- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
bulcuk saol cnm...burcucum askerdeyken çıkmışşş ozaman tedavi olmuş ama daha sonra bi kaç kez daha çıkmış ve yalama yapmış artık...insan saçını kurularken halay çekerken yüzerken kolu çıkarmı ya aynen öle şuan... kol omuzdan ayrılıyor....acaip bişey...
ayy ne güsel ya bacaklar kuvvetlensede hissettirseler:))
günaydın kalemiti o ne şirin şey öle:)
ya benimde bebeğim sol tarafımda gece soluma yatamıyorum yatar yatmaz acıyo hemen dönüyorum hatta gece tamam tamam dönmüyorum o tarafa demiştim eşim diyo kiminle konuşuyorsun :))) kızımız rahatsız olmuşda onunla dedim :)
kas ılacı ıcelım en ıyısı kas yapsınlar :roflol::roflol: tekmelerı kuvvatlı olur ozaman :roflol:
bende bebişi sol tarafımda hissediyorum ama daha hareketleri hissedebilmek için erken galiba CADIARZU
Dün ablamla konuştum 3,5 aylıkken hissediyormuş bebeğini doktoruna söylediğinde bebek çok hareketli hissetmen normal demiş .
ama ben hala bişeycik hissetmiyorum
hosgelmışsen esma bızbebısımle ıyıyız sız nasılsınız bebısınle kaydirigubbakcemile2
İİ fİkİr burcu heheheh
gÜnaydın esmacımm
delİ fatoŞ nerde acep elaa nerdesİnn
elacım sana bişey sorcam tatlım şimdi ben eski topicime gittimde kısları ziyarete hamiş kalmak için ugraşan arkadaşlarım var sen aşılama ile hamiş kalmıştın demi tatlım kaçıncı aşılamanda tuttu bi sölermisin onlarada umut olsun ben sölüm
canım saol...:asigimmzu çıkıyordu sürekli ve en küçük şeyde şimdi omuzdaki kasları sıkılaştırıcaklar bişiler yapılacak bidaha çıkmaması için...bu gece hastanedeyizz yanii...düzelsinde yeterkiiii :asigim:
saol canım:asigim:
hiççççç:çok üzgünüm:
teşekkürler canım..
İİ fİkİr burcu heheheh
gÜnaydın esmacımm
delİ fatoŞ nerde acep elaa nerdesİnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?