nilin bu aralar sıkıntısı dişleri.. Kusmaktan ziyade tükğrükten batıyo kıyafetleri eli ağzında bi çaklat çaklata emiyo anlatamam... Bugün de dr giderken mont giydirdim montum fermuarı sert ya ağzına yakın kısmını nasıl alıyo ağzına nasıl keyfi yerinde anlatamam
Ama canım benim zaten aslında ideal kiloda Nil sen bakma burdaki kilolara benimkide anca o kadar belki yok bile geçen hafta tartıldığında 5600 falandı
Bebelac Web Sayfası
ay cnm bnm bizide ucu göründü salyadan gözükmüo agzı ama çıkamadı hala gece hiç uyumuyo gögsümü çok çekiştirio korkuyom bigün ucu kopcak kaslcak agzında valla cnmı yakıo çokk bagırıncada gülüoooo bıdıkk
biz de görünen bişey yok da. Sürekli eli ağsında salyalar almış başını gidiyo bide durup duruken bi anda bi ağlama başlıyo ki çok fazla ağlayan bi bebek değil normalde...
cnm damaklar sertleşio hassas şuan çok bianda sert geliosa ısırdıgı canı çok acıyodur zeynebtede oluyo çünkü kararıo bianda
Aynen canım ben çekiyorum o sokuyo sürekli cebelleşiyoruz yani tükürük işi bizde de var bide arada yutamıyo tıkanıyo önlük dayanmıyo valla sürekli değiştirmekten ve ağız bezlerini yıkamaktan canım çıkıyo laelaelaelaelaenilin bu aralar sıkıntısı dişleri.. kusmaktan ziyade tükğrükten batıyo kıyafetleri eli ağzında bi çaklat çaklata emiyo anlatamam... bugün de dr giderken mont giydirdim montum fermuarı sert ya ağzına yakın kısmını nasıl alıyo ağzına nasıl keyfi yerinde anlatamam
bende baktım o bebelac sİtesİne ortalama kİlodaymıŞ bende ÜzÜlÜyodum az dİ,e saglıklıolsunda takmıom artık kİloyuu
Hadi bakalım sen yap bizde alıcaz bakalım hangisini seviyo hangisini sevmiyo Zeynoma göre kaydirigubbakcemile3vallahİ zorlamıyom bİkere denedİm denedİkÇe tÜkÜrdÜ yedİklerİnİ yÜzÜme bİde gÜlÜo pİŞmİŞ kelle gb bıdık:)havuÇla elma karıŞımını armut pÜresİnİ ve pİrİnÇlİ tahıllı muhallebİyİ sevdİ Şİmdİ İrmİkle sebze haŞlıcam denİcem yİcekmİ bakalımmm
solstice anam senin verdiğin bu internet sitesinde boy olarak nil nerdeyse üst sınırda.. kızlarda üst sını 64.5 diyo nil tam 3. ayı dolduğunda 64 cm. di... anam çok da uzun olmasın bu kız...
Hadi bakalım sen yap bizde alıcaz bakalım hangisini seviyo hangisini sevmiyo Zeynoma göre kaydirigubbakcemile3
Dedim ya canım baba istemiyo ama bu hızla giderse bu kız manken olur die sınırları zorluyo die :roflol:
biz de görünen bişey yok da. sürekli eli ağsında salyalar almış başını gidiyo bide durup duruken bi anda bi ağlama başlıyo ki çok fazla ağlayan bi bebek değil normalde...
canımcım büyüyğnce manken olurda be daha o kadar ilersini düşünmüyorum daha yakın geleceği ve kendi yaşayacağım sıkıntıyı düşünüyorum.. çok uzun olursa 1-2 ay sonra nasıl taşıyacam ben bu evladı kucağımda.. şimdi bile arkadaşlar gülüyo kucağından taşıyo diye:))))))))
selam kızlar. niloşuma kullandığımız antibiyotik etkisini göstermiş tahşlil sonuçlarımız temiz çıktı bakteri çıkmadı çok şükür.
gizem amazon hayırlı oldun modlugunuz cnmm bnmm:hooray:
Gizem Nihan tebrik ederim kızlar bilmiyorum ama sanırım ii bişey olmuş :hooray:kaydirigubbakcemile3
Ben biliyodum zaten manken kuzumun sonuçları ii çıkıcak die yine sınırları zorluyo boyuyla şekerimm siz bu kıza kıyafet yetiştiremiceniz sürekli ve hızlı uzuyo bu kuzum maşallah ona
opuyorumnanaktanGizem ve nihancımm size de hayırlı olsun madem iyi bişeyy :teytey:
Bahair canım Tuna da öyle bu ara yaa hatta ben paniklemeye başladım bugün doktora götürecektim hem kontrol hem doktorla konuşacaktım ama kar yüzünden bizim burası felaket durumda çıkamadık dışarı. Durup dururken birden basıyor feryadı neye uğradığımı şaşırıyorum anlamadımki nesi var bilmiyorumkismile
valla canım ya büyüdükçe gazları da büyüyo ve gaz bi anda sıkıştırınca o da bağırmaya başlıyo yada işte dişlerinin sıkıntısına yapıyolar....Bahair canım Tuna da öyle bu ara yaa hatta ben paniklemeye başladım bugün doktora götürecektim hem kontrol hem doktorla konuşacaktım ama kar yüzünden bizim burası felaket durumda çıkamadık dışarı. Durup dururken birden basıyor feryadı neye uğradığımı şaşırıyorum anlamadımki nesi var bilmiyorumkismile
canım ben de ilerde uzun boylu kızım olsun istiyorum ben 1.60 olduğum için bari kızım uzun olsun istiyorum ama taşırken de zor oluyo.. of sağlıklı olsunlarda ben de çok şey istiyorum galibabahair tasırsın yaa sen merak etme allahım yardım eder sana ne guzel bebesın uzun masallah benınkıde sımdı ıyı gıdıyo ama kesılcek dıye cok korkuyorum uzun bı oğlum olsun ıstıyorum benım tarafımın erkeklerı uzun cunku ama esımın tarafı 1 50 cıvarlarında en uzun esım oda 1 75
bahair canım çok sevindim nil kuzumuzun sonuçları güzel çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?