2009 Ekim Anneleri

kızlar bişe sorucam soda içmek zararlımı bilgisi olan varmı doktora sormayı unutdumda canım mevyeli soda istedi

oo baya gidicek varmış gene yarın 2 kişi gidio şimdid demi yuppiiii stawbey ve kalemiti:))

başagrım yok bi kaçgündür canım ya çok şükür aman geri gelsinler nolurrrr

ay sonuna doru baya gidicek var sanırım bende 25 nisanda gitmeyi düşünüyorum yada 23 nisanda:))

en geç ben gidicem sanırım 11 mayıs 16 haftalık olunca.bişe olmaz heralde doktora sormadım sodayı asitli içmiyorum ama midem ağrır gbi soda içsem iyi gelir diye düşündüm

kızlar iyi günler hepinize bazı yediğimiz ürünlerin içinde tatlandırıcılar var hamilelikte içinde tatlandırıcı olan yiyecekler yemememiz gerektiğini söylemişti bir arkadaşım bir bilginiz var mı

Şekercim başağrın stresten oluyor olabilir muhasebecisin ya ondandır. Bir de bugün biraz araştırdım şu tansiyon meselesini. Aslında korkacak bişey yokmuş. Annende ya da kız kardeşte doğum sırasında olmadıysa senin olma ihtimalinde yok gibi bişeymiş. Bir de tedavisi de varmış. Doğuma ilaçlarla ulaştırabiliyorlarmış. Sağlıklı olarak hem de:) Bizim şansımız sürekli dr. kontrolünde olmamız ve dr.umuzun bizim tansiyon öykümüzü bilmesi.
Sağlıkla doğurucaz bebişleri inşallah

inşallah stawberycim hepimiz saglıkla dogururuz çok düüşünmemeliiyz olumlu olmalıyız sende fazla araştırma okuma canım ama ii dedin iiçim rahatladı saol tatlıma.s.

melekcim en son mehay gidicek ya 27 mayısa vermişlr randevusunu garibin

merhaba arkadaslar nasiliniz ?? ben eve yeni geldim disari cok sicak halletmem gereken isler vardi onlari yaptim , uykum geldi dus alip yatacagim birazdan siz neler yapiyorsunuz ?

iiyiz ilkaycım durgunuz biraz bahar geldi mayıştım ben uykumda var ama uyuyamıom malum çalış çalışmirmirmirmir

gunler gecmek bilmiyor bebegim nasil oldu acaba merak ediyorum daha 12 gun var randevuma offf her iki haftaya bir gitsek olmazmi sanki doktora ayda 1 cagiriyor ....:))))

bilgisi olan var mı nette araştırdım yazılanları bir okuyun

GEBELİKTE SUNİ TATLANDIRICI KULLANIMI

Günümüzde Nutrasweet (aspartam) veya diğer suni tatlandırıcı maddeleri içeren birçok diyet gıda maddesi yaygın olarak tüketilmektedir. Bu ürünlerin kullanımı gebe olmayan kişilerde güvenlidir. Gebelik sırasında suni tatlandırıcıların kullanımı ile ilgili çok fazla çalışma yoktur. Gebelik döneminde suni tatlandırıcılar ve bunları içeren ürünlerin mümkün olduğu kadar az tüketilmesi önerilir.

Aspartam vücutta metabolize edildiğinde metanol, aspartik asit ve fenil alanin adı verilen maddeler ortaya çıkar . Bunlardan aspartik asit plasentayı geçemez, metanol de çok düşük düzeyde olduğu için zararlı değildir. Bir aminoasit olan fenil alanin ise FKU (fenilketonüri) hastalığı olan kişilere zararlıdır. Çocukluk döneminde diyet ile tedavi edilebilen bu durum erişkin kadınlarda gebelik döneminde göz önünde bulundurulmazsa bebeğe zarar verebilir. Bu madde sinir sistemine zarar vererek ağır zihinsel geriliğe neden olabilir. FKU hastalığı olan gebeler aspartam içeren ürünleri kullanmaktan kesinlikle kaçınmalıdır

iiyiz ilkaycım durgunuz biraz bahar geldi mayıştım ben uykumda var ama uyuyamıom malum çalış çalışmirmirmirmir

:))) çalisiyorsunuz ama sanirim patronlariniz anlayisli cunku vaktinizin cogu burda geciyor :))))))))))) sanslisiniz bence bir cogunuz oylesiniz bende bu duruma sasiriyorum , onceden ben calisirken kendi özelimiz icin pc de is yapamiyorduk :)) zaten islerden zaman bile kalmiyordu kendimiz icin birseye bakmaya , ama calistiginiz yerde sanirim cok is yok siz rahatsiniz yinede canim bosver keyfine bak otur ayaga kalk arada zamanini gecir eve gidene kadar

oceancım hangi gıdalarda var nerden bilicez

yok be ilkaycım bizim şirkettete yasak müdüremiz dört döner ortalarda malum kriz var türkiyede işler çok azaldı bizim bütün fabrika izinde muhasebe hariç o yüzden bu aralar rahatız normalde ben işten başımı kaçıyamam wc bile gidemem ama işler çok kötü

merhaba arkadaslar nasiliniz ?? ben eve yeni geldim disari cok sicak halletmem gereken isler vardi onlari yaptim , uykum geldi dus alip yatacagim birazdan siz neler yapiyorsunuz ?
demek isviçrde hava sıcak hehe herkes yazlıklarını giymiştir fırsattan istifade..
aybikecim yakınında kimse yokmu arkadaşın annen komşun birine gitsen yada onar sana gelse:1hug:

kimsem yok burda maalesef eşimi aradım 1 saate kadar gelick inş.:Saruboceq:
artık üzülüyorum..bulantılar hamileliğin olmazsa olmazı gibi geliyordu başlarda ama bu kadar hayatımı etkileyeceğini hiç tahmin etmemiştim bak 3 aylık olduk hala bulantılar tam gaz 5 kg verdim ve çok halsizim:çok üzgünüm:

aybike doktora görünsen bi belki hastaneye yatıl verebilir serum felan takılır kendine gelirsin biraz canım ya bünye meselesi işte senin bünyem böle demekki inş kurtulursun canım

evet canim malesef ülkemizdeki krizin sonuclarini tv den surekli takip ediyorum , bu dönemde bir isin olduguna sükür çok issiz varmis hayirlisi olsun diyelim ALLAH yardimcisi olsun issizlerin yapilacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…