ayy saol cnm yaa içimi rahatlattın valla korktum birden
anammm cazibe gizli zevk felan noluozzz leynnnnnn:mymeka:
hayatım süt içemesen de peynir ye yoğurt ye bol bol..
ilkay gelince oluyo handanım bunlar..kuduruk karılaelaelaelaelae
haklisin jasminellam :)))))))))))) bizim topik sapik baska yerde arama topige 18+ yazisini eklemek lazim giren sok olmasin diye:sm_cool:
hayatım süt içemesen de peynir ye yoğurt ye bol bol..
seldus bide ayranda içebilirsinn walla bende bunların hiçbirini yiyip içmeyi sevmiyordum ama zorla zorla alıştırdım kendimii atlama canımm sendee
ilkay gelince oluyo handanım bunlar..kuduruk karılaelaelaelaelae
sonuna kadar katılıyom kısskaydirigubbakcemile5
seldus bide ayranda içebilirsinn walla bende bunların hiçbirini yiyip içmeyi sevmiyordum ama zorla zorla alıştırdım kendimii atlama canımm sendee
sorma fatoş ne desek bi cacık oluolar bu gacılar:mymeka: olsun anam ben seninle tahmin yürütürüm ama sendede tahminlik malzeme yok be gülüm hahahahahah
ay bisi diyecem herkres cinsiyet topigi varya hanii ögrenenler belirtilerini yazabilirmi acep nolur. kiz olanlar belirtileri erkek olanlarin belirtileri yalvariyorum nolur aciyin bana nolurrrrr
yemin ederimki 2 kere yazılmış olan tahmin kelimesinide tatmin anladımm:roflol::roflol::roflol:
kendinize benzettiniz benii:mymeka:
yulaflı yı ben de kabızlık sorunu için ii oldugunu duymustum olmazsa ben de öle yapayım..hiç bir sekilde içemiyorum ya ve vicdanım cok rahatsız ..süt içmem gerek biliyorum yogurt falan da yiyemiyorum ben tek yiyebildiğim yumurta o da zar zor...ama vitaminsiz gereksiz ne kadar sey varsa yiyebiliyorum abur cubur hele yutmadan gidiyor maasallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?