gunaydin arkadaslar nasilsiniz ? keyfiniz nasil ? ben çok yorgun hissediyorum kendimi cok halsizim havada kapali bugun yagmur yagacak sanki , kalktigimdan beri off puff cekiyorum , dun aksam nisan mart annelerinin topigine baktim bir cogu 31 36 37 38 haftasinda dogum yapmis , moralim bozuldu(((((( erken dogum endisesi icime dustu yine acaba ekim annesi olamayacakmiyiz diye zaten ben riskliyim dusunmek dahi istemiyorum ama aklimdan da cikmiyor
ah canım benim de bulantılar devam ediyo:çok üzgünüm:su içmeye bile korkuyorum inan..doktora defalarca söyledim..normal dedi hiçbir şey vermedi..daynıyom napayım..benim akşamları çok kötü oluyo,yemekten sonra hepsini çıkarıyom..ben de 1-2 saat sonra meyve yiyom elma,portakal falan..kuzum beslensin diye yoksa onu da yemem,napayım..bi de devam ederse hemen yatıyom ki unutayım..elimde yarım limonla dolaşıyom evde koklaya koklaya geziyom:dilcikar: koçiş de yanaşamıyo yanıma,itip duruyom adamı valla isyan etcek bi gün ama napıyım..hem hiç içimden gelmiyo hem de kocişin yüzüne kusmaktan korkuyom:roflol:
geçer elbet dayancaz acık
ilkaycım düşünme öle tatlım ya düşünerek tetikliosun allah korusun ekimde doguracaksın erken felan olmucak olumlu düşün bebişin içinde kalacak ama o yürüyüşleri biraz azaltıp dinlenmelisin bence artıkklava:
gunaydin arkadaslar nasilsiniz ? keyfiniz nasil ? ben çok yorgun hissediyorum kendimi cok halsizim havada kapali bugun yagmur yagacak sanki , kalktigimdan beri off puff cekiyorum , dun aksam nisan mart annelerinin topigine baktim bir cogu 31 36 37 38 haftasinda dogum yapmis , moralim bozuldu(((((( erken dogum endisesi icime dustu yine acaba ekim annesi olamayacakmiyiz diye zaten ben riskliyim dusunmek dahi istemiyorum ama aklimdan da cikmiyor
tüanaydın kızlar nasılsınızzz??? yarın ikili test sonuçlarını alıcam inş. güzel çıkmıştır.
amin canlarim desteginiz icin tesekkür ederim :))) moralim yerine geldi atiyorum karamsarligi uzerimden Rabbim neylerse guzel eyler ne yapalim ondan gelen herseye raziyiz herzaman , sitem yok , düsünceler endiseler kimi zaman istemeden de olsa bizi tetikliyor uzuyor hayirlisi olsun , dilerim hersey guzel olsun hepimiz adina insallah sizi seviyorum kizlar a.s.:asigim:
amin canlarim desteginiz icin tesekkür ederim :))) moralim yerine geldi atiyorum karamsarligi uzerimden Rabbim neylerse guzel eyler ne yapalim ondan gelen herseye raziyiz herzaman , sitem yok , düsünceler endiseler kimi zaman istemeden de olsa bizi tetikliyor uzuyor hayirlisi olsun , dilerim hersey guzel olsun hepimiz adina insallah sizi seviyorum kizlar a.s.:asigim:
:smiley-cool:topigin sapiklari kösede kimi suzuyorsunuz kiz gordum sizi hepiniz burdasiniz :))))))))))))))))))))))) vay vay masallah dun ben cikinca topigi ucurmussunuz kahkahayla helal size bakinc aben bile guldum :)))))))))))))) sizin yuzunuzden ekim annelerine yasak gelecek bu sitede hehehe haberiniz olsun :sm_cool:
ilkay şu deli fatoşun frebetasıyla ilgilen dellendi gene cinsi sapıkkkk ahhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?