ewet cnm..6-8 diye hayal ediyodum ben ama 6dan ümidi kestim:)))zuzucum size de mi reflü dedi. dr. Bizimkide reflü 8-12 ay arasında düzeliyomuşşş.
gülicim bebek reflüsü büyüklerde olduğu gibi kalıcı değilmiymiş geçiyomuymuş?
eğer öyleyse sevindim walla...
Ben de uykudan benim kadar çeken varmı diye düşünüyodum. Bu aralar bebek arabasıyla gezdirerek uyutuyorum. En son 20 dk. önce uyutmuştum ağlıyo şimdi. Gitmicem işte 40 dk. gezdirmiştim uyusun diye :umursamaz:
gülicim bebek reflüsü büyüklerde olduğu gibi kalıcı değilmiymiş geçiyomuymuş?
eğer öyleyse sevindim walla...
ewet cnm..6-8 diye hayal ediyodum ben ama 6dan ümidi kestim:)))
ebettt cüüm..bunnar şimcik münük ya..minnacık mideciklerinin kapakları gelişmemiş olduundan gewşek..gazı oluncak hoopp içerdekiler dışarı:)
canım sen benim hissiyatıma tercüman olmuşsun uğraş uğraş uyusun diye sinir ol; sonra pat uyansın.
gülicancım zuzucum geçmiş olsun çabucak atlatırlar inşallah bu reflü olayını bebişleriniz....
ya ben anlamadım nasıl kıvrılıo kulakları bebişlerinnn belki doğuştan kulakları öledir:s
oğluşumla markete gittik geldik ve sanki rahatladı biraz ve tabiki yoruldu uyuyor 20 dak. ancak uyur ama olsunn napalım....
yağmurcum bende bazen acaip geriliom ve bunalıom sonra bebişim var sağlıklı deyip kendimi avutuyorum napalım sağlıklı olsunlardaaa yaramaz olsunlar ......
oğlumunda kulakları kepçe olmaya başladı yaa üstüne yatıyo napcam
bebeklikte oluşan bu tür bozukluklar sonra düzeliyor üzülme canım. benim kızımın hep sola yatmaktan kafası yamuktu ama büyüdükçe düzeldi. iki yaşında bir şey kalmadı. şimdi bebeğim keremin de kafasının arkası düzleşti ama takmıyorum nasılsa düzelecek.
ewet cnm..6-8 diye hayal ediyodum ben ama 6dan ümidi kestim:)))
ebettt cüüm..bunnar şimcik münük ya..minnacık mideciklerinin kapakları gelişmemiş olduundan gewşek..gazı oluncak hoopp içerdekiler dışarı:)
Evet canım fizyolojik reflü mü neymiş işte zuzunun annattığından. zemuszemus
KAtılara geçince bu kadar kolay çıkarmazlar inşallah yaa. Şimcik beyaz çıkıyo yani o zaman midem nasıl kaldırır bilemiyorum. Geçen demir verdikten soona feci bi renkti :sinifsinif:
kızıma aşı yaptırdım çok huysuz ... 4. ay karma aşı ateş yapar mı? konu belki başka yerde de açılmıştır bulamadım. hemşireye sormayı unuttum bir şeyde söylemedi. tecrübeli anneler cevaplarmısınız.
atlamayın beniiii.....
kızıma aşı yaptırdım çok huysuz ... 4. ay karma aşı ateş yapar mı? konu belki başka yerde de açılmıştır bulamadım. hemşireye sormayı unuttum bir şeyde söylemedi. tecrübeli anneler cevaplarmısınız.
atlamayın beniiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?