2009 Ekim Anneleri

kızlar biraz erken ama size bir soru normal doğumda yatırıyorlarmı bilmiyorum sezeryanda enaz 1 gece kalıyorsun peki sizin yanınızda kim kalacak yada kimin kalmasını istiyorsunuz refekatçi ??

ya kizlar bizde kanana olunca böyle olurmuyuzki ya? benim esim evin tek oglu soylari sürcekmis..sanki sülaledeki tek erkek o..insanin hevesi kursaginda kaliyor böyle olunca..bide kaynanam bana daha yeni evliyken bi sürü bebek esyasi örmüs hep kiz giysisi..agzilari erkek diyor ama eli kiz icin calisiyor anlamadim gitti..simdide görümcem anlatiyor erkek seyleri örüyomus.. amaan örsede olur örmesede.. Allahtan yanimda degiller.. uzaktayken böyle yapiyorlaar yanimda olsalar oooo

takmamaya calissamda insan takiyor tatlim yaa..ama ben haala inatla kiz istiyorum..Rabbim hayirlisini versin saglikli sihhatli olsunda.. ama onlarin dedigide olmasin ya..dua degil bu ama ne bileyim.. ne yapcagimi sasirdim resmen..kaydirigubbakcemile3gülüyorum bazende bu halime

PEMBECıM NORMALDE YATIRMIOLAR SANIRIM AMA SEZERYANDA 1 GECE YATIO EFET BıZ 2 KARDEŞ SANIRIM 1 HAFTA ARAYLAN DOGURCAZkaydirigubbakcemile3 BEN YANIMDA EN BÜYÜK ABLAMIN YADA ANNEMıN KALMASINI ıSTERıM BAKALIM HANGıSı OLACAK ABLAM ERKEN DOGURUR BENCE O BENDEN 1 HAFTA BÜYÜK BEBEGı ANNEM ONUNLA ıLGıLENıR BENLEDE BÜYÜK ABLAM KALIR SANIRIM AYY NE BıLıM ÇOK HEEYECANLIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3

yok benim kiler kız rekek ayrımı yapmıyor benim eşimde tek erkek ama ben biraz çok bilmiş ve becerekli olunca yaşıma göre maşşallah diyeyim ona tahmül edemiyolar oysaki oğlunun hanımıyım gurur duy demi ama aaa kızdım yine bakklava:

kızlar biraz erken ama size bir soru normal doğumda yatırıyorlarmı bilmiyorum sezeryanda enaz 1 gece kalıyorsun peki sizin yanınızda kim kalacak yada kimin kalmasını istiyorsunuz refekatçi ??

Valla hayatım ben deneyim açısından falan annem olsun isterim ama görsen kalmak isteyen o kadar çokki herkes hevesli işin ucunda bebek var ya delikafadulden ama eşim sakın kimseye söyleme ben kalıcam diyor ben de onun da kalmasını isterim ama eşim çok hassastır ne bileyim kanamam falan olacak o bir görse yandık valla :a015:

TABıKı EŞıM KALACAK BENıM EŞıM HARıÇ DıORUM O GARANTı ZATEN:))

EFET PEMBECıM YA ÇOK HEYECANLI OLACAK ÖZELLıKLE SON AY OMU DOGURCAK BENMı DOGURCAM HEYECANLA BEKLıCEZdelikafadulden

kaynana görevini yapicak olmazsa olmaz yani..kaydirigubbakcemile3

hiç düşünmemiştim bunu :S
ama sanırım eşim kalır..evet evet eşim kalsın:asigim:

Bende eşim diyorum
Benim kayınvalidem ben kalırım dedi ama asla istemem ben ablama refakatçi kaldım sezeryanla doğum yaptı kesinlikle refaketçi çok yakınınız olmalı tuvalete götürüyor gazınızı çıkarken bile yanınızda şahsen bunları kayınvalimle yapmak istemem tabi sezeryan düşünüyorsunuz benim gibi.

ne güzel ben normal düşünemiyorum şartlar el vermiyor kaydirigubbakcemile3 mecburi sezeryan olacak benimkisi

neden pembecim ?

gerçi benimde kesin egil ben sadece düşünüyorum kalp hastasıyım son aylarda doktor ne derse o olacak yanikaydirigubbakcemile3

yok kıs aybüke onu nerden çıkadın bitane bebişim benim:)

aablamda hamile onumu yanlış anladın yoksa aramızda 1 hafta var ben 15 haftalıgım ablam 16:)

canım benim 3 tane dr bana çatın çok dar sen kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi
şuan kendi doktoruma söyledim evet öyla gözüküyor eğer illa normal doğum dersen olur ama çok yıpratırız seni dedi ..
Senin kalbinde ne var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…