2009 Ekim Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar daha öncekiler aşılar yapmadı ama bu kadarda huzursuz olmadı. kontrol edeceğim bu gece. inşallah olmaz.. tekrar teşekkürler sevgiler..

calpol yok dolven ağır gelir mi? büyük kızım 11 yaşında bebeğe bakmayı unutmuşum yaaa. napılıyordu şaştım kaldım. ilk kez anne gibiyim... :kedi:

calpol yok dolven ağır gelir mi? büyük kızım 11 yaşında bebeğe bakmayı unutmuşum yaaa. napılıyordu şaştım kaldım. ilk kez anne gibiyim... :kedi:

Canım ilaç son çare dediğim gibi..
Elinden geldiği kadar vermemeye çalış.dolven i de bilmiyorum ama prospektüsünü oku bakalm.yazıyodur heralde..Umarım fazla olmaz ateşi..çok nadir bebekde oluyomş zaten.pnomokok aşısı biraz ağır sadece..o yaparsa yapar..

[

teşekkür ederim canım... inş gerek kalmaz.. opuyorumnanaktan

kemikleri gelisiyordur ve agriyordur ara ara olacak bu tür sikayetler canim normal bence...

kemikleri gelisiyordur ve agriyordur ara ara olacak bu tür sikayetler canim normal bence...

Öylemi dersin tatlım yaa,ama gündüz bişe olmayıp gece böle çığlık çığlığa uyanması anormal gelio işde..bilmiyorumkismile
Az önce zar zor daldı uykuya kucağmda,bakalım yine yapıcakmı..

Beyazcım karnı aç olabilir mi acaba? Benimki de aynıydı. Gündüz uyuyor ama gece yatırdığım gibi uyanıyordu. En ufakbir sese de irkilip uyanıyordu. Ağlamak , mızlanmak koca gece. Doktora götürdüm ve açtır dedi. Yatırmadan önce mama ver yatır uyusun , açlıktan uykuya dalamıyordur dedi ve hakikaten de öyleymiş.

Ayni problem bende de var.Anakucaginda ileri geri yürüterek uyutuyordum,simdi poposunu kaldirio.Simdi önce müzik aciyorum, kucagimda hafif hafif salliyorum,sakinlesiyor.Sonra anakucagina alip müzikle salliyorum.(Tabi anakucagi bi zaman sonra kullanilamayacak, o zaman nsl uyuturum kara kara düsünüyorum.)Müzik iyi bi yatistirici oldu."Lullaby for kids" die bi cd var,onu dinletiorum..

Canim bu aralar geceleri benim oglumda bir tuhaf.Ben gazdan oldugunu düsünüyorum.

herkes de bı sorun . okudumda ay bnmkıde mı ac acaba offf... gece 3 e kadar ağladı gazı var dıye dusundum bn ama bılmıyorum. bide ferrum sanol vermeye basladım dr dedı gecen hafta o yan etkı mı yaptıki offf buyusun artık ya....

Tatlım aklıma geliyo o sebepde ama sütümde var..inan gece emziriyorum bıraktıkdan sonra bi sıkıyorm yarım metre ileri fışkırıyo süt.. yani süt olarak mama vermekde içime sinmiyo o yüzden..ayrıca kilo alımıda çok iyi.800 gr.aldı bu ay..p.tesi bi götürücem ana sağlığa..bakalım o ne dicek..

Canim bu aralar geceleri benim oglumda bir tuhaf.Ben gazdan oldugunu düsünüyorum

Umarım başka bi problem yokdur canım..
İnsan huzursuz oluo.gündüz sorun yok.gece bi tuhaff :bbo:

cnm ben ayın 24 ünde aşısını vurdurdum ve 2 gün sonra ferro sanol verdim ve verdiğim günden beri geceleri nasıl ağlıyor ve en sonunda pazar gecesi acile gittik doktorumuz muayene etti ve ferro sanolu bebeğim hazmedememiş o yüzden sancılanıyormuş çünkü önceleri kan ilacını 6 aydan önce verilmiyormuş bebeğin bağırsakları daha hazmetmeyi bilmiyormuş oyüzdende sancılanıyormuş ve vermeyi bıraktım bıraktığım günden beri bebişim rahat etti..

işin kötüsüde hastaneye apar topar gittik ve kızım o gece hava aldı ve pazar gününden beri hasta..

selam fıstğım..opuyorumnanaktan

ankarada dr arayan ozellikle zuzu ve gulican icin yaziyorum aklinialirimsmile
uzun arastirmalarim sonucu gerek internette gerekse cevremde cok fazla ragbet goren ki cogu kisi tarafindan en iyisi olarak adlandirilan dr ye gittim.randevuyu zor aldik( saat 6 da randevusu olan kisi iptal etmis onun yerine bizi aldilar).iceri girer girmez kizi soydurdu.bu ne dedi.pantolon altinda kilotlu corap...kizi mahvediosun tek kat yeter ki kilotlu corap sakincali dar ve damarlara zarari var dedi.evde sadece body le kalsin dedi sempatiksalakcinni
birseyi yemek istemiosa yuzunu ceviriosa, agzini kilitliosa ya da agliosa asla zorlamak yokmus. o da bir birey ve ne istedigini cok iyi bilio dedi.neden eskisi kadar sık emmiyo ya da beslenmio diye dusunebilirsin ama artik eskisi gibi hizla sindirmiyo dedi.eskiden cogu seyi sindirmeden barsaklara gidiomus yedikleri dolayisiyla cabuk acikiomus.ama simdi yavas yavas sindirdigi icin cabuk acikmiomus.eskiden 1 saatte emerek doyuyosa simdi cene kaslari cok guclendigi icin 3 dk da doyuyomus eyvahedigeldismile
artik destekli oturtabilirsin dedi.kahvaltiya baslatiyo bizi.yarindan itibaren 1 cay kasigi yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis beyaz peynir, pekmez, ekmek ici(sonra verdigi kagisi okuyup yazarim ayrintili) bunlari ayri ayri vericem.2 hafta sonra ekmegin kabugunu ver gozunun onunde kemirsin dedi :bbo:
sonra devam ederim kiz aglio vereliniortak

bukett kızzz o kağıdın resmini çekip kopyalasan ya buraya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…