2009 Ekim Anneleri

kızlar ben hiç açlığa tamammül edemiyorum hemen başım ağrıyo mi,dem kötü oluyor öğünlerin saatleri biraz kaçırsam rahatsız oluyorum sizde de böyle olan var mı.*??mirmirmirmir

Canım bende kanşekeri düşüklüğü olduğu için zaten açlığa dayanamıyordum şimdi hiç dayanamıyorum bayılmaya kadar gidiyor yani.

canım kaç haftalıksın merak ettimde...
canim 15 -1 rim doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonraya aldim zorla sekreterinden :))))))))) mayisin 6 sinda yine gidecegim ..

GÜNAYDIN GÜSELLERRRRRR

MAŞALLAH İLKAYCIM BEBEKİNE EFET 50NİN ÜSTÜ KIZ OLUOMUŞdelikafadulden

hosgeldinn handancim , nasilsin ? benim doktor bugun omurgasini olctu guzel dedi seninkini yaptimiydi ayrica kan aldilar yine ve idrar testi , gerci her gittigimde her ikisinide aliyor bu defa bebekte herhangi bir malformasion varmi diye kontrol icin insallah kan testide iyi cikar ikili testimiz guzel cikmisti insallah 3 cude boyle olur

Günaydın kızlar bende cumartesi dr daydım omurilik kemiğine, kaburgalara, bacağına, beynine baktı hepsinin gelişimi gayet güzel ve düzgün dedi. kan ver idrar verdim orda bazı değerler sınıra yakın kimide sınırın altı o yüzden demir hapımıza başladık sabah açkarnına içtim. kesinlikle oğlan dedi artık bizde isim arayışına başladık.

günaydın kızlar nasılsınız siz hamile kıyafetleri giymeye başladınızmı? benim hiç bi kıyafetim olmuyor artık :CüvCüv:sositososito

günaydın mavisim, ben 14+2yim ve başlangıçtan bu yana 3 kg aldım, ama hamile kıyafetlerimi giymeye martta başladım, çünkü pantalonlarımın içinde fenalık geçiriyordum daha o zamandan. Bu Cumartesi Bakırköy Pazarından incecik bir hamile kotu aldım o kadar rahat ki, üstelik de 25 TL. üstüne de bol bol T_shirtler... Önceden hamiş tunik ve elbiselerimi de almıştım, daha da birşey almam artık, hamiş kreasyonu tamamdır. Hep bebişe çalışmayacaz herhalde, azıcık da kendimize :CüvCüv:

handan o zaman benim kizim mi oluyor ??????

Allah hayırlısını gönlüne göre versin tabi ama, bu beta hcg'nin 50 üstü kız, 50nin altı erkek meselesi sadece 11-12 haftalardaki değerine göre bulunulan bir varsayım. İkili testi de o haftaarda yapıyorlar ya, o zaman Fransa'da mı bir yerde öyle bir araştırma yapılmış, tabii ki kesin sonuç vermiyor. Valla en güzelini benim doktorum söyledi, ilk çocuğumu erkek tercih edeceğimi söylediğimde. O zaman ben kız diyeyim, nasolsa %50 ihtimal, eğer erkek çıkarsa pardon derim, dedi.

ilkaycım benim bebişide ölçtü doktor kafasını bacaklarını omirilik kemigini o nasıl bişey ya öle yılan gibi nasıl uzun ve belli maşallah meleklerimize herşey yolunda hatta ilerideyiz bile:))

canım hcg degernie göre kız oluo seninki bende öle hissediom senin için:) bizde herkesde tuttu hcg benim 13 ti erkek,ablamın 34 dü erkek kuzeniminde 13 tü oda erkek::)

çok ucuza almışsın canım ben yaklaşık bir aydır pantolon giymiyorum wallla rahatsız olurmuş gibi geliyor meleğim

ilkay hyrllı olsun beta 50nin üstnde prensesmi gelio ne:)
ay üsüldüm neden göstermedi e dr bras chazla darbeler yapsaymş benm dr yarm saati geçk uğrştı bende saat 11 buçkte gdecem vaklt geçmio hatta çıkıorm giyiniym ben saat az kalmış

fatıma hayırlı olsun canım bebişin erkekmiş kesinleşmiş
sağol canım seninde kesinleşti değilmi cetveli mavi yapsana. bu arada bi arkadaşım 32.gün kan değerine baktırdı 414 çıktı seninde böyle yüksek çıkmıştı değilmi benmi yanlış hatırlıyorum.ikiz olabilirmi diye düşündükte.

fatıma tebrikler bir prens geliyormuşş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

evet benimde kesinleşti fatımacım ben böle renkli seviom ya :) belki degiştirim ama mavide güsel, efet canım benimde 32.günde 633 çıkmıştı hatta ablamın 1257 çıkmıştı ama ikiz degil yani öle düşünmeyin:)

felisim sen hangi hastaneye gidiosun canım ??

Benim durum karışık, doğumu İncirli Ethica'da yapacağım inşallah, o hastanenin özellikle yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş, doğumu daaynı hastaneden Dr. Ali Paşa Oskay'a yaptıracam, muayene SSksız 60 tl, ssklı 40 tl. Çok komik ve rahatlatıcı bir doktor. Vitamin bile tavsiye etmiyor, tamamen doğalcı. Folik asit mecburi sadece. Ultrason Cihazı da harika! Bu hastanede epidural uygulamaları da başarılıymış ve 1500- 2500 arası fiyat verdiler, herşey içinde.

Diğer doktorum Kıraç Yalçındağ, muayenehanesi var. Riskli gebeliklerde çok iyi bir doktor. Muayene biraz tuzlu 150 tl, ama 2 gidişten birinde alıyor. Bir de kafana takıldığı anda gidip bir ultrasona gireyim bari, diyebiliyorsun, hep müsait:)) O gidişlerinden de para almıyor.

kızlar ben hiç açlığa tamammül edemiyorum hemen başım ağrıyo mi,dem kötü oluyor öğünlerin saatleri biraz kaçırsam rahatsız oluyorum sizde de böyle olan var mı.*??mirmirmirmir

cnm bende çok sık acıkıyorum ve yemeyinnce midem bulanıyolaelaelaelaelae

günaydın cnmŞeniz gözün aydın senin sıpada benim sıpa gibi deseneekaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunlarda öğrenicez elbet bigünyerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum sbh 8 den berı gecmışı okuyorum gözlerim acıdı artıkın uykum geldı valla ya:CüvCüv:mirmirmirmir

sen girmessen epeydir ohh olsun sanaakaydirigubbakcemile3
neler kaçırmışsın gördünmünaniknanik

GÜNAYDIN GÜSELLERRRRRR

MAŞALLAH İLKAYCIM BEBEKİNE EFET 50NİN ÜSTÜ KIZ OLUOMUŞdelikafadulden

günaydın dandanımŞeniz

gözün aydın cnm:lepi:
demir hapını içerken aç karna sana öğürme yaptımı?

askbuya çok az kalmış kısss hadi güzel haberlerle gel inşş:))

fatoş nerde yaaa ela nerde

ben burdayımm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…