kızlar bişe sorucam soda içmek zararlımı bilgisi olan varmı doktora sormayı unutdumda canım mevyeli soda istedi
amin canım amin bebekimiz rızkıyla kısmetiyle gelecek inşallah bazen dioz eşimle bunca yıl durduk durduk krizde bebek yaptık die ama kısmeti vardır inşallah:Saruboceq:
oceancım hangi gıdalarda var nerden bilicez
yok be ilkaycım bizim şirkettete yasak müdüremiz dört döner ortalarda malum kriz var türkiyede işler çok azaldı bizim bütün fabrika izinde muhasebe hariç o yüzden bu aralar rahatız normalde ben işten başımı kaçıyamam wc bile gidemem ama işler çok kötü
aybike doktora görünsen bi belki hastaneye yatıl verebilir serum felan takılır kendine gelirsin biraz canım ya bünye meselesi işte senin bünyem böle demekki inş kurtulursun canım
amin canım amin bebekimiz rızkıyla kısmetiyle gelecek inşallah bazen dioz eşimle bunca yıl durduk durduk krizde bebek yaptık die ama kısmeti vardır inşallah:Saruboceq:
bu aralar doktora gidende yok sanırım heyecansız kaldık ya doktor zamanı ne güsel oluohihoyyyt
ALLAH razı olsun eşimi bkliyorum gelsin bende hastaneye gitmeyi düşünüyorum
evet soda içmek zararlı, faydalı olan maden suyu. yani doğal olanı. Kızılay marka güvenilir demişti Erkan Topuz, daha doğrusu ağzından kaçırdı. Ama onu bile günde 1den dazla içmeyeceğiz. Meyvalılardan da uzak durun, malum herşeyin doğal olanı lazım bize. İlla meyveli diyorsak, doğal maden suyunun içine biraz limon veya portakal sıkabiliriz.ya da katı meyve sıkacağı varsa diğer meyvelerin sularından.
stawbery canım bizde 4 yıllık evliyiz bizde bu sene karar verdik ilk bebegimi kaybettim kendimi toparlım bi süre olmaz derken hemen ardından 2.bebegimi verdi RABBİM şükürler olsun demekki kısmeti varmış bebegimin
AYY JASMİN ÇOK HEYECANLII İNŞ ÖGRENİRSİN KUZUM YAAAAAAAhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?