2009 Ekim Anneleri

yengene çok geçmiş olsun canım yaaa inş bebekine bişe olmas
inşallah canım bide dr bebeğin olma ihtimali az falan demişti ilaç kullandı ümidi de yoktu ama gebe kaldı. Bu hemoroid uzmanı korunması gerektiğini hiç söylememiş.

anlattın tabi kuşumm, kapiş kapişş:lepi:

dandanım sabah doktoru 3lü testi sormak için arıcam diyodun ne oldu?

bide bizim zilli zuzuylaa sidikli fatoş nerelerde yawwkaydirigubbakcemile3

aradım canım açmadı telini dogumda felan heralde yine arıcam birazdan bide bu basuru sölücem ilaç yaz bana lenn dicem

ne bilim bende merak ettim ziiliyi yaaa

selam kızlar...Dün akşam benim bebişim ilk kez oynadı teyzeleri başta korktum birden dedim ne oluyo bidaha oynayınca dedim bebişim kıpırdıyor.Ben 16 hafta filan olunca oynar diye bekliyodum

aslında ben kabız degilim yani wcde uzun bi bekleyişten sonra yapabiliiyorum benim sorunum afersiniz ıkınmadan yapamıyorum kabız olmasam bile(

aradım canım açmadı telini dogumda felan heralde yine arıcam birazdan bide bu basuru sölücem ilaç yaz bana lenn dicem

ne bilim bende merak ettim ziiliyi yaaa

de tabi adama işi nee rahatlatsın seniikaydirigubbakcemile3

selam kızlar...Dün akşam benim bebişim ilk kez oynadı teyzeleri başta korktum birden dedim ne oluyo bidaha oynayınca dedim bebişim kıpırdıyor.Ben 16 hafta filan olunca oynar diye bekliyodum

ne güzel canımm sen kaç haftalıksınki ben de öyle biliyorum ama ilk bebek 20. haftada oynarmış darısı bizee

bende ilk kez bebek sahibi olacak annnelerin 20. haftadan sonra hissedebileceklerini okumuştum hatta 20 haftadan önce hissedenlerin kendi bağırsak hareketleri olduğunu bile yazmışlardı..

13+1 im.Bende en erken 16. haftada filan oynar diyodum ama okadar netti ki solucan dolanır gibi oldu pıt diye attı iki defa.Çok garip oldum inş. darısı başınıza.Ay bidaha nezaman oynucak insan hissedince hep oynasın istiyor.doktorum olur hisede bilirsin dedi. hihoyyyt

hoşgeldin baharcım nası gidio hamişlik cinsiyet ögrendinmi canım:))yaa bende sorucam işte bakalım bana ne vericek ya çok korkuom çogalır die sende kaçtane var(

kıslar bende günde bi kere bi pıtpıt hissediyorum doktorum hissedersin dogru o bebek dedi 20.haftadan öncede olabilio kişiden kişiye degişio bide bebektenn bebege sanırım

bende bir kere hissettim 14 haftamdaydım pıt pıt birşey attı 3 kere içimde dr sordum bebektir dedi ama bir daha hissetmedim.

evet bende hissediyorum arada bağırsak hareketi değil kesinlikle bu farklı tabi uzun sürelideğil anlık oluyo.

iyidir canımıniçi ama çok özledim meleğimi cinsiyetini 12. haftada öğrendim 2 li taramada dr 3 ay dolmadan alttan bakalım bi daha net görürüz dedi tam ultrason cihazını soktu edepsiz kızım açmış bacaklarını yatıyo dr erkek olsa az da olsa çıkıntı olurdu %70 kız dedi sen öğrendinmi tatlım
dün ilk bezini aldık kızımın ..şimdiden ufak ufak alıcaz sonra sıkışmayalım diye..

canım bağsur var bi tane ama ara sıra kanıyo bile toz magnezyum iyi geldi tuvaletede rahat çıkıyorum artık..

oyy maşallah zilline baya erken ögrenmişsin ne güsel yaa bende 14.haftamda oglum olacagını ögrendim canım 17.haftada kesinleşti :)) sen istanbuldamıydın bahar öle hatırlıom hangi hastaneye gidion diciektim

bebişin için tebrikler....

bağsurun için de geçmiş olsun canım dikkat et kendine sakın kendini zorlama.. :teselli:

günaydın herkese nasılsınız bakalım bugün kendimi iyi hissediyorum diyen var mıııı ya da benim gibi balgam sorunuyla ugraşan

balgam bende de var canımbenneyaptımki..hamileliğimi öğrenince sigarayı bıraktım..başlarda ona bağlıyordum...ama 3 ay oldu hala balgam olması can sıkıcı:dilcikar:..neyseki benim bulantılar geçti..balgam yüzünden çok sıkıntı çekmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…