kızlar ben hiç açlığa tamammül edemiyorum hemen başım ağrıyo mi,dem kötü oluyor öğünlerin saatleri biraz kaçırsam rahatsız oluyorum sizde de böyle olan var mı.*??mirmirmirmir
canim 15 -1 rim doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonraya aldim zorla sekreterinden :))))))))) mayisin 6 sinda yine gidecegim ..canım kaç haftalıksın merak ettimde...
GÜNAYDIN GÜSELLERRRRRR
MAŞALLAH İLKAYCIM BEBEKİNE EFET 50NİN ÜSTÜ KIZ OLUOMUŞdelikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız siz hamile kıyafetleri giymeye başladınızmı? benim hiç bi kıyafetim olmuyor artık :CüvCüv:sositososito
Canım bende kanşekeri düşüklüğü olduğu için zaten açlığa dayanamıyordum şimdi hiç dayanamıyorum bayılmaya kadar gidiyor yani.
handan o zaman benim kizim mi oluyor ??????
günaydın mavisim, ben 14+2yim ve başlangıçtan bu yana 3 kg aldım, ama hamile kıyafetlerimi giymeye martta başladım, çünkü pantalonlarımın içinde fenalık geçiriyordum daha o zamandan. Bu Cumartesi Bakırköy Pazarından incecik bir hamile kotu aldım o kadar rahat ki, üstelik de 25 TL. üstüne de bol bol T_shirtler... Önceden hamiş tunik ve elbiselerimi de almıştım, daha da birşey almam artık, hamiş kreasyonu tamamdır. Hep bebişe çalışmayacaz herhalde, azıcık da kendimize :CüvCüv:
sağol canım seninde kesinleşti değilmi cetveli mavi yapsana. bu arada bi arkadaşım 32.gün kan değerine baktırdı 414 çıktı seninde böyle yüksek çıkmıştı değilmi benmi yanlış hatırlıyorum.ikiz olabilirmi diye düşündükte.fatıma hayırlı olsun canım bebişin erkekmiş kesinleşmiş
sağol canım seninde kesinleşti değilmi cetveli mavi yapsana. bu arada bi arkadaşım 32.gün kan değerine baktırdı 414 çıktı seninde böyle yüksek çıkmıştı değilmi benmi yanlış hatırlıyorum.ikiz olabilirmi diye düşündükte.
felisim sen hangi hastaneye gidiosun canım ??
kızlar ben hiç açlığa tamammül edemiyorum hemen başım ağrıyo mi,dem kötü oluyor öğünlerin saatleri biraz kaçırsam rahatsız oluyorum sizde de böyle olan var mı.*??mirmirmirmir
gunaydinnn arkadaslar nasilsiniz ????? simdi doktordan geldim bebek gayet iyi ama cinsiyetini bilemedi doktor daha dogrusu benim minik oldugu yerden kipirdamadi((((((((( iki elini bacaklarinin uzerine koydu oyle durdu :))))))))))) mayisin 6 sina tekrar gidecegim bakalim hayirlisi :) bu arada hcg 57.8 kizlar bu kizmi oluyor ?????? acaba ?
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum sbh 8 den berı gecmışı okuyorum gözlerim acıdı artıkın uykum geldı valla ya:CüvCüv:mirmirmirmir
GÜNAYDIN GÜSELLERRRRRR
MAŞALLAH İLKAYCIM BEBEKİNE EFET 50NİN ÜSTÜ KIZ OLUOMUŞdelikafadulden
Günaydın kızlar bende cumartesi dr daydım omurilik kemiğine, kaburgalara, bacağına, beynine baktı hepsinin gelişimi gayet güzel ve düzgün dedi. kan ver idrar verdim orda bazı değerler sınıra yakın kimide sınırın altı o yüzden demir hapımıza başladık sabah açkarnına içtim. kesinlikle oğlan dedi artık bizde isim arayışına başladık.
askbuya çok az kalmış kısss hadi güzel haberlerle gel inşş:))
fatoş nerde yaaa ela nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?