tek gögsüm var çıkarmı acaba ona yetcek kadar süt burda 18.00den aşagı salmazlar cnm yaa
erkekler yoklugunuzu anlamadan deger bılmıyo ya bızımkı cocugu 5 dk tutuyo kucagında valla cok agırmıs kolları agırıyomus motor kullanırken bıle bu kadar yorulmuyormus dedım ben nasıl tutuyorum dıyo sen laz kızısın sana bısı olmazkoskoca adam olmuş neyini nazlıyacağım o beni nazlasın
geçen hafta nezleydim haftasonu ceydaya eşim baktı anladı neyin ne olduğunu baktım pazartesi çiçekle gelmiş eve iyiki varsın diyor
gerçi pazar günü iyileşmiştim ama tadını çıkardım zemuszemus
SLM KIZLAR,
çalışan bir anne olarak bebeğinden uzak ne kadar iyi olnuyorsa okadar iyiyim işte,
hafta sonu çalışmadığım için konulara katılamadım ama birkaç şey söylemek istiyorum
ek gıda hakkında.oğluma annem bakıyor ve sürekli bu ek gıdalar için tartışıyoruz.ben size 2 aylıktan itibaren çorba pirinç unu,su,meyve suyu,püresi,yemek suları verdim diyor hiçbişey olmaz diye diretip duruyo ne yaptıysam ikna edemedim bide şimdi bukadar sağlıklı olmanın nedeni sana küçükken yedirdiklerimdewn diyor napcam kızlar yaa vermesini engelleyemem çünkü bütün gün annem bakıyor efe hala çok güzel emiyor allahtan memeyi bırakmadı ben doktora sordum tattırmakta bir sakınca yok dedi fazlaya kaçamamk şartıyla ama 4 ayda önce ek gıda bebeklerde sindirim bozukluğuna yol açıyormuş ben görmeden neler veriyor acaba yaa :)) napcam bilmiyorum
amazonn tatlım sende yeşil olmuşsun ben anlamadım neden böle olduk biz yahu:uhm:
nurefsan tatlım nice yaslara eşinle meleğinle beraber
kizlar bugun benim dogum gunum 24 oldum ....
esim bugun gelmis benden ne istersin ne hediye alayim diye soruyor .bende diyorum oyle bi anlami yokki supriz yapmalisin ama her sene ayni seyi yapar:)
simdi benim surat bozulunca gitti hediye almaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?