ankarada dr arayan ozellikle zuzu ve gulican icin yaziyorum aklinialirimsmile
uzun arastirmalarim sonucu gerek internette gerekse cevremde cok fazla ragbet goren ki cogu kisi tarafindan en iyisi olarak adlandirilan dr ye gittim.randevuyu zor aldik( saat 6 da randevusu olan kisi iptal etmis onun yerine bizi aldilar).iceri girer girmez kizi soydurdu.bu ne dedi.pantolon altinda kilotlu corap...kizi mahvediosun tek kat yeter ki kilotlu corap sakincali dar ve damarlara zarari var dedi.evde sadece body le kalsin dedi sempatiksalakcinni
birseyi yemek istemiosa yuzunu ceviriosa, agzini kilitliosa ya da agliosa asla zorlamak yokmus. o da bir birey ve ne istedigini cok iyi bilio dedi.neden eskisi kadar sık emmiyo ya da beslenmio diye dusunebilirsin ama artik eskisi gibi hizla sindirmiyo dedi.eskiden cogu seyi sindirmeden barsaklara gidiomus yedikleri dolayisiyla cabuk acikiomus.ama simdi yavas yavas sindirdigi icin cabuk acikmiomus.eskiden 1 saatte emerek doyuyosa simdi cene kaslari cok guclendigi icin 3 dk da doyuyomus eyvahedigeldismile
artik destekli oturtabilirsin dedi.kahvaltiya baslatiyo bizi.yarindan itibaren 1 cay kasigi yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis beyaz peynir, pekmez, ekmek ici(sonra verdigi kagisi okuyup yazarim ayrintili) bunlari ayri ayri vericem.2 hafta sonra ekmegin kabugunu ver gozunun onunde kemirsin dedi :bbo:
sonra devam ederim kiz aglio vereliniortak
bukett kızzz o kağıdın resmini çekip kopyalasan ya buraya ...
yaziorum adini ozeldenAyy çok merak ettim buketcim kimmiş acep, nirde çalışır kendileri. Hemen bizde randevu kapalım
Katı gıda tavsiyelerinin devamını da bekliyoruz canım teşekkür ederisss şimdiden opuyorumnanaktan
canim beslenme olani esim taratsin ptesi oyle koyayim.fotograf cekilince sayfanin tamamini kucuk cikio yazilar.adam kitapcik vermisti ordaki bilgiler yayinlanamaz yazmis kitapcigin altina ohaoldumsmile
yaziorum adini ozelden
günaydın kızlar ..salı gününden beri kızım çok hasta..hiç anlamadım nasıl oldu ama yavrum bronşit olmuş..hır hır hırıltısı var balgamı var çokta kötü öksürüyo..4 gündür havar veriyoruz iğneleri ilaçları derken yavrum perişan oldu..hala dahada devam ediyor..umarım bir an önce atlatır..aman yavrularınıza dikkat edin..hastane bronşit olan bebeklerle doluydu..1 aylık bebekler bile bronşit olmuştu...bizede abimiz getirdi sanırım..oğlum 2 3 gün çok öksürdü yaklaşma dediysemde anlamadı..ondanda kardeşine geçti muhtemelen..tabi berram küçük olduğu için abisi gibi çabuk toparlayamadı..siz siz olun hasta kişilerden çocuğunuzu uzak tutun...
zeynepcim berraya çok geçmiş olsun ...kısa zamanda iğleşir inşallahhh
Zeynepcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa sürede yavrumuz çok hırpalanmadan iyileşir inşallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?