2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ben geldim geçmiş iokuyordum fatoşum dikkat et kendine kızlar sizlerde ne var ne yok bakalım nasıl hamişlik

teşekkürler kzılar evet mibnik kızım çok utangaç nezaman çekime başlasak elleriyle yüzünü örtüyo inş pazartesi daha güsel poz vercez:)

kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:

kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:

kalabalık olduğundan bazen ben bilem görünmüyorum burda cnmm Çok üzgünüm çoook haklsın insan üzülüyor o zaman ama kasıt yok cnmm emin ol :1hug:

canım geçmiş olsun olurmuymuş öyle şey gruplaşma falan yok üzülme lütfen ben bazen pc başında olmuyorum sistemde olsam da herkes elinden geldikçe yazmaya çalışıyor kendinide bebişimizide üzme lütfen kaydirigubbakcemile5

canım üüzlme ınan bana o kadar oluyokı yoğunluktan görülmüyo bıle mesajlar ban ben bebeğin usg resmını koydum 2 sayfa oteye 3-4 kişi yorum yaptı sonra olece kaldı sayfalar çabuk ilerliyor..

afiyet bal şeker yağ olsunn hehe kilo ile aran iyi sanırımm delikafadulden ben 7 kilo almışım yaaa sinirlerim bozuluyoo ama genede yiyorumm kaydirigubbakcemile3

boşver tatlım benim ne bozcan moralini doğumdan sonra açarız bi topic 2009 ekim annelerinin diyeti diye boş versene üzme kendini:CüvCüv:

Back
X