2009 Ekim Anneleri

alla alla bana doktorum hiç alttan bakmadı daha

son ayda elle muane ediolarmış ozaman belli olumuş die biliyorum benim eltimde normal dogum yapacaktı bebek 3,600 kilolu dgouramazsın demiş doktoru mecbur sezeryan oldu hiç belli olmuo yani kıslar son ay belli olacak

benimde alttan baktı :S
bakalım 2.sinde nasıl bi muayene olucak

Merhaba arkadaşlar,

Ben bugün ikili test çin hastaneye gittim.. Bebeğimin boyu 58mm ensesi 17mm çıktı. Birde kan verdim.Doktor şimdilik herşey yolunda birde kan değerlerinle karşılaştırıcaz dedi.İlaç olarakta Ferum fort başlattı. Benim son 1 haftadır kasıklarımda ağrı vadı onuda söyledim doktoruma akıntm olup olmadığını sordu bende var dedim. onun üzerine akıntının bu ağrıları yapabileceğini söyledi ve bana vajinal fitil verdi. (Neo-penotran) halbuki ben rahim büyüdüğünden bu ağrıların olduğunu sanıyordum.:)) Sizi bilgilendirmek istedim..

Salı günü tahlil sonuçlarmı alıcam; alınca onlar hakkında da bilgilendirirm sizi...

Bu arada kullandığım ilaçlar Folbiol + coraspin + Ferrum Fort + Neo Penotran vajinal fitil+ Clexane 0.6ml iğne (BEN BU KADAR İLACI ÖMRÜMDE KULLANMADIM) bide hamileyken ilaç kullanılmaz derler.. hehe :)
kaydirigubbakcemile3

valla sen bayagı kullanıomuşsun kıs :)) ben 2 tane kullanıorum folbiol+calsiyumdemir ilacı adını bilmiom şimdi evde akşamları içiom suda erio:)

Canım vajınusmus desem o zaman ki muaynelerde doktorlar söylemişti yani fiziki açıdan normal doğum bayağı zor benim açımdan Bende sezeryan istiyorum o kadar zor günler geçirdimki ben normal doğum yapamam :1no2:

Aybike - Handan cesaretinize hayran kaldım valla inş. istediğiniz gibi olur canlarım

aanladım tatlım o zaman çok zor tabi normal dogum yapman olsun sezeryanda zor degil heen ayaklanıolar 1 gün yatar kalkarsın dikişlerin alındımı mis gibi işini yapabilriisin bebeklerimiz saglıkla gelsinlerde nası dogdukları çokta önemli degil:)

Ense kalınlığın güzel çıkmış canım inş. kan testinde güzel çıkar Nekadar ilaç vermiş demekki ben sadece megadyn içiyorum vitamin CADIARZU

Aynen sağlıkla alalım da kucağımıza valla nsl ve nerde doğdukları hiç önemli deil gerçekten...

canım ben psikoloji mezunuyum ve sezryanla doğan bebeklerin diğer bebeklere göre farklık gösterdiğini biliyoruz..ayrıca normal doğumdan sonra bütün günahlarından arınacağımızı da..
çok farklı bi duygu olmalı ve bu deneyimi yaşamak istiyorum..
biz 4 kardeşiz ve hepside normal doğummuş..annem anlatır hep ve ben çok etkilenirim..
rabbim baş edemeyeceğimiz dertler vermezmiş..
hakkımızda hayırlısı olsun inş.

yaaa ben bu işlerii varyaaa.....................
bende normal istiyomm kızlarr....

amaaa benim uykumm var, keyfim yok (
çalışmak hiçç istemiyorum, oturmaktan şeyim acıdı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…