2009 Ekim Anneleri

Gizem Nihan tebrik ederim kızlar bilmiyorum ama sanırım ii bişey olmuş :hooray:kaydirigubbakcemile3
Ben biliyodum zaten manken kuzumun sonuçları ii çıkıcak die yine sınırları zorluyo boyuyla şekerimm siz bu kıza kıyafet yetiştiremiceniz sürekli ve hızlı uzuyo bu kuzum maşallah ona

herkese merhabaaaa

kızlar bebişlerinizden sağa sola dönen var mıı? Bizim şişko bu gidişle zor dönecek gibi görünüyor :)))

sağol canım. kıyafet olayını sorma valla. büyük kıyafetleri vardı. dur bi deniyim belki olur diyorum bi bakıyorum tam oluyo... iyiki giydirmişim diyorum bide nil anne karnındayken kafa çapı küçük çıkıyodu, hatta gelişim geriliği var diye korkmuştuk dr kan akışına falan bakmıştı korkmayın sadece minyon olacak demişti.. ben de kıyafetleri genel de ufak aldım.. mesela astronutunu 0-3 aylık almıştım 4. ayına kadar giydiririm demiştim. 2. ayda daha omuzlardan kastırmaya başladı... boyunun maaşallahı var da kilo yavaş gidiyo.. umarım bundan sonra iyi ve sağlıklı kilo alır...

herkese merhabaaaa

kızlar bebişlerinizden sağa sola dönen var mıı? Bizim şişko bu gidişle zor dönecek gibi görünüyor :)))

meraba canım... Valla ,Nil istedikten sonra herşeyi yapıyo tabi canı isterse. nerdeyse yattığı yerden tek başına doğrulacak.. ama mesela dr gidiyoruz dr. gelişime bakmak için kollarından tutup kaldırıyo Nil kendini salıyo banamısın demiyo...

benım kızı dÜz yatırıyom 2dk sonra yÜz ÜstÜ buluyom korkuıyom kolunu ıncıtcek dıe yavv
BıDE POPOSUNU HAVAYA DıKıYO KÖPRÜ KURAR GB BELıNı KASLDIRIYO ıKı GÜNDÜR KOLLARINI TUTUNCA AYAGA KALKIYO OTURDUGU YERDEN MAŞALLAHH DOKTOR KEMıKLERı ÇOK GÜÇLÜ DEDı

İnanmamak lazım o doktorlara o zmaan yada Niloş karnında kızdı hırs yaptı aman ii olsun da boşver tombiş olmayıversin naapalım canım

İnanmamak lazım o doktorlara o zmaan yada Niloş karnında kızdı hırs yaptı aman ii olsun da boşver tombiş olmayıversin naapalım canım

yok zaten tombik beklentim yok. ayrıca ben bu cüsseyler zaten kilolu olursa taşıyamam şimdi bile biraz kucağıma alınca kollarım ağrıyo... bide sık kucağıma alsaydım belki alışırdım da ben pek Nili kucağıma almıyorum o yüzden çok çabuk yoruluyorum...ama en azından alması gereken kiloyu alsın.. yad bi sorun olmasın önemli olan o....

Maşallah kuzucuğuma dedim ya bizimki tembel teneke sürekli birileri onu kaldırsın hoplatsın döndürsün istiyo accık zora bile gelemiyo nazlı yetiştirmek istemiyom ama sanırım çok nazlı olcak bu kız :roflol::roflol:

nilde 2. ayında itibaren altını falan değiştirirken sürekli yattığı yerde belini kaldırıyo dediğin gibi köprü kurar şekilde... ben de korkuyorum bi yeri incilecek diye...

ya kuşum bende kaldırmak istemiom hiç çünkü ayaga kalkınca kusuyo makineye kıyafet dayanmıyo habire yıkıyomm heves kalmadı giydirmeye bile önlük batıyo üstüde cabasıı

Ama canım benim zaten aslında ideal kiloda Nil sen bakma burdaki kilolara benimkide anca o kadar belki yok bile geçen hafta tartıldığında 5600 falandı
Bebelac Web Sayfası

nilin bu aralar sıkıntısı dişleri.. kusmaktan ziyade tükğrükten batıyo kıyafetleri eli ağzında bi çaklat çaklata emiyo anlatamam... bugün de dr giderken mont giydirdim montum fermuarı sert ya ağzına yakın kısmını nasıl alıyo ağzına nasıl keyfi yerinde anlatamam

bende baktım o bebelac sıtesıne ortalama kılodaymıŞ bende ÜzÜlÜyodum az dı,e saglıklıolsunda takmıom artık kıloyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…