2009 Ekim Anneleri

mehayım 23,06,1983 doğumluyum, SAT 2 aralık ama gebeliğim geç döllenme...
ben çıkamıyom bu işin içinden rica etsem bakabülünmüü ??

canim gec dollenmede olsa son adet tarihin 2 aralik oldugu icin aralik ayinda hamile kalmis olman gerekiyor hemen bakiyorum...

ayy belki o gittigin cinsiyeti söler sor he mutlaka:)

ay bu iş karışık ama sanırım o yaşı doldurmamış oluoz yani bende temmuzda 25 olcam ama 24 bakmam lazım dimi

kıss delüü taciz etmemmi hemde ne taciz doktor kadın ama gerekirse eşime taciz ettircemm:roflol: ne hayaller kuruyom biliyonmu 1 ay bekleyemem cinsiyet için:roflol:

ayy hadi inş söle kıs elaaaaaa çok heycanlıı

bende doktor degiştiriom die heyecanlıyımmm nası olcek acaba 5 mayısada çok var yaa

kıslarrrrr bizz geldikk dr amcası oğluşuma çok ii dedi herşei iimiş parmaklarını saydık bi hareketler sormayııınnn el ensede bacakları görsenz sonrada bacakları bi dikti havaya alın size pipi der gibi::):):)
kanda verdk testmzin snçları 4 gün sonra çıkıcak..162 grmmı benm tosunum şişko olcak:)))

mehayım ama bizim içimize hep oğluşumuz olacak gibi doğuyo...
ilkay gacısıda yazı tura falında kız dediydi, bakalım ne olcek :))

masallah canim benim tosununa masallahkaydirigubbakcemile3

41 kere maşallah..annesi tosun olsun nolcek..sonra boy atınca verir hepicini:icecream:

slm kızlar....:asigim:
çok yoğundum anca yasabiliomm yaaa....birde biraz geçmişe göz attımmmmyerimseniben...
üçlü testler konuşulmaya başlanmışş...hayırlısıyla atlatırız inşlah bu testide....:Saruboceq:
ben randevumu 24 nisana aldım saat 13,00 de randevumm....bebişimi göreceğimmm sonundaa...:sm_cool:
askbuya maşallah canım bebişine

hehhe saolun kıslar hepnize ayrı teşekkrlerimi sunuyorum oğluşumda teyzelerini öpüo kardeşlerinin doğmasını beklio:))
handan kıs nası çıkarcan o çocuğu sennki hepmzden şişkooooo:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…