2009 Ekim Anneleri

haklısın aklıma geldikçe içiyorum aklıma gelmezse doktorum ilaç vermişti ilaçları içerken 1 bardak su içiyorum okadar..((ama artık full su içicem)) inşallah......

ay inşallah kızlar aslında 4 aylık olana kadar bekleyecektim ama aileden yoğun baskı altındayım biz 5 kız kardeşiz 2 ablam evli ve 2şer kız çocukları babamın tüm umudu bende kızım artık öğren cinsiyetini erkek de bana diyır:ecrin_bebek:

handancım oğlumda ben anlayamadım çok aşırı çarpıntım oluyordu sonra bi gittimki kalp kapağımda sarkma olmuş yani yetmezliğe dönüşmüş mitral kapak..şimdi bir sorunum kalmadı ama tekrardan çarpıntı başladığında ilaç kullanmak zorundayım karnım büyüdükçe çarpıntım artıyor canım sende sorun ne...

Bende gerideyim Aybikecim amaaan sağlıklı olsunlarda geride olalım Şanslıyım ama ben cinsiyetini öğrenebildim 12+5 iken senin belli oldu mu

ben çıkmak zorundayım şimdi kızlar...handancım sen sorununu yaz akşam gelince ben bakarım...en azından birbirimizin halinden anlarız canım...öptüm hepinizi...

zeynepcim benimde kapakçık hastalıgım var ama ileri boyut yetmezlik büyük ihtimal dogumdan sonra amelayat olacagım seninki daha düşük seviye anladıgım kadarıyla bence dayanabildigin kadar dayan o çarpıntılara ben çouklugumdan beri çekiyorum hamilelikte arttı biraz ama dayanıyorum ilaç almıyorum bunun için sadece kendimi yormamaya çalışıyorum ve stres üzüntü yapmamaya , dogumdan sonra kurtulursun inş canım seninki kadınların %70 inde varmış

Bende gerideyim Aybikecim amaaan sağlıklı olsunlarda geride olalım Şanslıyım ama ben cinsiyetini öğrenebildim 12+5 iken senin belli oldu mu
yapma yaa geçen hafta doktora sordum o da hafif yüzünü buruşturup 17.haftana kadar beklicez dedi öff okadar beklenirmi senin doktora bi görüneyim ben :)
canım okadar geride de değilsin bende 14 haftalığım..:CüvCüv:

evet ama 1 hafta bil okadar fark ediyor ki..
tabiki hrşydn önmlisi sağlıklı olmaları rabbim hayırlarla verin elimize inş.

agrera senin durumda zormuş tatlım ya:)) bak bizde 4 kız kardeşiz eşimgilde 4 erkek kardeş:))

şimdi ablamda hamile onunda benimde oglumuz olacak , ama eşimin aileside kız istiyordu çünkü eltim 1 ay önce erkek bebek dogurdu çok komik onlarda hiç kız yok bizimkilerin istedigi oldu :)

AMİNNNN CANIM:Saruboceq:

handancığım sorma eşimde 2 erkek kardeş bizde 5 kız bizim taraf erkek istiyo eşimin tarafı kız bakalım kim kazancak ama ben oğlum olmasını istiyorum babama o duyuguyu yaşatmak istiyorum babam karadeniz erkeği erkek çocuğunu düşkün yarın inşallah gösterir cinsiyetini

kızlar birde bişeyi merak ediyorum şimdi ben sağlık problemim yüzünden sezaryan yapıcam sezaryan genlede kaçıncı haftada oluyo 9 ayın dolmasını bekliyolar mı?

kızlar birde bişeyi merak ediyorum şimdi ben sağlık problemim yüzünden sezaryan yapıcam sezaryan genlede kaçıncı haftada oluyo 9 ayın dolmasını bekliyolar mı?

canım benim bildigime göre normla doğum gibi beklenmiyor gebeliğin son haftasına kadar beklenmiyor bebişini bizlerden erken görme şansına sahipsin yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…