2009 Ekim Anneleri

bende seviniyordum valla ne güzel ara ara karnimda bisi hissediyorum diyee neye umut baglasam mahfediyonuz beeee ense dedik yok sag sol dedik yok takvim dedik yok beta dedik yok hissediyoz dedik yok gaz felanmis amaaan

selduss ben kakoa katip oyle iciyorum sutu , sabahlari veya korn fleks var ondan katiyorum sutun icine sevdigin seylerden kat ic hatta meyvalari ez icine ceviz at karisim yap oyle ye daha besleyici

sorma fatoş ne desek bi cacık oluolar bu gacılar:mymeka: olsun anam ben seninle tahmin yürütürüm ama sendede tahminlik malzeme yok be gülüm hahahahahah

ay bisi diyecem herkres cinsiyet topigi varya hanii ögrenenler belirtilerini yazabilirmi acep nolur. kiz olanlar belirtileri erkek olanlarin belirtileri yalvariyorum nolur aciyin bana nolurrrrr

seldus bide ayranda içebilirsinn walla bende bunların hiçbirini yiyip içmeyi sevmiyordum ama zorla zorla alıştırdım kendimii atlama canımm sendee

ayran da yoğurdun cıwığı delü..laelaelaelaelaesanki öneri naniknanikselduuss cacık da ye osamannnhihoyyyt

yulaflı yı ben de kabızlık sorunu için ii oldugunu duymustum olmazsa ben de öle yapayım..hiç bir sekilde içemiyorum ya ve vicdanım cok rahatsız ..süt içmem gerek biliyorum yogurt falan da yiyemiyorum ben tek yiyebildiğim yumurta o da zar zor...ama vitaminsiz gereksiz ne kadar sey varsa yiyebiliyorum abur cubur hele yutmadan gidiyor maasallah:))))

ilkay gelince oluyo handanım bunlar..kuduruk karılaelaelaelaelae

sonuna kadar katılıyom kısskaydirigubbakcemile5

hehehe :))))))))))))))))))))))))))))) alakasi yok gunahimi almayin sadece size tavsiyelerde bulunuyorum kiz fenami tecrubemden yararlaninda tadini cikartin diye soyleyende suc sizeeeeeeee anlatmiyorum bir dahaaaaa yasakkelime ama bak sizin icinizde var eliniz iste kafaniz baska yerde suc benim mi :))))))))))))) hadi soyleyin :roflol:kaydirigubbakcemile3

seldus bide ayranda içebilirsinn walla bende bunların hiçbirini yiyip içmeyi sevmiyordum ama zorla zorla alıştırdım kendimii atlama canımm sendee

ayran içiyorum ama sonra midem cok fena oluyor nedense ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sorma fatoş ne desek bi cacık oluolar bu gacılar:mymeka: olsun anam ben seninle tahmin yürütürüm ama sendede tahminlik malzeme yok be gülüm hahahahahah

yemin ederimki 2 kere yazılmış olan tahmin kelimesinide tatmin anladımm:roflol::roflol::roflol:
kendinize benzettiniz benii:mymeka:

ay bisi diyecem herkres cinsiyet topigi varya hanii ögrenenler belirtilerini yazabilirmi acep nolur. kiz olanlar belirtileri erkek olanlarin belirtileri yalvariyorum nolur aciyin bana nolurrrrr

amaan kızıımm biz unumuzu eledik eleğimizi astıkk..kaydirigubbakcemile3hiiçç senlen uğraşaamyıss..laelaelaelaelaesenin de doktorun söleseydi bananeee....
laelaelaelaelae naniknanik

:)))))))))))) bende cips yemek istiyorum bugunlerde dun iki paket yedim ((((((( zararli ama canim cekti hatta suan bile cekiyor onceden tiksinirdim cips hic sevmezdim simdi canim cekiyor iyimi , sigara icen kadinin arkasindan yurudugum gibi kadin duman atti ben yuttum aserdim sanki hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…