calpol yok dolven ağır gelir mi? büyük kızım 11 yaşında bebeğe bakmayı unutmuşum yaaa. napılıyordu şaştım kaldım. ilk kez anne gibiyim... :kedi:
Canım ilaç son çare dediğim gibi..
Elinden geldiği kadar vermemeye çalış.dolven i de bilmiyorum ama prospektüsünü oku bakalm.yazıyodur heralde..Umarım fazla olmaz ateşi..çok nadir bebekde oluyoş zaten.pnomokok aşısı biraz ağır sadece..o yaparsa yapar..
Kaç gündür habire okuyorum tam yazıcam bişe oluyo..
Kızlar yardım..
Oğlum gündüzleri gayet keyifli,gülücükler atıyo uyuyo uyanıyo emiyo,problem yok..
Ama gece..Uyku vakti gelince bişeler oluo çocuğu,bazen bi şekilde dalıo uykuya ama aradan 5 dk.geçiyo,çığlık çığlığa ağlıyo,sanki etini koparıyoz.alıyorum kucağma sakinleşiyo geri koyuyorum..Gazı varsa çıkarıo bazen kusarak..bide sölemesi ayıp çokda zartlak bi çocuk kaydirigubbakcemile3 zart zart salıyooo,yani gazmı die dşünsemde bunlarda var..Ama başka bişede gelmiyo aklıma..nie böle yapıyo bu çocukkkkkkkkk bilmiyorumkismile
kemikleri gelisiyordur ve agriyordur ara ara olacak bu tür sikayetler canim normal bence...
Kızlar yardım..
Oğlum gündüzleri gayet keyifli,gülücükler atıyo uyuyo uyanıyo emiyo,problem yok..
Ama gece..Uyku vakti gelince bişeler oluo çocuğu,bazen bi şekilde dalıo uykuya ama aradan 5 dk.geçiyo,çığlık çığlığa ağlıyo,sanki etini koparıyoz.alıyorum kucağma sakinleşiyo geri koyuyorum..Gazı varsa çıkarıo bazen kusarak..bide sölemesi ayıp çokda zartlak bi çocuk kaydirigubbakcemile3 zart zart salıyooo,yani gazmı die dşünsemde bunlarda var..Ama başka bişede gelmiyo aklıma..nie böle yapıyo bu çocukkkkkkkkk bilmiyorumkismile
benimki tek soluna dönebiliyo ama dönmeye başlayalı dönerken kendini uyandırıyo bu yüzden daha sık uyanıyor geceleri.
kızlar ya nasıl uyutuyorsunuz siz? ben de deneyeyim farklı güzel fikri olan varsa. bu uykuya dalamamak meselesi yedi bitirdi beni.
Kızlar yardım..
Beyazcım karnı aç olabilir mi acaba? Benimki de aynıydı. Gündüz uyuyor ama gece yatırdığım gibi uyanıyordu. En ufakbir sese de irkilip uyanıyordu. Ağlamak , mızlanmak koca gece. Doktora götürdüm ve açtır dedi. Yatırmadan önce mama ver yatır uyusun , açlıktan uykuya dalamıyordur dedi ve hakikaten de öyleymiş.
Canim bu aralar geceleri benim oglumda bir tuhaf.Ben gazdan oldugunu düsünüyorum
herkes de bı sorun . okudumda ay bnmkıde mı ac acaba offf... gece 3 e kadar ağladı gazı var dıye dusundum bn ama bılmıyorum. bide ferrum sanol vermeye basladım dr dedı gecen hafta o yan etkı mı yaptıki offf buyusun artık ya....
selamlar
cnm ben ayın 24 ünde aşısını vurdurdum ve 2 gün sonra ferro sanol verdim ve verdiğim günden beri geceleri nasıl ağlıyor ve en sonunda pazar gecesi acile gittik doktorumuz muayene etti ve ferro sanolu bebeğim hazmedememiş o yüzden sancılanıyormuş çünkü önceleri kan ilacını 6 aydan önce verilmiyormuş bebeğin bağırsakları daha hazmetmeyi bilmiyormuş oyüzdende sancılanıyormuş ve vermeyi bıraktım bıraktığım günden beri bebişim rahat etti..
işin kötüsüde hastaneye apar topar gittik ve kızım o gece hava aldı ve pazar gününden beri hasta..
selam canım
bende bugun damla vermedim bakalık iyi olacak mı cok aglıyordu bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?