kızlar selam hepinize ben bugün doktora gittim babası hastaydı onu doktora götürdük gitmişken bizde muayne olduk doktor %80 kız dedi ama yanılma payıda var dedi daha küçük dedi maşallah çok hareketliydi yavrum bize bay bay yaptıı ama bi sorun var ben gecen hafta grip olmuştum onun peşindende öksürük başlamıştı bronşit olmuşum o üzdü beni bebeiğim etkilenmemiş o iyi ALLAHA şükür antipiyotik başlıcam bugün bitince tekrar gidicem doktora
nisancım eğer evdeyse ayaklarının altına yüksek yastık koy ve yat ölece biraz...
sancın geçmessede en kısa zamandada doktora git...
13+2 hamilileyim:CüvCüv:
saolun canlarım hayırlısı bakalımm ekimin 12 dedi doğum içinde hayırlsısıyla zaman çabuk geçsin kavuşalım meleklerimize
hehe izmirdeymişsin yni gördüm biraz uzak bana oralarkaydirigubbakcemile3yapma yaa geçen hafta doktora sordum o da hafif yüzünü buruşturup 17.haftana kadar beklicez dedi öff okadar beklenirmi senin doktora bi görüneyim ben :)
kaydirigubbakcemile5 gel canım birlikte gideriz :roflol:
bende bilmiyor ve çok merak ediyorum en azından 1 hafta kalmış senin benim daha 4 haftam var:1no2:evet çok sıkıcı bigün, burasıda sıkıcı, başımda arıyo zaten, üstüne bide bebeğimin cinsiyetini bilmiyomm, daha ne olsun(
kızlar ya bişi soracam sizde de sivilce var mı bende küçük küçük bi sürü var geçmedi yakından bakınca görülüyor
çenemde ve göğüs aramda var maalesefsenağlama
ayrıca normalde yağlı bi cildim olmasına rağmen yılan gibi deri değişiriyor yüzüm berbat durumda sürekli nemlendiriyorum yağ sürüyorum ama kurumasına engel olamıyorum
göbik yetmiomuş gibi bide çiykinleştik iy mi:çok üzgünüm:
Canım bende 13+2yim bebeklerimiz aynı dönemdeler bakalım doğumumuzda denk gelecekmi benimde 25ekim görünüyor şimdilik kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar dün ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 2 cm çıktı kan sonuçlarını 10 gün sonra alıcakmışız ve malesef cinsiyet tahmini yapmadı ultrosona göre 12+3 dük dün
cok güzel ya:
sat:18 ocak
muhtemel dogum da :25 ekim.
anneliği aynıgün tadacagız ins.ilk bebeğiniz mi?benim ilk.cinsiyetini de ögrenemedik henüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?