taam cnm hbr beklioruz..ben daha once saadet arsana goturmustum.simdi baska bi dr buldum.randevu alabilirsem yarin goturucem.begenirsem size soylerim
ah laliimm al benden de okadar.hem deli oluyorum hem üzülüyorum..oyun oynamak istiyorum yawrumnan ben..dişiniz erken çıkmış maşallah..bizdede yok henüz bişiy..kafayı yiyeceğim yaa.....(
oğlum neden bu kadar mızmız anlamıyorum herşeye ağlıo herşeye mızmızlanıo...çıldırmak üzereyim....
birde dişi patladı onunda etkisi var tabi..mızmızdı dahada mızmız oldu....off ya off...
allahım sadece sabır istiom...bugünler geçecek inşallah diyerek kendimi avutuyorum şuann...
slm kızlar...
benim kızda durduk yerde çığlık atıyo baya bi bağırıyo sonra boğazı acıyo öksürüyo oynuyomu anlamadımbilmiyorumkismile
artık bende sebze püresi az az tatdırmak istiyorum haşlayıpmı eziyosunuz nasıl yapcam bi anlatsanız...
elam benimkide dönemiyor tembel bizimkinler
benimki tek soluna dönebiliyo ama dönmeye başlayalı dönerken kendini uyandırıyo bu yüzden daha sık uyanıyor geceleri.
kızlar ya nasıl uyutuyorsunuz siz? ben de deneyeyim farklı güzel fikri olan varsa. bu uykuya dalamamak meselesi yedi bitirdi beni.
olurr renk renk desen desen isterim kolisiynen laelaelaelaelaezuzum bizim dr 'ye kalsa oda bana tatdırma dedi ama nebilim herkes ver bişiler yoksa zorlanır diyo ben havuç ve elma suyu vermiştim azda sebze verim istiyom...
mayısta gelirken ben getirim tatlım elamınkilerin aynısından alimde bandanalarıda aynı olsun :)
zuzum reflü oldunuu dr nasıl anladı test falanmı yaptı bizim kızda aynen devam kusmaya haftaya bende götürcem artık yakalıklar eskidi yıkamaktan(
hep böyleler sanırsam...benimki de son iki haftadır çok acaip oldu. sürekli kucakta geziyo ama yine de susmuyo çok mız mız sizi okuyunca herkesinki böyleyse normal ve dönemsel diye düşünmeye başladım.
bir de beni en çok yıpratan uykusu gelince çıldırıyor ama bir türlü ne denediysem uyumuyor. ağlaya ağlaya kucağımda uyuyakalıyor doktora götürdük bişeyi yok dedi.
bizimki parende olayına geçti artık naniknanik çıtçıtlı badisiyle kalsın bi ööle dene..üstü kalın ooluncak zorlanır harekket belki ondandır..sırtını başını kaldırıyo yatarken nerdeyse oturcak zilli..bide poposunu belini hawaya dikiyo bez değştiremiyorum..ama çok tatlu oluyo kıpır kıpırrrropuyorumnanaktanayy bide benim kız halaa dönemiyo yaa herkesinki döndümü acaba???
ayy bide benim kız halaa dönemiyo yaa herkesinki döndümü acaba???
olurr renk renk desen desen isterim kolisiynen laelaelaelaelae
annattım hikayeyi reflü dedi..belirtilerden şeyetti
hep böyleler sanırsam...
bizimki parende olayına geçti artık naniknanik çıtçıtlı badisiyle kalsın bi ööle dene..üstü kalın ooluncak zorlanır harekket belki ondandır..sırtını başını kaldırıyo yatarken nerdeyse oturcak zilli..bide poposunu belini hawaya dikiyo bez değştiremiyorum..ama çok tatlu oluyo kıpır kıpırrrropuyorumnanaktan
maşallah de kem gözün değmesinn laelaelaelaelae
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
zuzum sizin kulak eskisi gibi kıvrılıyomu?
ben ne yapsam ne etsemde genede kıvrılıyo sinir oluyom
ay ewet kuşum ya..ama ben bant takmıyorum ya ondan sanırsam..emerken gazdan kıwrandıkça lüle lüle oluyo tööbee:))) bazen de şapka takıyorum sırf kulağı kıwrılmasın diye nası beceriyosa şapka içinde kıwrılıyo
benimki tek soluna dönebiliyo ama dönmeye başlayalı dönerken kendini uyandırıyo bu yüzden daha sık uyanıyor geceleri.
kızlar ya nasıl uyutuyorsunuz siz? ben de deneyeyim farklı güzel fikri olan varsa. bu uykuya dalamamak meselesi yedi bitirdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?