bende yarın gidecem 2 li test için
kızlar bişe sorucam soda içmek zararlımı bilgisi olan varmı doktora sormayı unutdumda canım mevyeli soda istedi
oo baya gidicek varmış gene yarın 2 kişi gidio şimdid demi yuppiiii stawbey ve kalemiti:))
başagrım yok bi kaçgündür canım ya çok şükür aman geri gelsinler nolurrrr
ay sonuna doru baya gidicek var sanırım bende 25 nisanda gitmeyi düşünüyorum yada 23 nisanda:))
kızlar iyi günler hepinize bazı yediğimiz ürünlerin içinde tatlandırıcılar var hamilelikte içinde tatlandırıcı olan yiyecekler yemememiz gerektiğini söylemişti bir arkadaşım bir bilginiz var mı
iiyiz ilkaycım durgunuz biraz bahar geldi mayıştım ben uykumda var ama uyuyamıom malum çalış çalışmirmirmirmir
demek isviçrde hava sıcak hehe herkes yazlıklarını giymiştir fırsattan istifade..merhaba arkadaslar nasiliniz ?? ben eve yeni geldim disari cok sicak halletmem gereken isler vardi onlari yaptim , uykum geldi dus alip yatacagim birazdan siz neler yapiyorsunuz ?
aybikecim yakınında kimse yokmu arkadaşın annen komşun birine gitsen yada onar sana gelse:1hug:
oceancım hangi gıdalarda var nerden bilicez
yok be ilkaycım bizim şirkettete yasak müdüremiz dört döner ortalarda malum kriz var türkiyede işler çok azaldı bizim bütün fabrika izinde muhasebe hariç o yüzden bu aralar rahatız normalde ben işten başımı kaçıyamam wc bile gidemem ama işler çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?