2009 Ekim Anneleri

melekcim ben 4 aylık evliyim 23 yaşındayım 12 haftalık hamişimhihoyyyt

ama ama amalarla olmuo bu işler çalışş bak daha bebişe yatak alacaz bi sürü giysi alacaz:mymeka: arada bi kalk wc git öle sürekli oturma kıs az kaldı zaten 2 saatcik

gözün aydın canım benim doktorum bana hiç bir ilaç vermedi kan değerlerin gayet güzel dedi.Ama benim hiç iştahım yok bebeişim vitaminsiz kalıcak diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:

yaaa sorma handann kafamı kurcalayan o kadar şey varkii....
odasını nasıl yapcam? yanıma nası bi yatak alcam, arabası cartı curtuu........

kızlar bende normal doğum istiyorum ve Allahın izniyle kendime güveniyorumhihoyyyt inş son anda bir aksilik olmazda sağlıklı bir şekilde normal yolla doğum yaparım
yırtarım dağları enginlere sığmam taşarımmmmmm hahahahahkaydirigubbakcemile3

yaaa sorma handann kafamı kurcalayan o kadar şey varkii....
odasını nasıl yapcam? yanıma nası bi yatak alcam, arabası cartı curtuu........

hepsi olur elacım kafanı kurcalayarak bebiişini strese sokma bundan güzel bir telaş varmı dünyada onlar bizim canımız :1hug:

elacım düüşünme bunları şimdiden daha erken tatlım şimdiki hedefimiz bebeklerimizn cinsiyetleri ve ilk hareketlerini hissetmek:) ondan sonra başlarız biişiler almaya dolaşıp araştırma yapmaya havalarda düzelio bol bol vaktimiz olacak daha kafanı şişirme şimdiden

benim yataga baktınmı tekrar link verdim ama sen gitmiştin sanırım MDF Büyüyen Karyola Krem-Turuncu Lake Boyalı BEBEK ODASI,bebek odası mobilyaları,Bebek odası,bebekmobilyaları,bebek odası,bebek mobilyaları,bebek uyku seti,bebekodası

onlarda hoşuma gidio melekcim ama kısa süreli kullanım için onlar en fazla ne kadar yaatbilirki ama benim almayı düüşndügüm yatak büyüyor çok uzun süre yatabilir yani daha mantıklı geldi bana

ben 5 kg verdim ne almasısenağlama
yatak konusunda ben de çok kararsızım..
oda düşünmüyorum..
park yatak hoşuma gitmiyor :S
benim beğendiklerimde en fazla 4 aya kadar kullanılırmış pöff:1no2:

arkadaslar ben 3 tane sezeryan dogum yaptim hic tavsiye etmiyorum.mecbur degilseniz.adi ustunde normal dogum anneligin her anini yasamak baskadir.cok ozenirim normal dogum yapanlara.dogumdan sonra hic bir sey kalmiyor agri sanci diyorlarya sasiriyorum.doktorum beni biraz cesaretlendirse simdikini bebegimi bile normal isterim ama artik benden gecti buda mecburi sezeryan olacak.insallah saglikli olalimda ne yapalim kader.senağlama

ya dediğin doğru aslında 3 yaşına kadar yata biliyormuş benişmde bu konuda kafam karışık aslında bakalım zaman ne göstericek ama yatak güzel hem bir sürü çekmecesi var kulanışlı

sun12 gözünaydın canımm ense kalınlıgın gayet güsel maşallah bebekineeee bide geçmiş olsun tatlımmmm

Ense kalınlığın güzel çıkmış canım inş. kan testinde güzel çıkar Nekadar ilaç vermiş demekki ben sadece megadyn içiyorum vitamin CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…