2009 Ekim Anneleri

kıslar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benim oğlan çıldırdı, dün sabaha karşı saat 4,5 oldu hala uyumamıştı bir de çığlık çığlığa feryat
bu sabah devlet hastanesine götürdük sıra gelmedi bir türlü , biz de özele götürdük ,dr bir şeyi yok, dedi. yarın çocuk doktoruna götüreceğim bakalım. şimdi az önce uyuttum . çok korkuyorum dünkü gibi olacak diye

dua edin bana lütfen mafoldumben

Ayy çok merak ettim buketcim kimmiş acep, nirde çalışır kendileri. Hemen bizde randevu kapalım
Katı gıda tavsiyelerinin devamını da bekliyoruz canım teşekkür ederisss şimdiden opuyorumnanaktan

bukett kızzz o kağıdın resmini çekip kopyalasan ya buraya ...

canim beslenme olani esim taratsin ptesi oyle koyayim.fotograf cekilince sayfanin tamamini kucuk cikio yazilar.adam kitapcik vermisti ordaki bilgiler yayinlanamaz yazmis kitapcigin altina ohaoldumsmile
Ayy çok merak ettim buketcim kimmiş acep, nirde çalışır kendileri. Hemen bizde randevu kapalım
Katı gıda tavsiyelerinin devamını da bekliyoruz canım teşekkür ederisss şimdiden opuyorumnanaktan
yaziorum adini ozelden

canim beslenme olani esim taratsin ptesi oyle koyayim.fotograf cekilince sayfanin tamamini kucuk cikio yazilar.adam kitapcik vermisti ordaki bilgiler yayinlanamaz yazmis kitapcigin altina ohaoldumsmile

yaziorum adini ozelden

a.s. a.s. a.s.

Merhaba arkadaşlarr

Buketcim
bayıldım valla doktoruna , daha önce buradan da sormuştum istanbulanadolu yakasında doktorundan memnun olan tavsiye edebilecek biri var mı diye ama takip edebildiğim kadarıyla cevap gelmedi. Ben de çok istiyorum böyle bir çocuk doktorumuz olsun...

Musyas

canım başınıza gelenleri okudun gerçekten adamız için çok üzülüyorum, yavrum kıyamam ben ona daha ne kadar küçük ve iğneler falan vallahi aklıma geldikçe üzülüyorum... Allah beterinden korusun ve allah şifa versin canım benim... Dualarım sizinle...

kızlar ben de evvelsi gün bayağu hastaydım, soğuk almışım sanırım tabii oğlumla yapışık yaşadığımızdan ötürü obna da geçti sanırım, gerçekten bu ara inanılmaz derecede düşkünleşti bana, kim alsa deliriyor ağlamaktan bir hal oluyor; yarım saat bir yere bırakıp gidemiyorum. Hatta dün gece eşim ve arkadaşlarıyla yemeğe çıktık biz gelene kadar 4 kere falan uyanmışkii normalde gece uykusundan uyanmaz; annem seni özledi heralde dedi, gerçekten eksikliği hissediyor olabilirler mi inanamıyorum :)) bakalım bu gece deliksiz uyuyacak mı ; çok üzülüyorum hasta ettim çocuğu yani çok kötü değil ama burnu akmaya başladı, bi yandan da az da olsa öksürüyor, ilaç vermek istemiyorum, anne sütü iyileşmesini sağlar umarım diye düşünüyorum bakalım...

Anladığım kadarıyla genel olarak bu ara bebeklerimiz oldukça huysuz, Tuna da aynı şekilde bazen delirmiş gibi ağlıyor ortada hiçbirşey yokken, bütün gün hiç bırakamıyorum diyorum ya resmen yapışık yaşıyoruz :))

Hakkımızda hayırlısı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ..salı gününden beri kızım çok hasta..hiç anlamadım nasıl oldu ama yavrum bronşit olmuş..hır hır hırıltısı var balgamı var çokta kötü öksürüyo..4 gündür havar veriyoruz iğneleri ilaçları derken yavrum perişan oldu..hala dahada devam ediyor..umarım bir an önce atlatır..aman yavrularınıza dikkat edin..hastane bronşit olan bebeklerle doluydu..1 aylık bebekler bile bronşit olmuştu...bizede abimiz getirdi sanırım..oğlum 2 3 gün çok öksürdü yaklaşma dediysemde anlamadı..ondanda kardeşine geçti muhtemelen..tabi berram küçük olduğu için abisi gibi çabuk toparlayamadı..siz siz olun hasta kişilerden çocuğunuzu uzak tutun...

benim kizim da hasta 2 gundur oksuruyor bu gece uyumadik ates falan yok ama cok huzursuz.allah yardimcimiz olsun ben kendimi cok kotu hissediyorum cocuklarim hasta olunca mafoldumben

zeynepcim geçmiş olsun

benimki de hala çıldırma modunda , mızıldanma ile ağlama arasında gidip geliyo, bir dakka durmuyo ne istediğini bir anlasam kafamçokkarıştı

kızlar bebişlerin hepsine geçmiş olsun,acil şifalar inşallah...

Çok geçmiş olsun cnm..Ya annem dio du hep en tehlikelisi bu havalar en soğuk kıştan daha tehlikeli bi soğuk bi sıcak sakın çocuğu hep die kulak arkası ediyodum ama sanırım tecrübe doğru CADIARZU:
Güzel kuzucum benim umarım bi an önce toparlar kendini allah sabır versin cnm sana da :Saruboceq:

Kıxlar göbeklerınız ne durumda ?sezeryan olan arkadaslar bı yazarmısınız yaa.göbegım hala duruyor ne yapmalıyız bı yardımcı olursanız sevınırım

zeynepcim berraya çok geçmiş olsun ...kısa zamanda iğleşir inşallahhh

Zeynepcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa sürede yavrumuz çok hırpalanmadan iyileşir inşallah...:Saruboceq:

zeynepcim berraya çok geçmiş olsun ...kısa zamanda iğleşir inşallahhh

Zeynepcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa sürede yavrumuz çok hırpalanmadan iyileşir inşallah...:Saruboceq:

amin canlarım saolun..hala düzelemedi kuzum şu an yüzünde hava maskesiyle uyuya kaldı..şu balgamı bir bitse rahatlıycakta..umarım çok yakın zamanda iyleşir...

canım çok geçmiş olsun tez zamanda berramız iyileşir inşallah acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…