2009 Ekim Anneleri

hem 27. hem de 28. yaşa baktım.. ikisi de oğlan diyo..ama benim içime baştan beri kız doğuyo..bakalım doğru çıkıcak mıyerimseniben

inşallah iremcim sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah,bizimde daha kesinleşmedi cinsiyeti 4 mayısta artık kesin öğreniriz sanırım.

83 doğumlular daha hazirana var ama ben 27yemi bakıcam 26yamı :)))

KIZLAR BU CıNSıYET BELıRLEME TRAKVıMıDE YAŞ HESABI NASIL BEN HAMıLE KALDIĞIM AYDA DıYELıM 33 YAŞ 3 AYLIKMIŞIM ŞıMDı 34 YAŞ A MI BAKMAM GEREKıR YOKSA 33 YAŞA MI UFFFFFFFFF KAFAM KARIŞTI YAW BENıM.fisfisfis

dandanım rutin kontrol 20 mayıs dedi...
ama bu cumartesi başka hastaneye 3lü test için gidicem...

ayy belki o gittigin cinsiyeti söler sor he mutlaka:)

ay bu iş karışık ama sanırım o yaşı doldurmamış oluoz yani bende temmuzda 25 olcam ama 24 bakmam lazım dimi

83 doğumlular daha hazirana var ama ben 27yemi bakıcam 26yamı :)))

ben de takıldım canım bu konuya 27 mi 28 e mi bakcam anlayamadım 81 mayıs doğumluyum..ikisine de yanındaki aylara da baktım hepsi erkek diyo..ama benim içime kız doğuyo heralde 5 mayısta öğreniriz bizkaydirigubbakcemile5

kızlar bu çin takvimi değil, dini bir sitedenmiş...nifas risalesi mi ne...hamıle kalınan ayla yaşın kesıstıgı kutudan sonra 9 tane saymayı unutmayın, yanı dogum yapacagınız ayı bulun..yaş konusunda benım de kafam karısık..valla dogru cıktıgı ıddıa edılıyor ama bılemem, ben de henuz ogrenmedım cinsiyetini ama ilk çocugum için baktıgımda dogru cıkıyor,bırcok tanıdıgımın da dogru...siz öğrenenler bir test edin bakalım..haber verın ama..

kizlar sene olarak kac yasindaysaniz o gecerli ayini doldurmaniza gerek yok...en son adet oldugunuz ay eger 15 ine kadarsa o ay kalmissiniz demektir yani en son adet oldugunuz aya bakicaksiniz 1. ay olarak ordan saymaya basliyacaksiniz..

kızlar peki erken doğum olursa yada eylül sonu doğarsa nasıl olcek bu iş :)))

zezem 2 yaştada aynı çıksa amennada benimki ikisindede farklı çıkıyo :)))

zaten hamile kaldıgım aydan sayınca benimki eylül oluo elacım seninde öle olmuomu

bide en son ultrasonumda dogum tarihi 25 eylüldü 1 hafta önde die

mehayım 23,06,1983 doğumluyum, SAT 2 aralık ama gebeliğim geç döllenme...
ben çıkamıyom bu işin içinden rica etsem bakabülünmüü ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…