ayşecim gözün aydın yerim ben onu yeriiiimmmmmmkaydirigubbakcemile3
Oceannnn doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeekaydirigubbakcemile2 bebişinle eşinle sağlıkla inşallahhh
heheh ne güsel başka varmı aslan kıslarr:))
Olmaz mı ben de 13 Ağustos 79 doğumluyumhihoyyyt
Olmamı ben varım 08-08-1982 doğumluyum
2.yılı bitiriyoruz inş. mayısta evliliğimizde hihoyyyt
ayşecim gözün aydın yerim ben onu yeriiiimmmmmmkaydirigubbakcemile3
Oceannnn doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeekaydirigubbakcemile2 bebişinle eşinle sağlıkla inşallahhh
Şekercim bebişin resmini kaldırıp küçültüp tekrar koyar mısın ekranım kaydı da:)))
ayşecim maşallah bebekine canımmmmmmmmmm
öledi tabi bizimkilerdeee dahada büyücek annesi du bak ne oyunlar yapacak size ultrasonda:))
arkasini dönmüstü bize.. uyuyodu zaten ama bidahakine cikolata yicem bende.. doktora sordum diyorki yok öyle bisey:) ama denicem bidahaki sefere.. kaynanam diyorki resmi görünce erkek bu baksana eli ayagi belli.. erkek cocuk cabuk gelisirmis.. bizim icimizden kiz geciyorya onlar erkek olsun istiyorlar.. bende diyorum doktor bile bu haftalarda anlamiyor siz nasil anliyosunuz? bana muhalefet oluncak ya.. onlarin yüzünden bende günaha giriyorum kiz olsun diye dua edesim geliyor.. Rabbim gönlümüzdekini verir insallah.. ama canim sIKiliyor onlar öyle davraninca
ocean dogum günün kutlu olsunnnnnnnn
maşaallah kıslar ne kadar aslan varmışızz:))
kıs ela bizde aslanız eşimle ben bebekimizde aslan olsa süper olurdu ama o terazi olcek:)))
arkadaşlar ben işlerden pek giremediğim için hepinizi çok iyi tanımıyorum yaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz.ben 23 yaşındayım ve 1,5 yıllın üstüne hamiye kaldım 1,5 yıl olduğu gün test yaptı ve sonuç pozitifti çok şükür.
ocean06 doğum günün kutlu olsun canım Şeniz
Terazi çok süper bir burçtur kıslar. Benim tanıdığım bütün teraziler çok sakin , akıllı ve dengeli oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?