arkadaşlar ben işlerden pek giremediğim için hepinizi çok iyi tanımıyorum yaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz.ben 23 yaşındayım ve 1,5 yıllın üstüne hamiye kaldım 1,5 yıl olduğu gün test yaptı ve sonuç pozitifti çok şükür.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugün ikili test çin hastaneye gittim.. Bebeğimin boyu 58mm ensesi 17mm çıktı. Birde kan verdim.Doktor şimdilik herşey yolunda birde kan değerlerinle karşılaştırıcaz dedi.İlaç olarakta Ferum fort başlattı. Benim son 1 haftadır kasıklarımda ağrı vadı onuda söyledim doktoruma akıntm olup olmadığını sordu bende var dedim. onun üzerine akıntının bu ağrıları yapabileceğini söyledi ve bana vajinal fitil verdi. (Neo-penotran) halbuki ben rahim büyüdüğünden bu ağrıların olduğunu sanıyordum.:)) Sizi bilgilendirmek istedim..
Salı günü tahlil sonuçlarmı alıcam; alınca onlar hakkında da bilgilendirirm sizi...
Bu arada kullandığım ilaçlar Folbiol + coraspin + Ferrum Fort + Neo Penotran vajinal fitil+ Clexane 0.6ml iğne (BEN BU KADAR İLACI ÖMRÜMDE KULLANMADIM) bide hamileyken ilaç kullanılmaz derler.. hehe :)
kaydirigubbakcemile3
melekcim ben 4 aylık evliyim 23 yaşındayım 12 haftalık hamişimhihoyyyt
yaaa sorma handann kafamı kurcalayan o kadar şey varkii....
odasını nasıl yapcam? yanıma nası bi yatak alcam, arabası cartı curtuu........
ben hiç almadım 61 dim 61 im yine :1no2:
sun12 gözünaydın canımm ense kalınlıgın gayet güsel maşallah bebekineeeebide geçmiş olsun tatlımmmm
Ense kalınlığın güzel çıkmış canım inş. kan testinde güzel çıkar Nekadar ilaç vermiş demekki ben sadece megadyn içiyorum vitamin CADIARZU
gözün aydın canım benim doktorum bana hiç bir ilaç vermedi kan değerlerin gayet güzel dedi.Ama benim hiç iştahım yok bebeişim vitaminsiz kalıcak diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:[/Q
Çok teşekkür ederim arkadaşlar allah herbirimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..:CüvCüv:
ben 3 kilo aldım mehaycım 51 dim 54 oldum
ben 5 kg verdim ne almasısenağlama
yatak konusunda ben de çok kararsızım..
oda düşünmüyorum..
park yatak hoşuma gitmiyor :S
benim beğendiklerimde en fazla 4 aya kadar kullanılırmış pöff:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?