2009 Ekim Anneleri

zuzucum size de mi reflü dedi. dr. Bizimkide reflü 8-12 ay arasında düzeliyomuşşş.
ewet cnm..6-8 diye hayal ediyodum ben ama 6dan ümidi kestim:)))

gülicim bebek reflüsü büyüklerde olduğu gibi kalıcı değilmiymiş geçiyomuymuş?
eğer öyleyse sevindim walla...

ebettt cüüm..bunnar şimcik münük ya..minnacık mideciklerinin kapakları gelişmemiş olduundan gewşek..gazı oluncak hoopp içerdekiler dışarı:)

Ben de uykudan benim kadar çeken varmı diye düşünüyodum. Bu aralar bebek arabasıyla gezdirerek uyutuyorum. En son 20 dk. önce uyutmuştum ağlıyo şimdi. Gitmicem işte 40 dk. gezdirmiştim uyusun diye :umursamaz:

canım sen benim hissiyatıma tercüman olmuşsun uğraş uğraş uyusun diye sinir ol; sonra pat uyansın.

slm kızlar..
kac gundur salı gunu aşıdan berı huyu değişti bnmkinin uyutamıyom bu saat oldu sabahtan berı yeni uyudu o da yarım saat uyur uyanır yine.kaka yapamadı ağladı cok neyse snra yaptı zorla yaptırdım zeytınyağla yoksa catlıcak ağlamaktan .valla 1 kg verdım kesın. cok yoruldum ya cok huysuzlastı bu ara..mafoldumben

bebeklere bişeyler oluyor bu aralar bende çok sinirleniyorum ama aklıma hastalancağı gelince aman diyorum yaramaz olsun hasta olmasın tam iyileşti bugün bi kaç kez öksürdü hırıltılı değildi ama ( inşallah alerjik değildir ....
Bora da dönemiyo sadece geçen gün oturttum arkama döndüm meşhur kusmasından dolayı üstünü değiştiriyim bi daha baktım ki yüz üstü yatıyo koltukta nasıl becerdiyse ama dönmüyo kucağımda da zıp zıp sürekli pestilimi çıkarıyo akşama kadar inanırmısınız yemek bırak makarna yapmaya zaman ayırmıyorum uyursa belki ( kusma zaten ooooo her yediğinde üst baş heryer batıyo mendiller önlükler şimdi önlükte takamıyorum direk ağzına götürüyo yalıyo ısırıyo

gülicim bebek reflüsü büyüklerde olduğu gibi kalıcı değilmiymiş geçiyomuymuş?
eğer öyleyse sevindim walla...

Evet canım fizyolojik reflü mü neymiş işte zuzunun annattığından. zemuszemus

KAtılara geçince bu kadar kolay çıkarmazlar inşallah yaa. Şimcik beyaz çıkıyo yani o zaman midem nasıl kaldırır bilemiyorum. Geçen demir verdikten soona feci bi renkti :sinifsinif:

gülicancım zuzucum geçmiş olsun çabucak atlatırlar inşallah bu reflü olayını bebişleriniz....
ya ben anlamadım nasıl kıvrılıo kulakları bebişlerinnn belki doğuştan kulakları öledir:s
oğluşumla markete gittik geldik ve sanki rahatladı biraz ve tabiki yoruldu uyuyor 20 dak. ancak uyur ama olsunn napalım....
yağmurcum bende bazen acaip geriliom ve bunalıom sonra bebişim var sağlıklı deyip kendimi avutuyorum napalım sağlıklı olsunlardaaa yaramaz olsunlar ......

lalim doğuştan diil,kafasını döndürdükçe kulağı kıwrılıyo..reflüyle 5 aydır uğraşıyoruz artık geçer iişallah

hmmm...canım ozaman bant tak ..çünküm kepçe olabilir kulağııı bu yüzden.........bantları sormuşsun ben aloşa en son zaradan almıştım birde aksesuar satan yerlerde çok şık bantlarda satılıo bak istersen bir.....

zuzum ben daha bant takmadim sacina.tirsiyorum sıkar diye ohaoldumsmile bide bizimki sapkayi bile sevmiyo onu nasil karsilar bilmiom.evde 2-3 tane var teyzosu almis ama takmadim henuz
randevu yarin 6 da.bi bakalim bu nasil sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
masallah kizima (!) saatlerdir agzina bisi koydurmadi ne iradeli kiz bilmiyorumkismile

bebeklikte oluşan bu tür bozukluklar sonra düzeliyor üzülme canım. benim kızımın hep sola yatmaktan kafası yamuktu ama büyüdükçe düzeldi. iki yaşında bir şey kalmadı. şimdi bebeğim keremin de kafasının arkası düzleşti ama takmıyorum nasılsa düzelecek.

oğlumunda kulakları kepçe olmaya başladı yaa üstüne yatıyo napcam

kimse yokken sende bandana tak anılcımkaydirigubbakcemile3 kimse görmesin ama boranın karizma yerlere düşmesinsırnaşık şey

ayyy elada sürekli sırtüstü yatmaktan kafasının arkası hafif düzleşti gibi arkadaşlar yüzüstü yan yatır diyo ama hayatta yatmıyo öle...
inşallah düzelir dediğin gibi bide kızlar saçlı olcağı için erkeklere göre daha az problem oluyomuş...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızıma aşı yaptırdım çok huysuz ... 4. ay karma aşı ateş yapar mı? konu belki başka yerde de açılmıştır bulamadım. hemşireye sormayı unuttum bir şeyde söylemedi. tecrübeli anneler cevaplarmısınız.
atlamayın beniiii.....

diantus daha önceki aşılar ateş yaptıysa buda yapabilir ama bizde yapmadı...
ateşini ara ara kontrol et, yükselme olursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin bide üstünü inceltirsin...

merhaba kımı bebekte yapıyor kımınde yapmıyor benımkınde yapmadı ama bıraz huzursuzluk yasandı dogal olarak.ates yaparsa calpol verın.merak etmeyın bıseyı olmaz 2-3 gun belkı olursa huzursuz olur gecer.gecmıs olsun

Kaç gündür habire okuyorum tam yazıcam bişe oluyo..
Kızlar yardım..
Oğlum gündüzleri gayet keyifli,gülücükler atıyo uyuyo uyanıyo emiyo,problem yok..
Ama gece..Uyku vakti gelince bişeler oluo çocuğu,bazen bi şekilde dalıo uykuya ama aradan 5 dk.geçiyo,çığlık çığlığa ağlıyo,sanki etini koparıyoz.alıyorum kucağma sakinleşiyo geri koyuyorum..Gazı varsa çıkarıo bazen kusarak..bide sölemesi ayıp çokda zartlak bi çocuk kaydirigubbakcemile3 zart zart salıyooo,yani gazmı die dşünsemde bunlarda var..Ama başka bişede gelmiyo aklıma..nie böle yapıyo bu çocukkkkkkkkk bilmiyorumkismile

Canım,yapabilir...
Bizim yapdı.üstünü incelt,koltuk altlarna,dirseklerine,diz kapaklarına nemli bez koy..
ilaç en son çare.eğer 38.5e filn çıkarsa verirsin calpol.
sık sık ölç..gecede biraz nöbette kal eğer ateşi olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…