2009 Ekim Anneleri

handan çok tşkr cnm az kaldı valla gyndm şimdiii çıkıormm inş gösterr sırtnı dönmess babasıda beklio bisi hadi kıslar kolay gelsn size dua edn ıyy gene kan aldrcaaaaam.

çok iimiş felisim muane ücretide gayet uygun ama dogum pahalıymış biraz benim arkadaşımda orda dogum yaptı oglu olmuştu 1 ay önce:))

elelı demir hapı öğürme yapmadı fellumfortmu ne adı sabah uyandım 6 da içtim. sabah bianda fırladığım için genelde az bi öğürtü hep yaşıyorum.
bilmeyen için söyleyim ilaçaldıktan 2 saat sonrasına kadar süt,yoğurt,peynir ve çaydan uzak durun demirin eminimini azaltıyormuş.

çok iimiş felisim muane ücretide gayet uygun ama dogum pahalıymış biraz benim arkadaşımda orda dogum yaptı oglu olmuştu 1 ay önce:))

Allah ömür versin, arkadaşının doğumu ne türdü ve ne ödedi biliyor musun, benimkisi yaklaşık olarak söyledi bu ücretleri.

burda özel hastanede ssk lı için 10 ytl ödüyoruz o yüzden ben 2 hastaneye gidiyorum. doğum için hangisini seçerim bilmiyorum ama normal doğum 200-300 falan. sezeryanı henüz sormadım ama oda çok değil.şimdi bi hastanede kampanya var güzel bi yer doğum ücretsiz dedim ben ekime doğuracam şimdiden yer ayırtsak olmazmı kaydirigubbakcemile3 o zamana fiyat ne olur bilmiyoruz ama genelde 200 dediler.

hiç bilmiyorum canım ya sormadım fiyatını sezeryan oldu bi ara görüşürsem sorarım:)

kıs fatıma gelelimde kayseride doguralım:))

elaacımm nasılsınnnn??

kızlaaaaaaaar toplanın Kütahya'ya gidiyoruz yerimseniben İstanbul'da kuş konduruyorlar Fatımacım, burada kuşlar pahalı 1-1,5 milyar !!! Galiba çaktırmadan İstanbulluluk vergisi alıyorlar.

ne guselmis :1shok: ende orda dogursam. benim dr nin dogumu yaptıgı hastanede 3500 u bulur diolar.belki fazla bile olurmus mirmirmirmir ki bu emekli sandıgı fiyatı delikafadulden

benimkide ferrum fort cnm, benimde sabah erken uyandığımda boş öğürme oluyor...
bilgi için sağol cnmyerimseniben

hiç bilmiyorum canım ya sormadım fiyatını sezeryan oldu bi ara görüşürsem sorarım:)

kıs fatıma gelelimde kayseride doguralım:))

elaacımm nasılsınnnn??

iyiyim kuşum, senin şu sırt desteğinden aldım haftasonu ne güzel şeymiş kıs öleeŞeniz
sen sandalyenin sırt kısmının en altına kadar indiriyomusun yoksa azcık yukardamı tutuyon kuşumyerimseniben

kızlar benim bi sorunum var ya

basur olmuş bende ne yapacagım sizde varmı(

oyy cnm yaa, bende basur olmadı inşallah tez zamanda geçeryerimseniben

kızlar benim bi sorunum var ya

basur olmuş bende ne yapacagım sizde varmı(
kabız olmamaya bakacaksın bunun içinde bol su içmelisin.demir hapı özellikle kabız yapıyo 6-7 adet kuru kayısıyı bir bardak suda ıslat geceden sabah onu ye suyunu iç uyanır uyanmaz. yada su ısıt ılık olarak iç. kuru kayısıyı hiç eksik etme. yengemde var basur 1 yıl olmadı ameliyat olmuştu dr 2 yıl bebek yok demeyi unutmuş oda şimdi hamile ve bebeği risk altında ilaçları varmış onlar düzeltmezse alabiliriz bile demiş. gebelik basuru tetikliyo. o ameliyat olduğu için risk altında seninki su ve kayısıyla düzelir kendini wc de zorlama sakın. geçmiş olsun canım.

fatıma çok saol canım yaa zaten ıkınmaktan oldu sanırım şimdilik bitane çıkmış çogalır die korkuyorum dediklerini yapıcam bide doktoruma tel açıp sorucam fitil felan varsa yazsın bana yaa inş çogalmaz(

geldimmmmmmmmm , arkadas geldi kalkmistim pc den , kizlar cevaplariniz icin tesekkür ederim , ALLAH im hayirlisini versin hcg gore yani 58.7 kiz oluyormus :)))))))) cok sevindim her ne kadar gorememis olsakta 2 haftalik tahmin :)))))) ayin 6 sinda insallah kendisini gosterir ve sonuca variriz ..

yaa aldıon demek elacım çok güsel demi bende demiştim sana:)) ben tam belimin üstüne koyuyom yani ortada duruo lastikli ya zaten koltugun başına taktım lastikle ortasında duruo tam o bel çukurumu kaplıo anlatabildimmi bilmiom:))

yaa bende görmek istiyom onun adı şimdi sırtımda yastık var ama sizin deiğiniz daha güzel. netten bakıyım adı ne acaba.
kızlar cidden İstanbul Ankara çok pahalı kesenize bereket ilerde hedefim oralarda hastane açmak kara bakarmısınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…