2009 Ekim Anneleri

hosbuldum canim , :) dun temizlik yaptim ogle sonu giremedim canim , ikili test yaptirdim evet doktor ense kalinligini olctu bende ayni zamanda bu test icin kan aldi yani gerektigi uzere , sonra bana dediler sorun cikarsa biz sizi arayacagiz kan sonuclari icin siz ogrenmek isterseniz siz arayabilirsiniz demisti ben aradim 1 hafta sonra hersey guzel sonuclar temiz dedi free falan banada soylemedi :))) sadece risk seviyesini sordum oda dedi 1/ 8380 dedi hersey normal dedi kapatti , ayin 21 de gidecegim ya doktora sorarim artik ayrintili sende endise etme doktor tamam demisse sorun yoktur cunku burda titizlikle inceleniyor

gizem , seldus hosgeldiniz kizlar :)) nasilsiniz sekerlerim sizler gunduzleri pek gelmiyorsunuz yada ben denk gelmiyorum

canım seni çok iyi anlıyorum..ilk bebiğimi doğduktan sonra kaybettim..çok kötü günler geçirdim..ama şimdi bir yalnız değiliz kendimizden çok içimizdeki kalbi düşünmek zorundayızkaramsarlığa kapılma canım..
handancım ne güzel söylemiş hiçbir şeyin garantisi yok..bugünün,hamileliğin tadını çıkarmaya çalış..ben dün kuzumun hareket ettiğini gördüm o kadar moral oldu ki bana anlatamam..çok mutlu oldum onu görünce..
sadece dua et bol bol sana birkaç tane gönderiyorum sıkıldığında içini ferahlatır:

"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver.Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız" (Araf 189)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat 100)

ilkauycım ben günlerdim temizlik yapıyodum ondan giremedim nete bugün işler bitti direk bilg. başına :)))

başınsagolsun zezecim rabbim sana yine vermiş bu sefer saglıklı sıhhatlı nurtopu gibi hayırlı bir evladın olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhh

gizem , seldus hosgeldiniz kizlar :)) nasilsiniz sekerlerim sizler gunduzleri pek gelmiyorsunuz yada ben denk gelmiyorum

canım ben kac gündr hiç giremiyordum ..ama artık hep burdayıminsallah..özledim sizi yaaaffff:))) bu arada ben haftaya doktora gidecem insallah cinsiyetini öğrenebilirim cok merak ediyorum yaaaaa..bi sürü güzel sey görüyorum ama cinsiyet belli deil diye alamıyorum içime oturuyor valla:))))

haaa anladummm tamam o zaman ehehe bidahaki gidisimde sorarim ama 4 mayisi asla beklemem :dilcikar: ben bebisimi özlerim ya

hehehe git anca acile gidersin :))))))))))) benim gibi asistan doktorlar bakar birseyde demezler ama bebegini gormus olursun ben gittim kendi doktorum almadi randevumdan once :))) asistan doktora kalmistim acil diye hehe sende oyle yap hic yoktan bebeginin dans edisini gorursun akrobat herbiri suan :)))

Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Hepimiz zamaninda dogururuz insallah.. Hersey allahtan.. Rabbim bebeklerimizie uzun ömürler versin

ben kaçıyorum okula gitmem lazım artık.. kendinize ve miniklerinize iyi bakına.s.

seldussssssss kiz sende benden once gidiyorsun doktora :)))))))))))))))) hadi canim az kalmis insallah ogrenirsin canim , okula gidip geliyormusun yoksa raporlumusun artik burdayim dedigine gore :)))))))))))))))))

başınsagolsun zezecim rabbim sana yine vermiş bu sefer saglıklı sıhhatlı nurtopu gibi hayırlı bir evladın olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canım hepimiz için inşallah..Rabbime şükürler olsun ki tekrar tattırdı bu duyguyu..tek duam aynı acıları tekrar yaşatmasın..düşmanıma bile..

hepinizi tek tek öptüm güzel kalpli hamişler..görüşürüzŞeniz

seldussssssss kiz sende benden once gidiyorsun doktora :)))))))))))))))) hadi canim az kalmis insallah ogrenirsin canim , okula gidip geliyormusun yoksa raporlumusun artik burdayim dedigine gore :)))))))))))))))))

gidiyorum canım yaaa(( yazılıları yaptıktan sonra insallah bi 10 günlük rapor alacam..annem de gelecek memleketten ozaman ohhh bolbol takılırımartık annemem yıkacam işi yemegi ben paso yatacam insallah:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…