he anam gel gidek bu diyarlardan bu koca göbekle ekim analarında ne işimiz var bizm:roflol:
kıslarrrrr bizz geldikk dr amcası oğluşuma çok ii dedi herşei iimiş parmaklarını saydık bi hareketler sormayııınnn el ensede bacakları görsenz sonrada bacakları bi dikti havaya alın size pipi der gibi::):):)
kanda verdk testmzin snçları 4 gün sonra çıkıcak..162 grmmı benm tosunum şişko olcak:)))
kizin olcek dedim:mymeka:
maşallah bebişine askbuyabenim tosunum 180 gr dı 3 gün önce en tosun benim bebekim bi kerem :roflol::roflol:
elacım senin oglun olacak sen bana bak:mymeka:
elacım senin oglun olacak sen bana bak:mymeka:
bacılarım ben geldım doktora gıttık geldık düşmüştüm ve agrım vardı ya doktor bey kadın dogumcu degıldı ama esım eczacı onun tanıdıgı bılgılı bı doktoru cagırdık hastahanede baktı ve bı sorun yok bıraz susuz kalmış süt de iç dedı bende suyu az içiyorum yaw ama cok mutluyum oğlum benımle ve sapasaglam bıde hasrat gıderdık bol bol gösterdı sagolsun
bacılarım ben geldım doktora gıttık geldık düşmüştüm ve agrım vardı ya doktor bey kadın dogumcu degıldı ama esım eczacı onun tanıdıgı bılgılı bı doktoru cagırdık hastahanede baktı ve bı sorun yok bıraz susuz kalmış süt de iç dedı bende suyu az içiyorum yaw ama cok mutluyum oğlum benımle ve sapasaglam bıde hasrat gıderdık bol bol gösterdı sagolsun
slm kızlar....:asigim:
çok yoğundum anca yasabiliomm yaaa....birde biraz geçmişe göz attımmmmyerimseniben...
üçlü testler konuşulmaya başlanmışş...hayırlısıyla atlatırız inşlah bu testide....:Saruboceq:
ben randevumu 24 nisana aldım saat 13,00 de randevumm....bebişimi göreceğimmm sonundaa...:sm_cool:
askbuya maşallah canım bebişine
kı ela el kadar bebekin gramından nolcek daha dur son aylarda belli olur bu işn esprisi takılma sakın:1hug:
hayırlısı olsun bebişim...aslında doğruyu sölemek gerekirse bende kız hissediommmhihoyyytlallcim senin yine kızın olcek gibime gelio bilmiom o kırmızı yazılarında ve pembe tickerindan etklilenmiş olabilirm:roflol::roflol:
inşlahh bitanemmmmm:asigim:hiç umudum yok ama :bbo:hoşgeldin cnm..
inşallah sen görürsün cuma günü bebeşinin şeyinikaydirigubbakcemile3
evet lalcım senın yazılarını okudukca kız olacak gıbı ama bende renklerden etkılenıyorum
elam nedense banada hep kızın olacakmış gibi geliyor sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?