2009 Ekim Anneleri

canlarım ya aca bi geçiş dönemimi diyorum ama ablam yeni başladı diyor... sinirleri gelişmeye başladı iyice.... kendi istekleri oluşuyor ama anlatamayınca sinirleniyorlar biz anlamayınca iyice sinirleniyorlar... ilayımda öyle şu an kucağımda uyuyor bırakınca vıyaklıyor...... bol bol okumamız lazım

slm kızlar...

benim kızda durduk yerde çığlık atıyo baya bi bağırıyo sonra boğazı acıyo öksürüyo oynuyomu anlamadımbilmiyorumkismile

artık bende sebze püresi az az tatdırmak istiyorum haşlayıpmı eziyosunuz nasıl yapcam bi anlatsanız...

ben daha once saadet arsana goturmustum.simdi baska bi dr buldum.randevu alabilirsem yarin goturucem.begenirsem size soylerim
taam cnm hbr beklioruz..

ah laliimm al benden de okadar.hem deli oluyorum hem üzülüyorum..oyun oynamak istiyorum yawrumnan ben..dişiniz erken çıkmış maşallah..bizdede yok henüz bişiy..

sesini keşfediomuş benim zilloş da yapıo.. ben 1 ay daha bekliyorum deryam yemek olayı için..
ayhh bide elamın kafasındaki gibi penye bant aryorum hiçbiyerde yok kafayı yiyorum..ankda bebek şeysi satan nere war kızlar ya..tek tük oluyo o da abidik gubidik..lalnen gulucan biles paşa anası onnar..bukeett nerden süslüosun kızını..ewdekiler süslü ama ince hep..kulakları için istiyorum bi bulamadım biişy..

buarada bugün gittik doktora..hani babimin arkidişi olana..amaan dedi bu çocukmu zayıf dedi..gayet ii dedi su serpti iiçime..akaydaki boyunu da yanlış ölçmüş..iicene dellendim..reflü dedi..kuscak daha bikaç ay sabır dedi..sabııırr sabırrrr...çamaşır yıkamaktan gına geldi..idrar testi we kültürüne bakmak için poşet taktı hemşire becerememiş 1,5 saat bekledik idrar yapsın diye yaptı ama yarısı beze yarısı elime..pzt bida gitcem..poşeti aldım ewde şeyetcem gitmeden..ayhh amma konuştum çenem yoruldu laelaelaelaelae

zuzum bizim dr 'ye kalsa oda bana tatdırma dedi ama nebilim herkes ver bişiler yoksa zorlanır diyo ben havuç ve elma suyu vermiştim azda sebze verim istiyom...
mayısta gelirken ben getirim tatlım elamınkilerin aynısından alimde bandanalarıda aynı olsun :)
zuzum reflü oldunuu dr nasıl anladı test falanmı yaptı bizim kızda aynen devam kusmaya haftaya bende götürcem artık yakalıklar eskidi yıkamaktan (

benimki de son iki haftadır çok acaip oldu. sürekli kucakta geziyo ama yine de susmuyo çok mız mız sizi okuyunca herkesinki böyleyse normal ve dönemsel diye düşünmeye başladım.
bir de beni en çok yıpratan uykusu gelince çıldırıyor ama bir türlü ne denediysem uyumuyor. ağlaya ağlaya kucağımda uyuyakalıyor doktora götürdük bişeyi yok dedi.

lalim dişiniz erken patlamış maşallah barışa...
elada herşeyi ağzına götürüyo eline oyuncak veremiyom ( acaba dişmi diyorum bakıyorum ama görünmüyo bişey patlarsa anlarım dimi gözle bariz görülür mü?

ayy bide benim kız halaa dönemiyo yaa herkesinki döndümü acaba???

benimki tek soluna dönebiliyo ama dönmeye başlayalı dönerken kendini uyandırıyo bu yüzden daha sık uyanıyor geceleri.
kızlar ya nasıl uyutuyorsunuz siz? ben de deneyeyim farklı güzel fikri olan varsa. bu uykuya dalamamak meselesi yedi bitirdi beni.

elam benimkide dönemiyor tembel bizimkinler

:kedi:

uyurken bi kenera dursun oynarken bile dönmüyo henüz:kedi:
ben anakucanda sallıyorum öle uyuyo, epey bi süre uyuyamayınca huysuzlanıyo uykuya dalamadığı zamanlar çok oluyo mızmız mırıldanıyo o zaman...

olurr renk renk desen desen isterim kolisiynen laelaelaelaelae

annattım hikayeyi reflü dedi..belirtilerden şeyetti

hep böyleler sanırsam...

ayy bide benim kız halaa dönemiyo yaa herkesinki döndümü acaba???
bizimki parende olayına geçti artık naniknanik çıtçıtlı badisiyle kalsın bi ööle dene..üstü kalın ooluncak zorlanır harekket belki ondandır..sırtını başını kaldırıyo yatarken nerdeyse oturcak zilli..bide poposunu belini hawaya dikiyo bez değştiremiyorum..ama çok tatlu oluyo kıpır kıpırrrropuyorumnanaktan

ayy bizimkide dötünü belini ayacıklarını çok kaldırıyo bezlerken bende zorlanıyom...
badiyle üşür diye pek bırakmıyom öle denim bari...

maşallah de kem gözün değmesinn laelaelaelaelae

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

zuzum sizin kulak eskisi gibi kıvrılıyomu?
ben ne yapsam ne etsemde genede kıvrılıyo sinir oluyom

zuzum sizin kulak eskisi gibi kıvrılıyomu?
ben ne yapsam ne etsemde genede kıvrılıyo sinir oluyom

ay ewet kuşum ya..ama ben bant takmıyorum ya ondan sanırsam..emerken gazdan kıwrandıkça lüle lüle oluyo tööbee:))) bazen de şapka takıyorum sırf kulağı kıwrılmasın diye nası beceriyosa şapka içinde kıwrılıyo

bizimki şapkayıı hiç ama hiç sevmiyo biyere giderken bile mıçını yırtıyo çıkarttıyo
peki diğer kulağına göre açıklık falan oldumu bizimki diğerine göre çok az açık gibi...

Ben de uykudan benim kadar çeken varmı diye düşünüyodum. Bu aralar bebek arabasıyla gezdirerek uyutuyorum. En son 20 dk. önce uyutmuştum ağlıyo şimdi. Gitmicem işte 40 dk. gezdirmiştim uyusun diye :umursamaz:

zuzucum size de mi reflü dedi. dr. Bizimkide reflü 8-12 ay arasında düzeliyomuşşş.

gülicim bebek reflüsü büyüklerde olduğu gibi kalıcı değilmiymiş geçiyomuymuş?
eğer öyleyse sevindim walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…