2009 Ekim Anneleri

he anam gel gidek bu diyarlardan bu koca göbekle ekim analarında ne işimiz var bizm:roflol:

hadi kuşum gidek hıhhkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

maşallah kız tosun oğluşuna

kizin olcek dedim:mymeka:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

maşallah bebişine askbuya benim tosunum 180 gr dı 3 gün önce en tosun benim bebekim bi kerem:roflol::roflol:

hakketten seninki tosunmuş, benimki zayıfmı nan sizinkilere göre 158gr dı...

elacım senin oglun olacak sen bana bak:mymeka:

görücez cicimmkaydirigubbakcemile3

bacılarım ben geldım doktora gıttık geldık düşmüştüm ve agrım vardı ya doktor bey kadın dogumcu degıldı ama esım eczacı onun tanıdıgı bılgılı bı doktoru cagırdık hastahanede baktı ve bı sorun yok bıraz susuz kalmış süt de iç dedı bende suyu az içiyorum yaw ama cok mutluyum oğlum benımle ve sapasaglam bıde hasrat gıderdık bol bol gösterdı sagolsun

canım geçmiş olsun..bebişininde seninde ii olmana çok sevindimmm

lallcim senin yine kızın olcek gibime gelio bilmiom o kırmızı yazılarında ve pembe tickerindan etklilenmiş olabilirm:roflol::roflol:

hoşgeldin canım.

hoşgeldin cnm..
inşallah sen görürsün cuma günü bebeşinin şeyinikaydirigubbakcemile3

kı ela el kadar bebekin gramından nolcek daha dur son aylarda belli olur bu işn esprisi takılma sakın:1hug:

doğru diyon kıss espirik yapıyomkaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnm çok sevindim iyi olmasına bebişininyerimseniben

cok tesekur edrım kızlar içim öyle rahatladı allah kımseye yasatmasın su serpildı resmen esımde ilk basta bısey demıyodu ama doktor iyi deyınce bir oh çekişi vardı gormenız lazım cok korktuk

heheheheheheh aman tanrımmm görüyorummm görüyoummmmmmmm gördümmmmmmmm pembe seninde kızın olacak anacım:roflol:

ilkayında kızı olcek onu çok güçlü hisediom:1rolleyes:

lallcim senin yine kızın olcek gibime gelio bilmiom o kırmızı yazılarında ve pembe tickerindan etklilenmiş olabilirm:roflol::roflol:
hayırlısı olsun bebişim...aslında doğruyu sölemek gerekirse bende kız hissediommmhihoyyyt
hoşgeldin cnm..
inşallah sen görürsün cuma günü bebeşinin şeyinikaydirigubbakcemile3
inşlahh bitanemmmmm:asigim:hiç umudum yok ama :bbo:
evet lalcım senın yazılarını okudukca kız olacak gıbı ama bende renklerden etkılenıyorum

ilkayda kız demiştiiii....yerimsenibencuma günü öğrenirsem netleştiririz artıkınnn:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…