2009 Ekim Anneleri

tek gögsüm var çıkarmı acaba ona yetcek kadar süt burda 18.00den aşagı salmazlar cnm yaa

Valla tek göğüsten zor tabi benim herbirinden 100 cc çıkıyo günde 2 kere sağıyorum
400 cc eve gelesiye kadar yetiyo ama seninkini bilmiyorum tabi o zman çalışmayı biraz daha ertelicen canım

calışmak daha cok senı yormak olucak o anlamıycak kı kafalarında bı mantık ev ısını kadın yatar erkek evde yatar benım kocam 1 sene ıssız kaldı hamılelıgımde hastalandımda yatamadım ona hızmet etmekten dusun yanı o bana hızmet edıcegıne kızdımmıda sole bana ben solemeden dusunemem dıyo

ah ah bütün suç annelerinin bence benim eşim tek çocuk nasıl bir saltanatla büyümüş hala suyunu bile annesi ayağına getirir ama el kızı acımıyor çalıştırıyor valla kayınvalideminde içi eriyordur eminim ama ne yapalım hayat müşterek

aynen valla ole gecenlerde grıp olmus bes dk oturtmadı benı cocugu uyutuyorum o baslıyo sunu yap bunu yap canım cıktı en sonunda dedım cıvtını cıkardın acı yanı baygınlık geldı ıcıme bebek gıbı nazlanıyosun annesıyle telefonda kmonustum babasıda ole abısıde ole nazlıcaksın dıyo bende dedım valla ben sen deılım ben nazlamam ılacını yemegını meyvesını soyuyorum ama geregınden fazla nazı cekemem ben hamıleyken benı kımse nazlamadı dedım kocamda hıc ses cıkarmıyo bılıyo sucunu yada bulasmıyayım ben bu cadıya mı dıyo ne dıyosa artık

koskoca adam olmuş neyini nazlıyacağım o beni nazlasın
geçen hafta nezleydim haftasonu ceydaya eşim baktı anladı neyin ne olduğunu baktım pazartesi çiçekle gelmiş eve iyiki varsın diyor
gerçi pazar günü iyileşmiştim ama tadını çıkardım zemuszemus

erkekler yoklugunuzu anlamadan deger bılmıyo ya bızımkı cocugu 5 dk tutuyo kucagında valla cok agırmıs kolları agırıyomus motor kullanırken bıle bu kadar yorulmuyormus dedım ben nasıl tutuyorum dıyo sen laz kızısın sana bısı olmaz

yaaaa benim ismim neden yeşilll anlamadımm noldu profilime...

ne olmuşum benim neden haberim yokk nasıl anlıcam ne olduğumu ...

kizlar bugun benim dogum gunum 24 oldum ....
esim bugun gelmis benden ne istersin ne hediye alayim diye soruyor .bende diyorum oyle bi anlami yokki supriz yapmalisin ama her sene ayni seyi yapar:)
simdi benim surat bozulunca gitti hediye almaya :)

tatlım benim annem de bazen böyle davranıyor ama benim rızam olmadan bebeğime herhangi birşey verilmesini ya da yapılmasını kesinlikle istemiyorum.. tavrımı da koyuyorum.bunda kızacak birşey yok . ayrıca annedne habersiz çocuğun ağzına birşeyler tıkana da sinir oluyorum . tavrını koy bence. çok sinir bozucu bi durum çok haklısın.

amazonn tatlım sende yeşil olmuşsun ben anlamadım neden böle olduk biz yahu:uhm:

nurefsan tatlım nice yaslara eşinle meleğinle beraber

Son düzenleyen: Moderatör:
yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…