men geldiiiim
ilkayummm hosgeldinn nasilsin??? ya dün seni cok aradim( yohtun (. yaa sen ikili test yaptirdin dimi doktorda? bunlar bana free beta yapilmiyor burda normal hamilelik testleri yapiliyo dedleer kandimdan free felan cikmadi :S bizde baska bisimi demek? haberin varmi?
hoşgeldiniz kıslarrrrrrrrrrrrr ya zaten açlıktan bayılacam seldus deme öle 15 dk kaldı yemege
amin canlarim desteginiz icin tesekkür ederim :))) moralim yerine geldi atiyorum karamsarligi uzerimden Rabbim neylerse guzel eyler ne yapalim ondan gelen herseye raziyiz herzaman , sitem yok , düsünceler endiseler kimi zaman istemeden de olsa bizi tetikliyor uzuyor hayirlisi olsun , dilerim hersey guzel olsun hepimiz adina insallah sizi seviyorum kizlar a.s.:asigim:
gizem , seldus hosgeldiniz kizlar :)) nasilsiniz sekerlerim sizler gunduzleri pek gelmiyorsunuz yada ben denk gelmiyorum
haaa anladummm tamam o zaman ehehe bidahaki gidisimde sorarim ama 4 mayisi asla beklemem :dilcikar: ben bebisimi özlerim ya
başınsagolsun zezecim rabbim sana yine vermiş bu sefer saglıklı sıhhatlı nurtopu gibi hayırlı bir evladın olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhh
seldussssssss kiz sende benden once gidiyorsun doktora :)))))))))))))))) hadi canim az kalmis insallah ogrenirsin canim , okula gidip geliyormusun yoksa raporlumusun artik burdayim dedigine gore :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?