2009 Ekim Anneleri

gidiyorum canım yaaa(( yazılıları yaptıktan sonra insallah bi 10 günlük rapor alacam..annem de gelecek memleketten ozaman ohhh bolbol takılırımartık annemem yıkacam işi yemegi ben paso yatacam insallah:)))))

oh oh ne kadar sanslisin annende gelecekmis iyi olur senin icin biraz dinlenirsin sende , bulantilarin gectimi artik nasilsin ?

oh oh ne kadar sanslisin annende gelecekmis iyi olur senin icin biraz dinlenirsin sende , bulantilarin gectimi artik nasilsin ?

tamamen gecmedi ama oldukca hafifledi maasallah..sadece sabahları bulanıyor biraz..ama halsizlik ve bas agrısı mide bulantısını bastırdı valla(( sende de oluyormu bas agrısı nette okudum olabiliyormus bu haftalarda..ama cok fena vuruyor bazen

evet bas agrisi bu dönemler olabilecegini soyluyor doktorlar bu normalmis , bende bazen oluyor surekli olmasada aksamlari genelde , ama cok agri oldugunda agri kesici almanin bebege bir zarari olmuyormus ben 1 defa aldim oyle cok agridiginda , bir iki ay sonrada migdemize agri vurmaya baslar bebek buyudukce organlari daraltacak en cokta migde ye agri vuruyor surekli dik vaziyette oturmak gerekiyor migdeye basinc yapinca sirt ta agri oluyor ayni zamanda bakalim hayirlisi o gunlere gelelimde :))

selam kızlar daha çok var doğuma şu veletler bir başlasa tekmelemeye rahat etse içimiz sangi günler geçmiyor içinizde çalışanlar var ne güzel keşke bende çalışsam akşama kadar evdeyim birde uyuşuk bişey oldum evde dışarı çıkmamda yasak eşim tarafından 12. haftanın sonun kadar çok sıkılıyorum evde akşama kadar

ilkauycım ben günlerdim temizlik yapıyodum ondan giremedim nete bugün işler bitti direk bilg. başına :)))

:))))))) gecmis olsun canim , iyi yapmissin bahar temizligi insanin evinde bile ruhu aciliyor , kendini yormasaydin yavas yavas yapsaydin gizemcim bende yapiyorum ama birgun cam siliyorum birgun perde yikiyorum zaten utu camasir bende cok olur yavas yavas halletmeye calisiyorum , evin duzenli ve temiz olmasi benim icin cok önemli yoksa ruhum daraliyor

evetcanım yaa ben de okudum ve korkmaya basladım insallah hepimiz en agrısız sekilde atlatırız o günleri de..ben normalde acıya dayanıklıyımdır cok ilac içmeyi doktora gitmeyi hiç sevmem ama daynamadıgım zamanlar ben de alıyorum ilaç..doktora sordum alman gerekir dedi..zarar vermez için rahat olsun diğer türlü kendine edersin dedi..

a,selam canim hosgeldin , evet doguma daha cok var tekmeyi de fazla dusunme tatlim :)) 5 ayina geldiginde hissederiz tekmeyi anca o zaman bebeklerin kaslari kemik yapilari daha guclenmeye basliyor , bu donemlerde anca yatinca bebeginin anlik kaymasini hissedebilirsin :))) henuz minicik olduklari icin bu kadari kafi annesi :))

ben yatinca her aksam sirt ustu yatip hem bebegin yerini buluyorum esimle hem kalp atisini parmak uclarimla hissedebiliyorum gerci bazen 2.3 sn lik oluyor cunku yerinde hic durmuyor kayip oluyor :))

canım benim sen de haklısın ama calısmak daha zor bu aylarda.bence keyfini cıkar evde olmanın..yat dinlen ne güzel..valla ben okulda bi bitse de iim eve gitsem yatsam diye saate bakmaktan bıktım..ama su da var tabi sürekli evde olunca da sıkılırmıydım bilmiyorum:))))

ilkaycım yaa ben de duydum o hissetme olayını bebeğinizin yerini parmaklarınızla bulabilirsiniz diyorlar ama ben bulamadım bi türlü((( sırt üstü yatıyorum yokluyorum yokluyorum yooook((((

ilkay sen kaç haftalıksın acaba bende duyabilirmiyim yarın 11. haftamıza giriyoruz acaba olurmu yapsam

valla ilkaycım benim eşim çok titiz ondan ev biraz dağılsa direk çılgına dönüyo bereket ya beraber yapıyoruz yada annesiye beraber yapıyoruz

meleğimi bende elle yoklayıp bulabiliyorum ama sanki hissettiğimizi farkettimi hemen yer değiştiriyor

