inşallah canım bide dr bebeğin olma ihtimali az falan demişti ilaç kullandı ümidi de yoktu ama gebe kaldı. Bu hemoroid uzmanı korunması gerektiğini hiç söylememiş.yengene çok geçmiş olsun canım yaaa inş bebekine bişe olmas
yaa aldıon demek elacım çok güsel demi bende demiştim sana:)) ben tam belimin üstüne koyuyom yani ortada duruo lastikli ya zaten koltugun başına taktım lastikle ortasında duruo tam o bel çukurumu kaplıo anlatabildimmi bilmiom:))
kızlar benim bi sorunum var ya
basur olmuş bende ne yapacagım sizde varmı(
aradım canım açmadı telini dogumda felan heralde yine arıcam birazdan bide bu basuru sölücem ilaç yaz bana lenn dicem
ne bilim bende merak ettim ziiliyi yaaa
selam kızlar...Dün akşam benim bebişim ilk kez oynadı teyzeleri başta korktum birden dedim ne oluyo bidaha oynayınca dedim bebişim kıpırdıyor.Ben 16 hafta filan olunca oynar diye bekliyodum
hoşgeldin baharcım nası gidio hamişlik cinsiyet ögrendinmi canım:))yaa bende sorucam işte bakalım bana ne vericek ya çok korkuom çogalır die sende kaçtane var(
kıslar bende günde bi kere bi pıtpıt hissediyorum doktorum hissedersin dogru o bebek dedi 20.haftadan öncede olabilio kişiden kişiye degişio bide bebektenn bebege sanırım
iyidir canımıniçi ama çok özledim meleğimi cinsiyetini 12. haftada öğrendim 2 li taramada dr 3 ay dolmadan alttan bakalım bi daha net görürüz dedi tam ultrason cihazını soktu edepsiz kızım açmış bacaklarını yatıyo dr erkek olsa az da olsa çıkıntı olurdu %70 kız dedi sen öğrendinmi tatlım
dün ilk bezini aldık kızımın ..şimdiden ufak ufak alıcaz sonra sıkışmayalım diye..
canım bağsur var bi tane ama ara sıra kanıyo bile toz magnezyum iyi geldi tuvaletede rahat çıkıyorum artık..
günaydın herkese nasılsınız bakalım bugün kendimi iyi hissediyorum diyen var mıııı ya da benim gibi balgam sorunuyla ugraşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?