gidiyorum canım yaaa(( yazılıları yaptıktan sonra insallah bi 10 günlük rapor alacam..annem de gelecek memleketten ozaman ohhh bolbol takılırımartık annemem yıkacam işi yemegi ben paso yatacam insallah:)))))
oh oh ne kadar sanslisin annende gelecekmis iyi olur senin icin biraz dinlenirsin sende , bulantilarin gectimi artik nasilsin ?
tamamen gecmedi ama oldukca hafifledi maasallah..sadece sabahları bulanıyor biraz..ama halsizlik ve bas agrısı mide bulantısını bastırdı valla(( sende de oluyormu bas agrısı nette okudum olabiliyormus bu haftalarda..ama cok fena vuruyor bazen
ilkauycım ben günlerdim temizlik yapıyodum ondan giremedim nete bugün işler bitti direk bilg. başına :)))
herkes yemegee detti benim daha 15 dakikam var)
evet bas agrisi bu dönemler olabilecegini soyluyor doktorlar bu normalmis , bende bazen oluyor surekli olmasada aksamlari genelde , ama cok agri oldugunda agri kesici almanin bebege bir zarari olmuyormus ben 1 defa aldim oyle cok agridiginda , bir iki ay sonrada migdemize agri vurmaya baslar bebek buyudukce organlari daraltacak en cokta migde ye agri vuruyor surekli dik vaziyette oturmak gerekiyor migdeye basinc yapinca sirt ta agri oluyor ayni zamanda bakalim hayirlisi o gunlere gelelimde :))
selam kızlar daha çok var doğuma şu veletler bir başlasa tekmelemeye rahat etse içimiz sangi günler geçmiyor içinizde çalışanlar var ne güzel keşke bende çalışsam akşama kadar evdeyim birde uyuşuk bişey oldum evde dışarı çıkmamda yasak eşim tarafından 12. haftanın sonun kadar çok sıkılıyorum evde akşama kadar
selam kızlar daha çok var doğuma şu veletler bir başlasa tekmelemeye rahat etse içimiz sangi günler geçmiyor içinizde çalışanlar var ne güzel keşke bende çalışsam akşama kadar evdeyim birde uyuşuk bişey oldum evde dışarı çıkmamda yasak eşim tarafından 12. haftanın sonun kadar çok sıkılıyorum evde akşama kadar
a,selam canim hosgeldin , evet doguma daha cok var tekmeyi de fazla dusunme tatlim :)) 5 ayina geldiginde hissederiz tekmeyi anca o zaman bebeklerin kaslari kemik yapilari daha guclenmeye basliyor , bu donemlerde anca yatinca bebeginin anlik kaymasini hissedebilirsin :))) henuz minicik olduklari icin bu kadari kafi annesi :))
ben yatinca her aksam sirt ustu yatip hem bebegin yerini buluyorum esimle hem kalp atisini parmak uclarimla hissedebiliyorum gerci bazen 2.3 sn lik oluyor cunku yerinde hic durmuyor kayip oluyor :))
canım benim sen de haklısın ama calısmak daha zor bu aylarda.bence keyfini cıkar evde olmanın..yat dinlen ne güzel..valla ben okulda bi bitse de iim eve gitsem yatsam diye saate bakmaktan bıktım..ama su da var tabi sürekli evde olunca da sıkılırmıydım bilmiyorum:))))
ilkaycım yaa ben de duydum o hissetme olayını bebeğinizin yerini parmaklarınızla bulabilirsiniz diyorlar ama ben bulamadım bi türlü((( sırt üstü yatıyorum yokluyorum yokluyorum yooook ((((
tatlim ben 13 -2 yim yani 14 haftamizdayiz :)) sende dene belki olur 11 haftadailkay sen kaç haftalıksın acaba bende duyabilirmiyim yarın 11. haftamıza giriyoruz acaba olurmu yapsam
valla ilkaycım benim eşim çok titiz ondan ev biraz dağılsa direk çılgına dönüyo bereket ya beraber yapıyoruz yada annesiye beraber yapıyoruz
meleğimi bende elle yoklayıp bulabiliyorum ama sanki hissettiğimizi farkettimi hemen yer değiştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?