2009 Ekim Anneleri

oyy kıyamam ben sana rabbim ne güsel ummadıgın anda vermiş melegini hep seninle kalacak allahın izniyle hepimiz saglıkla kucagımıza alacagız canım benim :1hug: ya o kadar çok ugraşan arkadaşım varki o topicde çok üsülüyorum elimden geldiginde destek oluyorum dua ediyorum inş herkese versin rabbim kimsenin kucagını boş koymasın

yaaaa cidden mi super bir sey ozamanhihoyyyt bendde internetten okudum kimisi tavsiye ediyor kimisde hic birsey duyulmuyor diyordu kafam karismisti..
duydugun bagirsak hareketlerin degildir dimi?yani simdi gercekten bebegin kalp atisini duyuyorsun vayyyy...:sm_cool:

canım ben aldım bu cihazı mükemmel çalışıyor hele dün ben hissedemesem bile tekmelerini duydum bebişimin süper bişeykaydirigubbakcemile2

amin cnm inşallah:Saruboceq:
Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu çok aratmadan yaşatsın inşallah:Saruboceq:

elacım iyi dileklerin için saolyerimseniben

Şeniz

evet canım gerçektende duyabiliyorsun aynı dedikleri gibi bebişin kalp atışları dört nala koşan atın ayak sesleri gibi zaten ayırt edebiliyosun

yaa bence hiç gerek yok ben alsam psikopata sararım
steteskopla iş yerinde dolaşırım deli gibi kaydirigubbakcemile3

yok canım yaa ilk günler biraz abartıyosun olayı ama artık 2-3 günde bir bakıyorum... bebiş büyüdükçe sesler daha net geliyor...

yaaaaaaaaaaa kıslar o çerez ney adını söyleyinde faydalıysa bizde yiyelim zaten balık falan yediğimiz yok.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…