canım bende 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim
Sıkam canım canını boş ver bebişin seninle ya varmı bundan güzel duygu bırak konuşsunlar kaynana kaynanalığını yapıcak işte.hayırlısı olsun kız erkek sağlılı olsunda ama çok iyi anlıyorum seni benim kavınvalidemde ultrasyonda ilk gördük kıpır kıpır hareket ediyor benimki resmini gösterdim dedimki kıpır kıpırdı hiç durmuyodu yerinde bana dediki ne hareket edermişküçücük sey sanki ben yalan sölüyom tıkadı lafı ağzıma.:çok üzgünüm:
ayşecim benim doktorum çikolata olayına dogru mutluluk hormunu salgılar bebek hareketlenir dedi her doktor farklı işte :)) canım sen onları hiççç takma kafana bu senin bebekin kimseyi umursama onların inadına ben kız istiyorum de nası olsa senin için farketmez kıs erkek ama onlar gıcık olsun hehehehe benim kayınvalidemgilde kız istiyordu ama oglumuz olacak pek sevinmediler çokta tınnnnnnnhihoyyyt
ben oyle oldugunu dusunmuorum sırnaşık şey
kızlar biraz erken ama size bir soru normal doğumda yatırıyorlarmı bilmiyorum sezeryanda enaz 1 gece kalıyorsun peki sizin yanınızda kim kalacak yada kimin kalmasını istiyorsunuz refekatçi ??
kızlar biraz erken ama size bir soru normal doğumda yatırıyorlarmı bilmiyorum sezeryanda enaz 1 gece kalıyorsun peki sizin yanınızda kim kalacak yada kimin kalmasını istiyorsunuz refekatçi ??
yok benim kiler kız rekek ayrımı yapmıyor benim eşimde tek erkek ama ben biraz çok bilmiş ve becerekli olunca yaşıma göre maşşallah diyeyim ona tahmül edemiyolar oysaki oğlunun hanımıyım gurur duy demi ama aaa kızdım yine bakklava:
hiç düşünmemiştim bunu :S
ama sanırım eşim kalır..evet evet eşim kalsın:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?