2009 Ekim Anneleri

evet çok sıkıcı bigün, burasıda sıkıcı, başımda arıyo zaten, üstüne bide bebeğimin cinsiyetini bilmiyomm, daha ne olsun (

ela ordamısın canım ?

doktroru aradım doktorum müsait degildi yardımcısıyla konuştum 3lü teste kendimiz karar verecekmişiz bu size baglı dedi doktor öle diomuş hastalarına 3lü test istege baglıymış eger yaptırmak istiosam 2 hafta içinde gelecekmişim ölçüm yapacakmış yine ve kan testi aynı 2lşi test gibi napsam aacaba yaptırsammı ki kafam karıştı

kıs candy aşk olsun ne alakası var tatlım ay lav yoo

amazoncum nisada 3lü test ne kadarmı bilomusun sen yaptırcakmısın kızlar bana bi yorum yapun ya napsam

sen bilirsin cnm eşinle konuş birlikte karar verin...
ben 2lide kan vermediğim için yaptırma taraftarıyım...

kıslar şimdi nisa hastanesini aradım 3lü test fiyatı için 40 tl dedi mürvet hanıma bi gidim diorum muanesi 35 tl idi sanırım randevu alıcam

handancım başka bi hastanede yaptıracaksan eğer çoğu özel hastane ssklı fiyattan yararlanabilmek için kendi doktorlarınında muayene etmesi gerekiyomuş.
banada 3lü test, 36tl dediler ama ayrıyetten muayene 35tl imiş, toplam 70 yani...
zaten muayenede yapmaları gerekiyo yoksa nasıl ölçüm alcaklar dimi...

Gerekıyor tabı canım ÖlÇÜm yapılıyormuŞ

pembecım senın medıcınede nasıl fıyatlar canım bılıomusun ? Senın doktorun adı neydı unutum gene

kıs candy aşk olsun ne alakası var tatlım ay lav yoo

amazoncum nisada 3lü test ne kadarmı bilomusun sen yaptırcakmısın kızlar bana bi yorum yapun ya napsam

selam handancım. ben ikiliyi nisada 88 ytl ye yaptırmıştım ama 3lü testi bilmiyorum ne kadar. ben mürvet hanıma sormuştum 3lü yaptıralım mı diye. 2li iyi çıktıysa hiç gerek yok dedi bana. zaten riskli bi durum farketsem yaptır derim dedi. bence sen de yaptırma. riskli bir durum görseydi doktorun zaten yaptır derdi canım. takılma öyle teste falan.

handannn sen gelsene nisaya yaaa, yakın sayılırsın sen cok uzak değilsin. zaten ayda 1kere muayene için gelicen ne var yani. ben de teee bakırköyden geliyorum nisaya. bana da yakın değil. mürvete gitmeyi düşünüyosan hemen randevu al 15 gün sonrasına verdiler bana almaya kalktıgımda. erken davranmak lazım.

amazoncum eşimede söledim tamam randevu al dedi ama şöle bi durum var eşim sadece ay başlarında müsait oluyor işi çok yogun bende onsuz yenibosnaya gidemem evimiz esenlerde işim bagcılarda benim şimdiki hastanem esenlerde gerekirse tekde gidiorum ama buraya sadece eşimle gidebilirim ya kıslar bide dogumda acil gitmek gerekirse trafik felan olursa ne b.k yeriz uzak olunca abbowwww

ama ben bu hastaneye bi gidicem çatlarım yoksa amazoncum:))

değiştirmiceksen hiç gitme şekerim o zaman. 3lü test için falan zati hiç şeyetme yapmaz çünkülüm 2 li iyi çıktığı için.20 haftada zaten detaylı ultrason alacağım demişti bi de bana.her an rahatça ulaşabileceğin, gerekirse tek de gidebileceğin bi hastane tercih et tatlım. ne zaman ne olacağımız belli olmuyor çünkü. ama yine de sen bilirsin tabii.

KISLARRR NEDEN KıMSE BEBıŞıNıN ULTRASON RESıMLERıNı KOYMUYO BAKALIM BEBıŞLER KıME BENZıYO kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…