:)))) çalisan bir insan icin evde kalmak ilk donemler zor olabilir ama ise dogumdan sonra tekrar baslayacaklar icin bu zamanin ne kadar cabuk gectigini gorebilirsiniz o zamanda evde tekrar gitmek zor gelir :)) ben bu hamileligimde evdeyim bunalmiyorum , evin isini yapiyorum yavas yavas yemek falan derken arti benim pc surekli acik zaman buldukca burda buluyorum kendimi , disari cikiyorum geziyorum , arkadaslarim geliyor coguda zaten evli ve cocuk sahibi insanlar yeni dogum yapmis olanlarda var vakit boyle geciyor sonra esim oglum geliyor yemek yiyoruz bazen birlikte cikiyoruz birazcik ama ikiside gec gelip erken yatiyor evde hakimiyet bende :))

şişttt nediyonuz bakimm, bis karnımızı doyurduk geldik...

ilkay sabah yataktan kalkmadan önce eşim karnımı sevdi, anaaa burda dedi sağ tarafım sola göre şişmiş :))) çok mutlu oldum kısss

hamişler nabersiniz? benim bir kaç gündür şiddetli bel ağrım var sağ kalçama vuruyo ağrısı dün gece kaç kere hoplattı beni. sanki kalçama biri bıcak saplıyooosenağlama. annem yel girmiştir bişey olmaz dedi bu saatlerdede ağrım hemen hemen geçti sakın benim gibi çok ayakta kalmayın bel ağrısı dayanılmaz:bbo:

ilkaycım yaa ben de duydum o hissetme olayını bebeğinizin yerini parmaklarınızla bulabilirsiniz diyorlar ama ben bulamadım bi türlü((( sırt üstü yatıyorum yokluyorum yokluyorum yooook((((

:))) ben bunu bir haftadir deniyorum oluyor :)) once sirt ustu uzaniyorum ama bacaklari uzatmiyorum normal sekilde bukuyorum , sonra bebegimizi oksuyoruz boyle hele esim oksayinca daha cabuk geliyor nedense :))))))))) sonra iki parmak ucuyla zaten parmak uclarimizda asiri his vardir bunu yonetmi kullaniyoruz cok bastirmadan boyle ara dokunuyoruz o zaman geliyor seldusum ilk defasinda esim cok heyecanlandi bunu hissetmek baska birsey dedi onun kalbi attikca benim kalbim yerinden oynadi sanki dedi adam bir hos oldu hehehe ondan sonra her gece yapiyoruz ama bebek yerinde hic durmuyor anlik geliyor saniyelik sonra kaciyor gobek kismindan basla cunku bebekler suan tam gobeginizin alt kismina dogru bulunuyor yerleri sag ve sol 10 cm yerde takip edin bulursunuz :)))

ilkay sen kaç haftalıksın acaba bende duyabilirmiyim yarın 11. haftamıza giriyoruz acaba olurmu yapsam
tatlim ben 13 -2 yim yani 14 haftamizdayiz :)) sende dene belki olur 11 haftada

esinin sana yardimci olmasi cok guzel birsey canim , benim esimde evde olunca isten gelince bana cok yardimci oluyor sagolsun bazi seyleri beceremesede :))) yinede bana birsey yaptirmiyor kendi varken bu yonden sansliyiz ALLAH onlari bizlere bizide onlara bagislasin

bak sende bulabiliyorsun yerini evet bebekler hissediyor cunku elimizde sicaklik ve elektirik var minikler bunu hissediyor :))) babasi denesin bir defa

afiyet olsun elam hosgeldin :)) doyurdunmu bebegini annesi

sag tarafin sis gibimi duruyor benimde oyle sag tarafim daha sis gibi sola gore :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…