Canım iyi bi dr. bulursan bana da haber et. Gerçi ben dr.dan memnunum ama hastane beni çıldırtıyo. Bugün adama başka bi yere geçmeyi düşünürmüsünüz dedim o kadar yaniii sempatiksalakcinni
benim zilli dün naaptı biliyomusunuzz..yerde anakucaında duruyodu..üşüdüm odama gittim badi giymeye..badiyi aldım koridorda giyerek geliyorum yani çok kısa bi süre geçti..ama biimkinin sesi değişik geliyo..koştum bi aktım anakucağını öne dewirmiş..ayaklarıyla yere basıyo sırtında anakucağı,kaplumbağa gibii duruyo..ııhh dio bide:)) altınd kalcakmış nerdeyse Allah korudu..emniyet kemeri bağlıydı Allahtan.ay ben bu zilliyi bırakamıcakmıyım hiç:))
bizimki de kendi etrafında 180 derece dönüyor. akşam bi uyanıyo kafasını koyduğumuz yerde ayaklar tam ters yatıyor.. bide sırt üsütünden yanlara doğru dönüş yapıyo...bide ayaklarını ağzına sokmaya başladı çok tatlı :ecrin_bebek:
anam demek ki bunlarin dellenme donemi.bugun sinirimden agladim resmen.azicik meme emiyo ki cok sutum yok artik ciksin ciksin max. 50 ml o da adam gibi bile emmiyo 3-4 saatte bir 2 dakika dusunun.mamayi kesinlikle yemio.agzini kilitliyo mumkun degil acmio.zorla verdim aglata aglata. sonrasinda yediginin de fazlasini kustu :sinifsinif: ne yapsam istemiyo agzini acmiyo yaa.sabir cekiyorum ama sabrim kalmiyo.bazen atasim gelio dusunun o asamaya geldim :gitme:
cnm bnmkide sebzeyi hiç sevmiyo meyveyle başladıgımızdan çok zorlancam ek gıdaya geçccek anneler şimdiden diyim miniklerinize ilk sebzeyi taddırın çnkü tatlıyı alınca tuzsuzu tadsızı almıyo bebekler ögg lüyo hemen zeyneb tükürüyo patatesi havuzu ıspanagı yediremedim hiçç
anam demek ki bunlarin dellenme donemi.bugun sinirimden agladim resmen.azicik meme emiyo ki cok sutum yok artik ciksin ciksin max. 50 ml o da adam gibi bile emmiyo 3-4 saatte bir 2 dakika dusunun.mamayi kesinlikle yemio.agzini kilitliyo mumkun degil acmio.zorla verdim aglata aglata. sonrasinda yediginin de fazlasini kustu :sinifsinif: ne yapsam istemiyo agzini acmiyo yaa.sabir cekiyorum ama sabrim kalmiyo.bazen atasim gelio dusunun o asamaya geldim :gitme:
ay ben de sana sorcaktım:)) lalll,bukett siz memnunmusunuzzz...sizinkine kaynak yapalım:))
Ben de geçen gün sinirimden ağladım aynı krize girdim, eşimi aradım hemen geldi. Kaldırıp duvara fırlatasım geldi dedim eşime emmiyo uyumuyo oynamıyo sürekli ağlama bütün gün...
Dün de dr.a gittik dr. senin tedirgin olduğunu anladığı için uyumamıştır dedi. Tek güvendiği kişi sensin dünyada sen de tedirgin yaklaşınca annemin nesi var diye iyice huysuzlanır dedi...
yaw bizim adam çok iyide işte iyi olduğu için çok kalabalık :umursamaz:
canım ben 3 aydır aynı sıkıntıyı çekiyoum..ben artık uykuda emziriyorum napiyim..ne kadar emdi o kadar kar sayıyorum...ben de çocuğa sert davranmaya başladım sinirden..bi de vicdan azabı var sonrasında tabi..sabır sabır sabır...sen üzüldükçe inan bebek daha da huysuzlaşıyo..benim gibi uykuda emzirmeyi deneyebilirsin...ama kesinlikle zorlama nolur...ben zrladım..biliyorum için rahat etmiyo aç kaldığını düşünüyosun ama ters tepiyo..inatlaşıyolar..daha da memeden uzaklaşıyolar...zorlama canım...bırak aç kalsın acıkınca emer.
teklif var ısrar yok:))sen 2-3 saate bir memeyi teklif et istemezse zorlama..Allah kolaylık versin sana da bana da geçekten emmeyen bebekle uğraşmak çok zor...
ay ben de sana sorcaktım:)) lalll,bukett siz memnunmusunuzzz...sizinkine kaynak yapalım:))
kafayı yiyeceğim yaa.....(
oğlum neden bu kadar mızmız anlamıyorum herşeye ağlıo herşeye mızmızlanıo...çıldırmak üzereyim....
birde dişi patladı onunda etkisi var tabi..mızmızdı dahada mızmız oldu....off ya off...
allahım sadece sabır istiom...bugünler geçecek inşallah diyerek kendimi avutuyorum şuann...
baya erken çıkmış dişi maşallah bizimkide husuz bugünlerde odamı diş çıkartcak yoksa biraz daha büyüselerde dillerinden anlayabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?