2009 Ekim Anneleri

ayşecim gözün aydın yerim ben onu yeriiiimmmmmmkaydirigubbakcemile3

Oceannnn doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeekaydirigubbakcemile2 bebişinle eşinle sağlıkla inşallahhh

teşekkürler hepimiz inşallah eşimizle bebişimizle nice yıllar geçiririz.

ayşecim gözün aydın yerim ben onu yeriiiimmmmmmkaydirigubbakcemile3

Oceannnn doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeekaydirigubbakcemile2 bebişinle eşinle sağlıkla inşallahhh

saol canim benim.. hani bi topic acip hepimiz koycaktik resimleri.. ben cok merak ediyorum.. hadi sizde koyun:ecrin_bebek:

ocean dogum günün kutlu olsunnnnnnnn

maşaallah kıslar ne kadar aslan varmışızz:))

kıs ela bizde aslanız eşimle ben bebekimizde aslan olsa süper olurdu ama o terazi olcek:)))

ayşecim maşallah bebekine canımmmmmmmmmm

öledi tabi bizimkilerdeee dahada büyücek annesi du bak ne oyunlar yapacak size ultrasonda:))

ayşecim maşallah bebekine canımmmmmmmmmm

öledi tabi bizimkilerdeee dahada büyücek annesi du bak ne oyunlar yapacak size ultrasonda:))

arkasini dönmüstü bize.. uyuyodu zaten ama bidahakine cikolata yicem bende.. doktora sordum diyorki yok öyle bisey:) ama denicem bidahaki sefere.. kaynanam diyorki resmi görünce erkek bu baksana eli ayagi belli.. erkek cocuk cabuk gelisirmis.. bizim icimizden kiz geciyorya onlar erkek olsun istiyorlar.. bende diyorum doktor bile bu haftalarda anlamiyor siz nasil anliyosunuz? bana muhalefet oluncak ya.. onlarin yüzünden bende günaha giriyorum kiz olsun diye dua edesim geliyor.. Rabbim gönlümüzdekini verir insallah.. ama canim sIKiliyor onlar öyle davraninca

Sıkam canım canını boş ver bebişin seninle ya varmı bundan güzel duygu bırak konuşsunlar kaynana kaynanalığını yapıcak işte.hayırlısı olsun kız erkek sağlılı olsunda ama çok iyi anlıyorum seni benim kavınvalidemde ultrasyonda ilk gördük kıpır kıpır hareket ediyor benimki resmini gösterdim dedimki kıpır kıpırdı hiç durmuyodu yerinde bana dediki ne hareket edermişküçücük sey sanki ben yalan sölüyom tıkadı lafı ağzıma.:çok üzgünüm:

ayşecim benim doktorum çikolata olayına dogru mutluluk hormunu salgılar bebek hareketlenir dedi her doktor farklı işte :)) canım sen onları hiççç takma kafana bu senin bebekin kimseyi umursama onların inadına ben kız istiyorum de nası olsa senin için farketmez kıs erkek ama onlar gıcık olsun hehehehe benim kayınvalidemgilde kız istiyordu ama oglumuz olacak pek sevinmediler çokta tınnnnnnnhihoyyyt

canım bende 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…