2009 Ekim Anneleri

çok uykum geldi çıkıyorum, iyi geceler kuzular...

selam gençlik biz hala küsüz eşimle ve üstühne yemegimi bile yemiyo artık gitigi yere kadar gider artıkk

aynen cnm derdı ne bu adamın yanı ortada bısı yok bu kadar neden buyutuyo yasemıncım bu işin içinde başka iş var bence sen kocanla konus canım asıl derdını soylesın b

yok canım bakıcı tutucam k.validem başta biraz bakıcının başında duracak. süt izni günde 1,5 saat var ya onu toptan kullanıcam 6 haftaya denk geliyormuş

hmm ii bari kadın alışana kadar iyi olur...
ayy 6 hafta iyiymiş walla ama ben o hakkı kaybediyorum sanırım 4 ay doğum izni + 6 ay ücretsiz izin aldımda benfisfisfis

ii geceler kızlarr allah rahatlık versin ...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merak edipte kızın durumu nasıl die soprmadı bile biliyo hastaneye gittik bugün telefona bi msj atıp kız iyimi bi sorun varmı die sormıyacak kadar silmiş bizi benle konuşmayan o ben degilim 2,5senedir altta nalanda benim yoruldum çok babasının kopyası ota b..a küsüyo afedersiniz çok doluyumm psikiyatrilik olmuşum dalıp dalıp gidiyom artık biyerlerde kayboluyo beynim tıkanıyom

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm ii bari kadın alışana kadar iyi olur...
ayy 6 hafta iyiymiş walla ama ben o hakkı kaybediyorum sanırım 4 ay doğum izni + 6 ay ücretsiz izin aldımda benfisfisfis

evet cnm, senin az bi süt iznin kalır çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saatin var.
ben de istiyordum 6 ay ücretsiz izin ama bu durumda imkansızzzzz

slm kızlar nasılsınız canım çok sıkkın kızım salıdan beri ne meme emio ne mama yiyo dr unu aradık ya arkasından nezle olucak yada tükürük salgısı gelişio dedi mamasının içine petibör büskivi koy dedi.koydum onuda istemedi ne yapacağımı şaşırdım hiç kilo alamıyo gibi gelio...

hayatımmm hıc sıkma canını ama bole altdanda alma yanııı ben olsam coktan bırakıp gıtmıstım kapımda yatmadanda gerı donmezdım kı akıllansın bu arada zeynep ada 4 bucuk aylık mı

Günaydın Kızlarr napıyorr minnoşlarımızzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımmm takma kafana nolur meleğini düşün tatlımm sen yaa hatasını anlayacaktır zatennn

canım öle düşünme yaa sağlıklı olsunda kilo almasın canımm

gunaydın sekerım

oyy geçmiş olsun zezem ya..ne çok alerjisi warmış yawrunun kıyamam.zor olcak işin..
kusmalar dewam ama eskisi kadar aşırı diil fışkırtmıyo bide artık..gazını iyi çıkaramadığımız zaman daha çok oluyo..ama alerji olayı benimde kafama takılıyo gidice bi sorcam doktora,belki alerjisi war bizim haberimiz yok..

hazirancım doğru dürüst birini bulursunuz inşallahh..gözün arkada kalmaz..

elamın anası iyilşeştinizmi kuzum..elam nası??

yasemin çok uzatmış eşin ewet ama sakin güzelim sakin..öfkeyle biişy yapma lütfen..münük kuzunu düşün..

weee son sözüm kaynana detlisi tüm analara gelsiinn:))) batsın bu dünyaaa:))) şaka bi yana da içimiz şişti kıs,sütümüz gitcek he düşünmeyin şunnarı..burda anlattıkça içten içe daha çok delleniyorus..farkında olmadan birbirimizi dolduruyoruz hasta olcas böle giderse::) Allah onlara accık empati yeteneği sizede sabır wersin ne diyimmm

cnm kendını sağ azaltırma bırakmasın daha yaa cok ufak sureklıde ver memeyı ona ıstemesede

cnm persembe kapadık pazartesı bı dondum baktım kı yıne acılmıs kapanamıyo bı turlu

ayy seyma masallah yaaa bende gezıyorum ama sen masallah hıc durmuyosun nereye gıdıyosun bu kadar bızede solede bızde gezelım

hehegheee sorma canım duramıyorum evde sevenim çok tatlım bi o çağırıyo bı o kıramıyorum...ordanda bası gidıyoruz avm lere taksıler bıze çalışıyo :))))insan doğru düzgün ve dürüst olursa bide fesatlık beslemesse seveni çok olur...

benım hep bekar arkadaşlar onun ıcın cocukla ev gezmelerını yapmak ıstemıyorum genelde ben cagırıyorum.. ama avm lere gıdıyorum aynen bende haftosunu ıyı gezdım ama burda yıne kar basladı heralde yıne eve mahsur kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…