2009 Ekim Anneleri

dun makarna yaptım oylee kokulu yemeklerde yapamayorumm pff hergunde makarna yenmezkii ya

dun makarna yaptım oylee kokulu yemeklerde yapamayorumm pff hergunde makarna yenmezkii ya

makarnayı severim ama benim asıldüşündüğüm hamilelikte kabız olmamaya dikkat edin çok kötü hemoroid memeler oluşuyo diyolar zaten benim öle bi sorunum var bide hep katı şeyler yiyebiliyorum ancak mevlam sonumu hayır etsin..:çok üzgünüm:

merhaba kızlar..
bende hala yemek yapamıyorum zaten eşim geç gelio yemek faslı kalmamış oluyo bende otla çöple beslniom meyve iyi gidiyo geçsin artık şu bulantılar 50kg ldum hmile kaldığımda 55 tim :S

bende makarnayı cok severim. hemoroid sorun bendede var canım off eşimi arıyorum sen nasıl istersen onu yaparım ben dio bana bırakmasına sinir oluyorum bazenn bulabilsem ona gore soylerim sormam zatennn :bbo: :çok üzgünüm:

merhaba kızlar..
bende hala yemek yapamıyorum zaten eşim geç gelio yemek faslı kalmamış oluyo bende otla çöple beslniom meyve iyi gidiyo geçsin artık şu bulantılar 50kg ldum hmile kaldığımda 55 tim :S

ayy canım benim.. 5 kilo vermişsin umarım bir an once gecer bulantıların.gectikten sonra toplarsın kendini hemen .. bende fazla kalmadı

walla ben 2 aydır nerdeyse yemek yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum bi kaç gündür ancak girebiliyom oda basit aparatif makarna çorba falan yapıyorum.

merhaba kızlar..

ayy canım benim.. 5 kilo vermişsin umarım bir an once gecer bulantıların.gectikten sonra toplarsın kendini hemen .. bende fazla kalmadı

Kalemiti, aybike ve süpriz mucize hepimiz yakın günlerdeyiz ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum şu an ama mecburum çünkü benim adam her akşam ayrı yemek ister. Feci bir durum yani! Mesela biraz sonra yemek yapıcam. Çok yemek yiyemediğimden sadece 2 kg aldım. İlk başta vermiştim çünkü.
Halsizlikten de üşeniyorum gerçi yemek yapmaya elim kolum zor kalkıyor. Uyuklama modunu geçemedim henüz
Ben mercimek çorbası ve etli dolma yapıcam yanına da çoban salata yapıcam bu akşam.

valla supersin iyi yemek yapıyorsun canım sen daha ne olsun yemekte :))) bu hamiş halinle kocan dua etsin sana naslan kıss accık :))
saka bir yana sende beslenmelisin yapabiliyorsan yap ne guzel
benim sat 22 ocak

valla supersin iyi yemek yapıyorsun canım sen daha ne olsun yemekte :))) bu hamiş halinle kocan dua etsin sana naslan kıss accık :))
benim sat 22 ocak

bencede dimi daha ne olsun. Allah tan benim kocam huysuz değil öle halimi de görüyo.Normalde bizimkide öle çeşit sever ama bebiş için oda benle katlanıyo napalım çok bekledik biz bu bebeği sıkıyoz dişimizi o yüzden...:CüvCüv:

asıl sat ım 6 ocak ama ultrasonda 15 ocağa göre sanırım geç yumurta atımı olmuş dedi dr. sat la ultrason um tutmuyo yani...

aa bebişlerimiz aynı gidiyo.şimdi farkettim

Hehehee evet aynı gidiyorlar kıs hp peşi sıra doorucaz:CüvCüv:

benim sat 22 ocak

Valla benim adam tam osmanlı erkeği yemekte herşeyi ister çalışırken de sinir ederdi beni! eve geç geliyordum o saatten sonra yemek yapıyordum çorba ana yemek yardımcı yemek salatası ıvır zıvırı eğer o yemekte et yoksa etrafına bakınıp peynir var mıydı diye sorup beni çıldırtırdı! mesela z.yağlı yapmışım yanına soslu makarna püre yapmışım bööle bön bön aç aç suratıma bakardı et yok ya yemekte! Gerçi şimdi biraz daha toleranslı gibi yiğidi öldür hakkını yeme yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…