2009 Ekim Anneleri

canım 3'lüyü sormadım hiç mehtap derelioğlu dr adı bir arkadaşıma tavsyie etmiştim oda ona gidiyordu malesef bebeğini düşürdü yanlız arkadaşımın sözleri beni çok etkildi düşük yaptım kürtaj yapacak kadın sanki gezmeye pastaneye gidiyoruz doktorla diyor o kadar rahatlattıki beni diyor çok tatlı dilli çok güzel ilgileniyor ben çok menunum doktorumdan

Haklısın handan hastane evden çokta uzak olmamalı ist için tabi malum trafik çok önemli

Evimin dibinde meltem doğumevi var bırak doğumu ben ona iğne vurdurmaya gitmem medicıne arabayla 10 dk. çok uzak değil yetişiriz herhalde doğuma delikafadulden

kızlar doğum yapacağımız hastane uzak olsa daha ii değilmi yaww gidene kadar en azından açılmanın büyük bi kısmı olur orda pek bişi kalmaz :))

randevumu aldım bile kıslar bi bakcam artık memmun kalmazsam yada ulaşımı zor gelirse bide medicineye giderim bütün hastaneleri dolaşcam sanırım ne olacak benim halimdelikafadulden

Yaparız anacım aynı Şehırdeyız nasılsa hahahah eklerım tatlım en kısa zamanda

ayy randevumu aldım ıÇım rahatladı yaa ohh bee

tünaydın kızlar nasılsınız nıye suskunsunuz

bişey sorcam cok üzgünüm ya kızlar yardım edın lütfen ben öğleden önce istemeden gercekten ben istemeden zıpladım bayağı şu anda sancım var ama kanamam falan yok ne yapmam lazım ya doktorumada gıdemem ben ilcede oturuyorum doktorum ilde napcam ben kızlar :1no2:

hoşgeldin samyelim :))

dandan 5 mayısta kaç haftalık oluyon bacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…