2009 Ekim Anneleri

amin canım amin bebekimiz rızkıyla kısmetiyle gelecek inşallah bazen dioz eşimle bunca yıl durduk durduk krizde bebek yaptık die ama kısmeti vardır inşallah:Saruboceq:

kızlar bişe sorucam soda içmek zararlımı bilgisi olan varmı doktora sormayı unutdumda canım mevyeli soda istedi

evet soda içmek zararlı, faydalı olan maden suyu. yani doğal olanı. Kızılay marka güvenilir demişti Erkan Topuz, daha doğrusu ağzından kaçırdı. Ama onu bile günde 1den dazla içmeyeceğiz. Meyvalılardan da uzak durun, malum herşeyin doğal olanı lazım bize. İlla meyveli diyorsak, doğal maden suyunun içine biraz limon veya portakal sıkabiliriz.ya da katı meyve sıkacağı varsa diğer meyvelerin sularından.

amin canım amin bebekimiz rızkıyla kısmetiyle gelecek inşallah bazen dioz eşimle bunca yıl durduk durduk krizde bebek yaptık die ama kısmeti vardır inşallah:Saruboceq:

herseyde bir hayir ve herseyin bir sebebi vardir canim hic birsey tesadufen olmuyor ALLAH bebeginin riskinida verir tum bebeklerimizin risklari acik olsun insallah :Saruboceq:

benim cikmam lazim gozlerim agriyor cok erken kalktim saat 4 kalktim uyuyamadim sonrada disarda islerimi hallettim anca geldim dus alip hemen yatacagim opuyorum sizi ALLAHA emanetsiniz sonra gelirim :))a.s.

handancım mesela ben miğdem tuhaf olduğunda filan first sakız çiğnerdim onda var ve arkadaşamın bana söylediği günden itibaren tüm yediğim hazır yiyeceklere bakıyorum sakızından kekine kadar acaba sadece ben mi biliyorum zararlı olduğunu sizlerin bir bilgisi yok mu bu konuda

Handancım biz 7 yıllık evliyiz ama 2009 düşündük bebişi ve uğraştırmadan geldi hemen çok şükür ama tabii biz kriz geçene kadar ancak olur dedik krizin ortasında geldi bebüşüüümmm aannnnesinin kuzuusuu:) Olsun Allahım kısmetini verir...

Sen kaç yıllık evlisin?

bu aralar doktora gidende yok sanırım heyecansız kaldık ya doktor zamanı ne güsel oluohihoyyyt

benim randevu da cumartesi ve hatta bu sefer artık cinsiyeti erkekse kesin belli olur diye düşünüyorum kıslllaaaarrrr umarım belli olur artık valla bakıyorum herkes bebişlere bir sürü şey almış ben de hevesleniyorum ama henüz almadım cinsiyeti bekleyenlerdenim ben de:sm_cool::sm_cool:

stawbery canım bizde 4 yıllık evliyiz bizde bu sene karar verdik ilk bebegimi kaybettim kendimi toparlım bi süre olmaz derken hemen ardından 2.bebegimi verdi RABBıM şükürler olsun demekki kısmeti varmış bebegimin

Canım yazdığını yeni okudum içtim de geldim şimdi ama yarım şişe bir seferden bişe olmaz heralde ya.:uhm:

Allahım bebişlerimizi sağlıkla nasip etsin inşallah canım, nazarlardan korusun

arkadaşlar ben işlerden pek giremediğim için hepinizi çok iyi tanımıyorum yaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz.ben 23 yaşındayım ve 1,5 yıllın üstüne hamiye kaldım 1,5 yıl olduğu gün test yaptı ve sonuç pozitifti çok şükür.

kızlarr bugün fatoşla zuzumu hiç görmedim, haberi olan var mı?

AYY JASMİN ÇOK HEYECANLII İNŞ ÖGRENİRSİN KUZUM YAAAAAAAhihoyyyt

yaw sorma handancım bu haftayı geçiremedim resmen hayır meraktan ölücem ama ben kız olduğunu o kadar güçlü bir şekilde hissediyorumki doktor erkek diyecek olsa hadi leeeeyyyynnn falan diyebilirim yani :roflol::roflol:

Ya kıslar bir de bir şey soracağım size detaylı ultrason en erken kaç haftalıkken yapılabiliyor acaba, internette 20-22 diyor ama daha erken yaptıran yakınlarınız var mı acaba??:uhm: çünkü benim özel sigortam bu ay sonu itibariyle değişiyor ve eski sigortamda gebelik limitimden daha harcamadığım bir sürü limit var acaba diyorum detaylı ultrasonun ücretini de eski sigortadan ödeyebilirsem yeni sigortamda doğuma daha fazla limit kalır gerçi doktor 19. hafta falan yapmayı kabul ederse konuşucam bakalım:a015:

Ben 29 yaşımdayım, şu an çalışmıyorum, 7 yılımı dolduruyorum. Denememin 2.ayında hamile kaldım çok şükür :Saruboceq:

Jasmınella sıgorta konusunu bılmıom ama buket ayrıntılı ultrasona gırdı onu bılıyorum parasını veren gırıo ıstedıgı zaman dıe bılorum:)

Bende 25 yaŞıma gırıcem(temmuzda) 4 yıllık evlıyŞm,muhasebecıyım, denememın 2.ayında hamıle kaldım bebegımı kaybettım hemen tekrar hamıle kaldım Çok ŞÜkÜr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…