KIZLAR IKILI TESTIN SONUCU ELIMDE AMA DR KONFERANSTA OLDUGUNDAN PAZARTESIYE KADAR BEKLIYECEGIM
KAN DEGERLERIMIN HEPSI ANLADIGIM KADARIYLA IYI AMA
TRISOMY 18 ICIN RISK TESPIT EDILMEMISTIR DIYOR FAKAT 10.000 KADIN DABIR OLAN TRISOMY21 TESPIT RASTLANMISTIR KADINDA NORMAL GEBELIK GOZUKULMUSTUR YAZIYOR AMA 10.000 BIR KADINDA GORULEN SIZEDE YAZILDIMI BU NEDEMEK OLUYOR ACIL YARDIM -tatlicadiarzu-
KIZLAR IKILI TESTIN SONUCU ELIMDE AMA DR KONFERANSTA OLDUGUNDAN PAZARTESIYE KADAR BEKLIYECEGIM
KAN DEGERLERIMIN HEPSI ANLADIGIM KADARIYLA IYI AMA
TRISOMY 18 ICIN RISK TESPIT EDILMEMISTIR DIYOR FAKAT 10.000 KADIN DABIR OLAN TRISOMY21 TESPIT RASTLANMISTIR KADINDA NORMAL GEBELIK GOZUKULMUSTUR YAZIYOR AMA 10.000 BIR KADINDA GORULEN SIZEDE YAZILDIMI BU NEDEMEK OLUYOR ACIL YARDIM -tatlicadiarzu-
bel ağrısı normalmiş zaten canım korkma.psikolojik olarak da ağrıyo olabilir. ben de doktora gitmeden önce hiçbiryerim ağrımıyordu. gittim geldim öldüm ağrıdan öyle dedi diye:) psikolojik de oluyor biraz. ama evet sakın yorma kendini tatlım hiçbirimiz yormayalım.şu sıkıntılı günler geçsin, sonra yaparız yavaş yavaş napalım artık.
evet dinleniyorum ben de. magnezyum iyi geldi sanırım. zaten magnezyumun gevşetici etkisi varmış, rahimi de rahatlatırmış, daha iyiyim bugun. ama benım de belim ağrıyor sürekli.
17,2 ng/ml canım
oğluş mu geliyo kııııız hehehe
kocakarı yorumlarımız aldı başını gidiyo bakalım hayırlısıkafamçokkarıştı
oğluş mu geliyo kııııız hehehe
kocakarı yorumlarımız aldı başını gidiyo bakalım hayırlısıkafamçokkarıştı
DEGERLERE GORE NE GELUYO kaydirigubbakcemile3
DR UM KIZ DEMEDEN ONCE ICIME HEP ERKEK OLACAK DIYE DOGUYORDU AMA DR KIZ DIYINCE DR DOGRU DIYODUR DEDIM sengözlerimebaksanab
herkes soruoya bende soruum dedimm eksik kalmıım:roflol::roflol:
burcucum 50 nin altıysa bu sonuç erkek 50 nin üstüyse kız ama tabi ne kadar doğru tartışılırrrrryerimseniben
yani sende tutmuyor....kandırıkçı bu sonuçlarr,çin takvimi gibiidelikafadulden
PEKI CINSIYETI BELLI OLANLARI DOGRU TUTTUMU :roflol:
AMANIN NE KOMIK OLUR OKADAR PEMBE SEY AL SONRA ERKEK OLSUN :roflol:
cnm bi kaç kişide tuttu ama zaten % 50 kız %50 erkekk...desadüfte olabilirrryerimsenibenPEKI CINSIYETI BELLI OLANLARI DOGRU TUTTUMU :roflol:
AMANIN NE KOMIK OLUR OKADAR PEMBE SEY AL SONRA ERKEK OLSUN :roflol:
umarım oyledır yoksam pempe pempe gıyecek ogluşum :roflol::roflol:
bıde yengeme fuşya hastahane cıkısı aldırmıstım ne komık olur delikafaduldendelikafadulden
tutan var şekercim bayağı.benım de tuttu mesela. tutmayan da var tabüükü. ama o tutmayanlar 12 . haftayı geçirenler sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?