2009 Ekim Anneleri

ayy canım cok gecmıs olsun okurken bıle benım ıcım gıttı :bbo:
kalemıtı gunaydın canım :teytey:

ya benimde bebeğim sol tarafımda gece soluma yatamıyorum yatar yatmaz acıyo hemen dönüyorum hatta gece tamam tamam dönmüyorum o tarafa demiştim eşim diyo kiminle konuşuyorsun :))) kızımız rahatsız olmuşda onunla dedim :)

bende bebişi sol tarafımda hissediyorum ama daha hareketleri hissedebilmek için erken galiba CADIARZU

kızlar herhalde ıkı tarafında bıseyler hısseden tek benım yaw
su plesentanın yerı farklı yerde oldugundanmı acep

bende bebişi sol tarafımda hissediyorum ama daha hareketleri hissedebilmek için erken galiba CADIARZU

Dün ablamla konuştum 3,5 aylıkken hissediyormuş bebeğini doktoruna söylediğinde bebek çok hareketli hissetmen normal demiş .
ama ben hala bişeycik hissetmiyorum

hosgelmışsen esma bızbebısımle ıyıyız sız nasılsınız bebısınle kaydirigubbakcemile2

Dün ablamla konuştum 3,5 aylıkken hissediyormuş bebeğini doktoruna söylediğinde bebek çok hareketli hissetmen normal demiş .
ama ben hala bişeycik hissetmiyorum

evet canım olabılır benım bebısımde cok hareketlı ultrasonda dun bıraz kıpraştı sankim :roflol:

kuşum ben 3 aşılama yaptırdım ama hiçbiri tutmadı malesef, son aşılamam yapıldıktan 2 ay sonra kendiliğimden hamiş kaldım (Allahıma binlerce şükür:Saruboceq:)
nisanda tüp bebeğe başlıcaktık düşün yani...
ben bu aradaki aylarda hiç kafama takmadım, herşey olacana varıyo diyo, kendimi tüpe hazırlamıştım ama meleğim kendiliğinden geldi, inşallah sonuna kadar benimle olur, sağsalim, sağlıkla alabilirm kucağıma:Saruboceq:
Anlıyonuzmu nann benim korkumu neden tık yok diye işte, arada kasığıma fena ağrı giriyo, doktor ilişki serbest desede ben yapabileceğimi sanmıyorum açıkcası:çok üzgünüm:

lallcim çok geçmiş olsun cnm, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur Allahın izniyle:Saruboceq:

İİ fİkİr burcu heheheh

gÜnaydın esmacımm

delİ fatoŞ nerde acep elaa nerdesİnn

kıss sormaa işler inanılmaz birikti, kaç sayfa yazmışınız sizde, heeç acımanız yok walla:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…