2009 Ekim Anneleri

ALLAH RAZI OLSUN cnnm bnm teşekkürler güzel dileklerin için biz çıkıyoz allaha emanetsiniz canlarımmmm öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah temiz çıkar zeyneb' in sonuçları canım. geçmiş gitmiş olsun :Saruboceq:

bende 2009 ekim annesiyim kızlar benide aranıza alsanıza

hoşgeldin mavera.. burada herkese yer var. gel buyur sen de kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

zeynebin biseyi kalmamistir umarim hersey temiz cikar. a.s.

Aybike faceden bak kızlarım üstündeki elbiseleri kapi celenkden yapma bayanssulusmile

canım inş temiz çıkar sonuçları zeynebimizin rabbim tüm meleklerimize sağlık sıhat naip etsin opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar bugün kimseler gelmemeiş daha gece 4 bucukta uyuduk ama sabahta uyku tutmadı oturuyorum öyle tabi kızımda mışıl mışıl uyuyorrr Ahh bu çocukların uykusu ne zaman düzene girecekkk

canım benim meleklerimizin uykusu kuş bibi değilmi kaydirigubbakcemile3 ama az kaldı yakında bizde biraz olsun uyuyabilicez inşkaydirigubbakcemile5

canım doğumgünü resimlerini eklede bizde görelim güzelleriopuyorumnanaktan

tesekkurler canimcim iyyz elh siyler nasilsiniz
isvicre cok soguk degil istanbul daha soguktu valla
alyacik kalabaligi yadirgadi yeni yeni uyum sagliyor..

uyyy kıyamam ben ona minik kuzum benim inş çabuk uyum sağlar canım, bizde iyiyiz ben ankaranın yüksek kesmindeyim burası çok soğuk 20 cm kar var kızımı üşütücem diye çok korkuyorum yaz bir gelseydi:sm_confused:

güzel eki,m anneleri ve melekleri biririnden tatlı canikolarım benim biz gerldik pazartesi ögleden sonra çıkcak sonuç doktorada ogün randevu alcam inş herşey yolundadır güzel gönlünüzden dökülen iyi niyetleriniz için hepinizden allah razı olsun kızlar sagolunnn

sağolun kıalar benide aranıza aldığınız için :)
benimde tatlı bi paşam var :)

kizlar yaaa ben bu oglani napsam bugun çöp günü ativersemmi nasil olsa moda oldu :)) yaa sol gogsumu emiyor ama sag gogsumu gormeden o pozisyona gecerken kendini itiyor hatta bu gece yine denedim uykusunda vermeye agzina aldi hemen kendine geldi ve geri cekildi anlayamadim niye oyle yapiyo...bende solu emziriyorum sagida pompayla sagip öyle veriyorum ozaman içiyor fisfisfis emzirme olayi cok zormus yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…