2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben iyim çok şükür ama rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok korkunçtu(

Malesef ben varım sabah kalkınca çok dolu oluyor boğazım öğüre öğüre içim dışıma çıkıyor senağlama

ayy valla ben de sadece kendimde var zannediyordum benim de sabahları oluyo ama geçen hafta 5 gün kaynanamda idim hiç bişey yoktu eve geldim başladı anlamıyorum ya ne zaman geçecek sen kaç haftalık hamilesin ben 15+4 düm

14+6 yım canım sorma ya başından beri var bende her sabah oluyor hiç geçmedi

kıslar günaydııııınnn.bemn bugün saat 11.30da bebekimi görcem ay hç vakt geçmio herkes ii dimi..

askbuyacım ben dün medical park göztepeden 3lü testin fiyatını öğrendim ve sana verdikleri fiyatla bana verdikleri fiyat arasında uçurum var. 3lü test 36tl imiş ssklı ama önce ordan bi doktora muayene olmalıymışız oda 35tl

hadi cnm olamas yuh dicem yani artık zeyepte benle aynı fyata yaptrmş ikilide 100 müşş..aa çok şaşırdımm.ama öle ya fathle bahçelievler arasnda bile baya rakam farkı var.e osaman doğum nekadr ozamn sordnmu hç cnm doğumu?

zeynep hangi hastanesinde yaptırmış cnm medicalparkın?
ayy cnm yaa inanki doğumu sormak aklımdan çıkmış ( ctesi gittiğimde sorarım cnm...

14+6 yım canım sorma ya başından beri var bende her sabah oluyor hiç geçmedi

inşallah tez zamanda kurtuluruz ben bıktım bide çıkaramıyorum sonra başım agrıyo senin bebeğin cinsiyeti belli mi kaynanam kız gibi seninki dedi kızda çok olurmuş ya bana da dr kıza benziyo dedi ama kesin degil dedi

İnş. en kısa zamanda kurtuluruz cinsiyeti belli değil canım kızdamı daha çok oluyormuş a ilk defa duydum belkide kızdır delikafadulden

İnş. en kısa zamanda kurtuluruz cinsiyeti belli değil canım kızdamı daha çok oluyormuş a ilk defa duydum belkide kızdır delikafadulden

canım öyle dedi kaynanam 2 kızım var 2sinde balgam oldu dedi ama ben inanmıyorum benim içime hep erkek doğdu hala da öyle belki de küçüklükten beri beri bi kızım olsun istediğim için tersi doğdu ama allah hayırlı evlat versin önemlisi o en kısa zamanda da geçer inşallah kaydirigubbakcemile5

kızlar ben hiç açlığa tamammül edemiyorum hemen başım ağrıyo mi,dem kötü oluyor öğünlerin saatleri biraz kaçırsam rahatsız oluyorum sizde de böyle olan var mı.*??mirmirmirmir

gunaydinnn arkadaslar nasilsiniz ????? simdi doktordan geldim bebek gayet iyi ama cinsiyetini bilemedi doktor daha dogrusu benim minik oldugu yerden kipirdamadi ((((((((( iki elini bacaklarinin uzerine koydu oyle durdu :))))))))))) mayisin 6 sina tekrar gidecegim bakalim hayirlisi :) bu arada hcg 57.8 kizlar bu kizmi oluyor ?????? acaba ?

kızlar ben hiç açlığa tamammül edemiyorum hemen başım ağrıyo mi,dem kötü oluyor öğünlerin saatleri biraz kaçırsam rahatsız oluyorum sizde de böyle olan var mı.*??mirmirmirmir

evet canım ben de dayanamıyorum midem kazınıyo saat 11 de başlıyo öglene kadar bide yanıyo sanki midem zaten zayıf da hamile kalmadım dikkat etmem lazım ama tam tersi ama eskisi gibi arada hiç bişey canım istemiyo ille karnımı doyuracak bişeyler lazım

aynen canım önceden aperatif çubuk büskivi yesem keserdi ama şimdi yemek yemem lazım yani doğurucu olması lazım bende sadece bende oluyor sandım

günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum sbh 8 den berı gecmışı okuyorum gözlerim acıdı artıkın uykum geldı valla ya:CüvCüv:mirmirmirmir

canım kaç haftalıksın merak ettimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…