2009 Ekim Anneleri

ilkaycım düşünme öle tatlım ya düşünerek tetikliosun allah korusun ekimde doguracaksın erken felan olmucak olumlu düşün bebişin içinde kalacak ama o yürüyüşleri biraz azaltıp dinlenmelisin bence artıkklava:

TTTTünaydın ilkayım, ben fena değilim, 5-10 dakkadar midem bulanmaya başladı niyeyse:uhm:
off puff çekmee çık azcık hava alda kendine gela.s
yaa cnm niye öle şeyler düşünüpte kendini üzüyonki şimdiden, herşey olacana varıyo biliyosun, kendini ve bebişini böle düşünüpte üzme:teselli:
kendine ikide birde benim erken doğum riskim var diyip tekrarlama, bazen herşey düşüncede bitiyo biliyosun...
Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın, zamanında sağlıkla kucağımıza almayı göstersin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım haklısın benim kocişte dertli benden bütün huylarındeğişti diyor ne yapıyım bütün kokular bana iğrenç geliyor hayırlısıyla şu dönemi bir atlatsaydık ne güzel olur kaydirigubbakcemile2

Allah korusun ben bunu bir defa yasadim ALLAH im kimseye yasatmasin cok cok zor bir durum , yürüyüs bana iyi geliyor aslinda hava guzel olunca kendimi tutamiyordum ama dun yuruyuse cikmadim bugunde alis verise cikacagim ama oyle gezemem pek halim pek yok , doktorum yuruyus yap demisti aslinda bendeki endise yuzunden daha cok yuruyordum belki bir kac ay sonra hic yuruyemem diye , doktorum 20 haftadan sonra tedbirini alacagini soyledi ne gibi tedbir demistim yoksa yatacakmiyim dedim etap etap ben size soyleyecegim dedi belkide benim moralimi bozmak istemedi bilemiyorum gerekirse yatarim yeterki erken dogurmayim yatinca dahi erken dogum garantisi yok iste , ilkinde hersey cok guzelken aniden oldu super bir hamileligim vardi 6 ayda aniden oldu , simdide guzel gidiyoruz ama yarini bilemiyorum iste ALLAH yardimcimiz olsun:Saruboceq:

ilkaycığım lütfen bu tür şeyler düşünme aklına kötü şeyler değil güzel şeyler getir bu şekilde tetikliyosun canım inşallah sorunsuz bir şekilde allah tamamına erdirecek ama moralini bozma kendini yorma olurmu canım herşey çok güzel olacak ben inanıyorum
benimde doğumda herapinden dolayı kanama riskim var ama hiç düşünmüyorum allahın izniyle hiç bir şey olmayacak ben inanıyorum sende inan allah gönlüne göre versin üzme kendinide bebeğinide olurmu :1hug:

amin ilkaycım hiçbişeyin garantisi yok bilosun hepimizin var o riski kimin ne olacagını ancak allah bilir o yüzden bize düşen içimizi ferah tutmak ve strres yapmamak başka bişe gelmez elimizden allahın izniyle hepimiz vaktimizde saglıkla doguracagız canım

tüanaydın kızlar nasılsınızzz??? yarın ikili test sonuçlarını alıcam inş. güzel çıkmıştır.

amin canlarim desteginiz icin tesekkür ederim :))) moralim yerine geldi atiyorum karamsarligi uzerimden Rabbim neylerse guzel eyler ne yapalim ondan gelen herseye raziyiz herzaman , sitem yok , düsünceler endiseler kimi zaman istemeden de olsa bizi tetikliyor uzuyor hayirlisi olsun , dilerim hersey guzel olsun hepimiz adina insallah sizi seviyorum kizlar a.s.:asigim:

men geldiiiim
ilkayummm hosgeldinn nasilsin??? ya dün seni cok aradim ( yohtun (. yaa sen ikili test yaptirdin dimi doktorda? bunlar bana free beta yapilmiyor burda normal hamilelik testleri yapiliyo dedleer kandimdan free felan cikmadi :S bizde baska bisimi demek? haberin varmi?

bende seni seviyorum :jeyyar:

:smiley-cool:topigin sapiklari kösede kimi suzuyorsunuz kiz gordum sizi hepiniz burdasiniz :))))))))))))))))))))))) vay vay masallah dun ben cikinca topigi ucurmussunuz kahkahayla helal size bakinc aben bile guldum :)))))))))))))) sizin yuzunuzden ekim annelerine yasak gelecek bu sitede hehehe haberiniz olsun :sm_cool:

evet aahahaha handanla elali uctular dün ahahhahhahaahahha sengözlerimebaksanab

tünaydııın kızlar nasılsınız bakalım..ben de yeni kalktım :)))) bişeyler yemeye alısacam ama tek besına kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum...işi olmayan gelsin bana cay hazır:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…