2009 Ekim Anneleri

anam demek ki bunlarin dellenme donemi.bugun sinirimden agladim resmen.azicik meme emiyo ki cok sutum yok artik ciksin ciksin max. 50 ml o da adam gibi bile emmiyo 3-4 saatte bir 2 dakika dusunun.mamayi kesinlikle yemio.agzini kilitliyo mumkun degil acmio.zorla verdim aglata aglata. sonrasinda yediginin de fazlasini kustu :sinifsinif: ne yapsam istemiyo agzini acmiyo yaa.sabir cekiyorum ama sabrim kalmiyo.bazen atasim gelio dusunun o asamaya geldim :gitme:

Canım iyi bi dr. bulursan bana da haber et. Gerçi ben dr.dan memnunum ama hastane beni çıldırtıyo. Bugün adama başka bi yere geçmeyi düşünürmüsünüz dedim o kadar yaniii sempatiksalakcinni

ay ben de sana sorcaktım:)) lalll,bukett siz memnunmusunuzzz...sizinkine kaynak yapalım:))

benim zilli dün naaptı biliyomusunuzz..yerde anakucaında duruyodu..üşüdüm odama gittim badi giymeye..badiyi aldım koridorda giyerek geliyorum yani çok kısa bi süre geçti..ama biimkinin sesi değişik geliyo..koştum bi aktım anakucağını öne dewirmiş..ayaklarıyla yere basıyo sırtında anakucağı,kaplumbağa gibii duruyo..ııhh dio bide:)) altınd kalcakmış nerdeyse Allah korudu..emniyet kemeri bağlıydı Allahtan.ay ben bu zilliyi bırakamıcakmıyım hiç:))

kizlar benim oglusum artik dünden beri profesyonelce dönmeye basladi ve artik sirt üstü koydugum an hemen soluna dogru dönüyor karin üstüne cokta hosuna gidiyor kafasini yere egiyor gülücükler saçiyor etrafa sonra kafayi kaldiriyor tekrar yere koyuyor cok mutlu bu durumdan...bende onu sirt üstüne çeviriyorum ha bire oda bana inat hemen dönüyor :) oysaki karninin ustunde durmayi hic sevmiyordu simdi bayiliyor kaydirigubbakcemile2 her anini yasamak cok guzelmis

benimkide oyle ne zaman oturtsam kendini havalara atarak asagiya iniyor ayaklari yerde ben yoksam yaninda bagirir gel beni kurtar dercesine :) ben varsamda hem atar kendini hem bana bakarak bagirir kaydirigubbakcemile3 kemerini baglayincada sinir kirinize girer sempatiksalakcinni

bizimki de kendi etrafında 180 derece dönüyor. akşam bi uyanıyo kafasını koyduğumuz yerde ayaklar tam ters yatıyor.. bide sırt üsütünden yanlara doğru dönüş yapıyo...bide ayaklarını ağzına sokmaya başladı çok tatlı :ecrin_bebek:

harikasınızzz

bizim olan tembek öyle dönme hareketi falan yok yüzüstü yatırınca ancak kendini itebiliyor zorla offffff

canım ben 3 aydır aynı sıkıntıyı çekiyoum..ben artık uykuda emziriyorum napiyim..ne kadar emdi o kadar kar sayıyorum...ben de çocuğa sert davranmaya başladım sinirden..bi de vicdan azabı var sonrasında tabi..sabır sabır sabır...sen üzüldükçe inan bebek daha da huysuzlaşıyo..benim gibi uykuda emzirmeyi deneyebilirsin...ama kesinlikle zorlama nolur...ben zrladım..biliyorum için rahat etmiyo aç kaldığını düşünüyosun ama ters tepiyo..inatlaşıyolar..daha da memeden uzaklaşıyolar...zorlama canım...bırak aç kalsın acıkınca emer.

teklif var ısrar yok:))sen 2-3 saate bir memeyi teklif et istemezse zorlama..Allah kolaylık versin sana da bana da geçekten emmeyen bebekle uğraşmak çok zor...

Heh ben de bundan korkuyom işte.... Saol canım ilk olarak kabak püresi veryim bari en az risklisi oymuş

Ben de geçen gün sinirimden ağladım aynı krize girdim, eşimi aradım hemen geldi. Kaldırıp duvara fırlatasım geldi dedim eşime emmiyo uyumuyo oynamıyo sürekli ağlama bütün gün...
Dün de dr.a gittik dr. senin tedirgin olduğunu anladığı için uyumamıştır dedi. Tek güvendiği kişi sensin dünyada sen de tedirgin yaklaşınca annemin nesi var diye iyice huysuzlanır dedi...

ay ben de sana sorcaktım:)) lalll,bukett siz memnunmusunuzzz...sizinkine kaynak yapalım:))

yaw bizim adam çok iyide işte iyi olduğu için çok kalabalık :umursamaz:

merhaba kızlar.. herkes dertlı bıraz okuduğum kadarıyla. bnmkının de huyu değişti zorla uyutuyorum artık uyumuyo emmesı zorla oyun yapıyo emmiyo cok sinirlenıyom.hafiften dönmeye basladı.

aayy içim bi tuhaf oldu..ağlıcam şimcik..

herkesete aynı dert benimkide zaten durmuyodu şimdi hiç durmuyo sürekli hiç abartmıyorum eşim gelene kadar ya kucağımda yada uyuyor hiç biş yaptırmıyo biberonla oynuor mama yemiyor patates havuç beğenmedi napcaz biz ya

amin canim aminnnnnnnn

kafayı yiyeceğim yaa.....(
oğlum neden bu kadar mızmız anlamıyorum herşeye ağlıo herşeye mızmızlanıo...çıldırmak üzereyim....
birde dişi patladı onunda etkisi var tabi..mızmızdı dahada mızmız oldu....off ya off...
allahım sadece sabır istiom...bugünler geçecek inşallah diyerek kendimi avutuyorum şuann...

baya erken çıkmış dişi maşallah bizimkide husuz bugünlerde odamı diş çıkartcak yoksa biraz daha büyüselerde dillerinden anlayabilsek

hepsine maaşallah inş en kısa sürede bebişleriniz normale döner, seneye bu vakitlerde inş bizde bebişlerimizle birlikte oluruz:)

baya erken çıkmış dişi maşallah bizimkide husuz bugünlerde odamı diş çıkartcak yoksa biraz daha büyüselerde dillerinden anlayabilsek

evet cnm anma kızmda bu aylarda diş çıkartmaya başlamıştı genetik sanırım....bende erken çıkarmışım.....şuan sadece patlamış ama bi haftaya kadar belirir dişi sanırımm...
kızım diş çıkarırken hiç mızmız değildi ama oğluşum böle doğduğundan beri mızmız....araya dişlerde girince dahada mızmız oldu.....yıllar çabucak geçse ve hemen 3 yaşında olsa oğlummm.....((
siiznde dişiniz çıkıyor olabilir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…