2009 Ekim Anneleri

canım canı çeken olabilir bence de ama oyun gibi olsun hadi baş harfi C.... hihoyyyt

kızlar ben yıyorum her sabah aç karnına 2-3 tane aç yıyınce zaten gerısını ıstemıyorsunu beyın gelişimi için çok ıyı yiyin gari....

bende bi poşet kırdım da koydum eve ama hiç yemedim saolsun eşim benim yerime yiyio hergün :) unutuyorum ya bazen görüncede canım istemiyo fındık yiyorum o olmazmı

kız fındık cevız kudurucak valla ben balıkta yıyorum allahh benımkı zekılıkten kudurucak :)))))))))))))))999

bende bi poşet kırdım da koydum eve ama hiç yemedim saolsun eşim benim yerime yiyio hergün :) unutuyorum ya bazen görüncede canım istemiyo fındık yiyorum o olmazmı

olmaz ceviz yiyeceksin allah bilir sen balıkta yemiyorsundur klava:
yiyormusun ben haftad 2 kere balık yiyroum yapsalar hergün yiyeceğim çok düştüm balığa( normalde pek sevmezdim)

herkese selam çok yazamıyorum ama gelişmeleri sık sık okuyarak takip ediyordum , bebeğimin cinsiyetini kesin olmasa da bugun öğrendim büyük ihtimalle kızım olacak , ayrıca free beta olayı bende tuttu galiba free beta 72

Sadece beyne değil gözede çok faydalıymış kızlar mutlaka tüketelim zaten 4 ayda omega ve kalsiyuma çok önem verilmeliymiş yanılmıyorsam kağan kocatepede okumuştum .

olmaz ceviz yiyeceksin allah bilir sen balıkta yemiyorsundur klava:
yiyormusun ben haftad 2 kere balık yiyroum yapsalar hergün yiyeceğim çok düştüm balığa( normalde pek sevmezdim)

yok canım yiyorum :) çok sık değil ama 10 günde bir anca sıkılıyorum çok fazla yiyince kayınvaldem almasa bu kadar sık da yemem de :) bu bebek beni etten iyiyce uzaklaştırıyo

Pançita hamilelik çok değiştirdi damak zevkimizi bende tavuk yiyemiyorum bakalım daha neler göreceğiz daha

bu aralar doktora gidende yok sanırım heyecansız kaldık ya doktor zamanı ne güsel oluohihoyyyt

Kıslar mutlu günler,

Ben yarın gidiyorum handancım bu akşam uyumam artık gerçi söylemez gibime geliyor benimkinin cinsiyetini ama ben ikna etmeye çalışıcam drcumu:)
Sen nsln şekercim? Baş ağrın geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…