacak sanki , kalktigimdan beri off puff cekiyorum , dun aksam nisan mart annelerinin topigine baktim bir cogu 31 36 37 38 haftasinda dogum yapmis , moralim bozuldu (((((( erken dogum endisesi icime dustu yine acaba ekim annesi olamayacakmiyiz diye zaten ben riskliyim dusunmek dahi istemiyorum ama aklimdan da cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…