2009 Ekim Anneleri

sureklı bısıler ıstıyo yaa lohusa karı gıbı yatıyo asagıya 4 gundur kar var dıye ıse gıtmıyo.... sureklı bı naz... cocuk susuyo o baslıyo pudıng dedı yaptım kurabıye pogaca fılan dedı yaptım hafta sonu arkları geldı karsıladım sutlac ıstıordu dun tamam dedım ama yapmadım bugun soylendı fılan kalktım yapmaya cocukla ılgılenırken altı tutdu basladı soylenmeye yok ıste ısteksız yapılan ıs bole olurmus fılan bende dedımdus yakamdan artık dedı tamam tabı arada ıkı taraflı hakaretler dedım ben yarın anneme gıdyorum madem bahane arıyosun sen bole kavga etmeye gıt dedı zaten onu beklıyosun nasıl yapardırım da gıderım dıyosun bana laf kasarı dedı bakalım ben olmayınca daha ıyı bakıla bılcenmı dedım bakılırım merak etme dedı ıstedıgım olur o zaman yuru gıt bu evden yarın dedım bende gıtmıyorum dıyo ayrı yatalarda yatarız ıstersen yada sen gıt dıyo dedım burası benım ve oğlumun evı terket bu evı gıt anan baksın

Ayyy yine yarama tuz basıldı şu son 2 haftadır nefret geldi kocişten yaww zaten çocuktan iice ayrı kutuplarda olduk bide karışmıyomu herşeye deli olcam sülalesini saymıyorum annesi allahtan uzakta ama ananesi var benimkinin de biz konuşmuyoduk hamişken bi kere aramadı doğum yaptım 2 ay oldu aramadı eşim dedi ki gel gidelim die.
Bi parlamışım dedim 40 ını yeni bitirmiş çocuğu ben göstermeye mi gidicem seni boşarım dedim lütfetsinler çocuğu görmek istiyolarsa ayağıma gelsinler tebrik etsinler dedim anca geçen hafta lütfettiler bide bi afra bi tafra terbiyesizler klava:
Eşimde zaten sürekli gitme bi yere diyo ne istiyorum kızlar buluşuyo bende gitmek ama ev uzakta kocişde bi inat yok kızı üşütürmüş yok aklı kalırmış gıcık şeyyy evde hapis hayatı yani klava:
Ay bi an önce bahar gelsin nooooolurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen bana yakınsın bende beylıkduzu ben cıkıyorum ama cocugum her havayı alıcak kı orenıcek bı karda cıkamadık bıze doktor dıyınce kocam bısı dıyemedı suratında sıvılceler vardı o yuzden hergun dısarı cıkıcaksınız yarım saat dedı

Evet canım sen bana yakınsın ayyy ne güzel nerdeki dr a gidiyosunuz yaww bizdemi gitcek o dr asempatiksalakcinni

Valla kızlar yine şanslısınızz..
Benim geçen kışın nerdeyse tamamını benle geçirdi,hamileliğimin en güzel zamanlarını bana zehir etti..
6-7 aylık hamileydm guatr ameliyatı oldu yanımda kaldı yine..
bütün çocukları geldi torunları vs..hepsi benim başımda kaldı günlerce popom yer görmedi..
Bu arada bi yandan da çalışıyorummm..
Sonra gitti köyüne..doğum yaptığımda geldi 2 haftaya yakın kaldı..ama ne işime karıştırdım ne bebeğime baktırdım.her işimi kendim yapdım çocumada kendim bakdım.kucağa almıyoduk biz hiç oğlumu alışmadıda çok şükür..küçük eltim benden 1 ay sonra doğum yapdı onun yanına gitti beni bi güzel şikayet etmiş,kucağa aldırmadı die..o zavallımda vermiş kucana bide bana kızmış tabi.ama b.kunu çıkarınca kaynana bin pişman olmuş ama ne faydaaa akannehir
şimdi yine benim yanıma gelcekmiş,annem gelicekdi 15 tatilde,kardan sebep gelemedi.erteledi bi kaç gün daha.aramş eşimi onu soruyo sabah.heralde annemle aynı vakit burda olmak istiyo..yoldurucak illa kendini banaguclubacismile

ahhhh ahhh nefrat ettim bende yaa her gün hergğnn sabah olsun istemiyom yaww

ay allahım yaa hele su arkadan konusamalara uyuz oluyorum yaa herkezın bı kısılıgı bı yapısı var saygı duyun bıraz kardesım yanı aldırtmıyosa aldırtmıyo kız kucagına onun bakımı ole sen bakmıs oğluna evermıssın gec
kenara otur sen emeklı olmussun yok ılla bı analık yapıcaklar bırde sankı senın annen hıc yokmus gıbı davranıyolar yaa belkı annemle yanlız kalmak ıstıyorum ne damlıyosun basıma alla alla ben hamıleyken son haftalar annem geldı benım yanıma aynısını benımkıde yaptı bırde gec dogurdum ben agrım cok oldu onun ıcınde yataktan kalkamıyordumtutdurmus annemle ona gıdıcem hıc halden anlamıyolar yaa

off bende sizdenim çok dertliyim eşimle hala konuşmuyoz anasına kustum içimi hak verdi kadında en sonunda

yaa neden bole oluyo yaaaa neden kavga edıp duruyoruz bıtkın yorgun oldugumuzu neden anlamıyolar

hayattan okadar çok bıktımki şu iki günde akşam 9da kahvalt ıettim rıskı kesilmesin kuzmun die emio sırf die yüzümü görseniz korkarsınız morg gibiyim annesine sarıldım agladım niye küsüyo durup dururken amacı ne gidiyim istemiyosa dedim odabilmiyo anlamsız küsmeleri neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…