Gizem Nihan tebrik ederim kızlar bilmiyorum ama sanırım ii bişey olmuş :hooray:kaydirigubbakcemile3
Ben biliyodum zaten manken kuzumun sonuçları ii çıkıcak die yine sınırları zorluyo boyuyla şekerimm siz bu kıza kıyafet yetiştiremiceniz sürekli ve hızlı uzuyo bu kuzum maşallah ona
herkese merhabaaaa
kızlar bebişlerinizden sağa sola dönen var mıı? Bizim şişko bu gidişle zor dönecek gibi görünüyor :)))[/QUOTE
Selam canım
Yok be benim kızda tembel sanırım kolları çalışsın kendini kaldırsın die yüzüstü yatırıyorum ona bile anca 5 dk dayanıyo sonra basıyo çılığı sürekli kucakta oturcak kucakta gezcek kendi hiç çaba sarfetmiyo kaydirigubbakcemile3
herkese merhabaaaa
kızlar bebişlerinizden sağa sola dönen var mıı? Bizim şişko bu gidişle zor dönecek gibi görünüyor :)))
sağol canım. kıyafet olayını sorma valla. büyük kıyafetleri vardı. dur bi deniyim belki olur diyorum bi bakıyorum tam oluyo... iyiki giydirmişim diyorum bide nil anne karnındayken kafa çapı küçük çıkıyodu, hatta gelişim geriliği var diye korkmuştuk dr kan akışına falan bakmıştı korkmayın sadece minyon olacak demişti.. ben de kıyafetleri genel de ufak aldım.. mesela astronutunu 0-3 aylık almıştım 4. ayına kadar giydiririm demiştim. 2. ayda daha omuzlardan kastırmaya başladı... boyunun maaşallahı var da kilo yavaş gidiyo.. umarım bundan sonra iyi ve sağlıklı kilo alır...
İnanmamak lazım o doktorlara o zmaan yada Niloş karnında kızdı hırs yaptı aman ii olsun da boşver tombiş olmayıversin naapalım canım
benİm kızı dÜz yatırıyom 2dk sonra yÜz ÜstÜ buluyom korkuıyom kolunu İncİtcek dİe yavv
BİDE POPOSUNU HAVAYA DİKİYO KÖPRÜ KURAR GB BELİNİ KASLDIRIYO İKİ GÜNDÜR KOLLARINI TUTUNCA AYAGA KALKIYO OTURDUGU YERDEN MAŞALLAHH DOKTOR KEMİKLERİ ÇOK GÜÇLÜ DEDİ
benİm kızı dÜz yatırıyom 2dk sonra yÜz ÜstÜ buluyom korkuıyom kolunu İncİtcek dİe yavv
BİDE POPOSUNU HAVAYA DİKİYO KÖPRÜ KURAR GB BELİNİ KASLDIRIYO İKİ GÜNDÜR KOLLARINI TUTUNCA AYAGA KALKIYO OTURDUGU YERDEN MAŞALLAHH DOKTOR KEMİKLERİ ÇOK GÜÇLÜ DEDİ
maşallah kuzucuğumaDedim ya bizimki tembel teneke sürekli birileri onu kaldırsın hoplatsın döndürsün istiyo accık zora bile gelemiyo nazlı yetiştirmek istemiyom ama sanırım çok nazlı olcak bu kız :roflol::roflol:
yok zaten tombik beklentim yok. ayrıca ben bu cüsseyler zaten kilolu olursa taşıyamam şimdi bile biraz kucağıma alınca kollarım ağrıyo... bide sık kucağıma alsaydım belki alışırdım da ben pek Nili kucağıma almıyorum o yüzden çok çabuk yoruluyorum...ama en azından alması gereken kiloyu alsın.. yad bi sorun olmasın önemli olan o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?