2009 Ekim Anneleri

zeynep çok geçmiş olsun bizde aynısını yaşadık hırıltı öksürük nöbetleri nerdese yavrum 15 dk kesintisiz öksürüp boğulur gibi oluyordu iştahı gitmişti çok şükür iyileştik dün 2 kere öksürdü ödüm koptu tekrarlıcak diye Rabbim şifalar versin en kısa zamanda
BU arada Ben YAĞMURCN yengemin bilsiyrda otomatikmiş profili onun nicki çıktı

canım çok geçmiş olsun tez zamanda berramız iyileşir inşallah acil şifalar dilerim

amin hayatım saolasın

ay canım ya çok geçmiş olsun..benimki hiç o kadar uzun öksürmüyor ama öksürdümü çıkardığı ses çok kötü..sizde hava verdinizmi ..ne kadar zamanda iyleşti bide..

slm herkese.
dün kabus gıbıydı.3 hastane gezdık .fıtıktan şüphelendıler.neysekı bısey cıkmadı gıbı .bırazdan da başka tanıdık bi cocuk cerrahına gıtcez ıcımiz rahat etsın dıye. Allah tüm hastalara sıfa versın. dün erıdım valla o hastanede yatan cocukları görunce.kendı derdımı unuttum onlara üzüldüm. bugün inşallah bişey demez dr dua edın ozan ım için tüm hastalar için:Saruboceq:

allah allah ne oluyor böyle kuzularımıza yaaa... geçmiş olsun sana da nazcım acil şifalar inşallah umarım bir şeyi yoktur...
bebişlerimizin hepsine geçmiş olsun,çabucak toparlarlar inşallah

Geçmiş olsun Naz.Yaaa evet nooluyo bu kuzulara allahım tüm şifaları onlara versin , onlara gelcek her hastalığı da bizlere versin...Sabır şu 2 ayda bitse yaz gelcek inşallahh daha az hastalancak kuzucuklar.:Saruboceq:

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN BİZİMDE FITIĞIMIZ VAR 1-2 AY sonnra ameliyat olcak kzıım dualarınzıı oğlumdan eksik etmeyin çok şükür şuan fıtık bi zarar vermiyro ama çok korkuyorum hayırlısıyla bi atlatsak off eyvahedigeldismile

hasta bebişlere Allah şifa versin
ben de bugün medela elektrikli pompamı yere düşürdüm kırıldı çalışmıyor oysa 2. dönemin basından beri onunla süt sağmıştım sırf benim sütümle besleniyordu sizce yenisini mi alayım mama takviyesi mi yapayım sütüm yetiyordu bu arada

YAĞMURCN ben........... zeynepcim bizimde öksürürkne çok köü ses çıkarıo balgam sökemediği için o kadar uzun sürüodu sonra söke söke azaldı ama tamamen iyileşmesi 10 günü buldu iştahı gitmişti hiç yemiyodu şimdi şimdi iştahı açılmaya başladı 15 gün oldu yani..... çok çok geçmiş olsun

sağolun kızlar.
dr dan geldık. fıtık varmıs amelıyat olucak carsamba günü belli olucak tarihi.cok moralım bozuk daha cok küçük ya... Allah tüm hastalara acil şifalar versin

sağolun kızlar.
dr dan geldık. fıtık varmıs amelıyat olucak carsamba günü belli olucak tarihi.cok moralım bozuk daha cok küçük ya... Allah tüm hastalara acil şifalar versin

canım yaaa kıyamam çok çok geçmiş olsun tekrar...

bence sütün varsa al birtane daha. calısıyormusun pompa ile cekiyorsun sütünü? Valla ne kadar emzirebilirsen o kadar emzir bu bebegine verebilcegin en büyük hediye. Simdi tekrar masraf olucak ama anne sütü bebek icin o kadar degerliki, sütünde varsa bol bol anne sütü ver bebegine. Bütün mamalar anne sütü benzeri yapilmaya calsiyor ama aynısı olmuyor iste ondan cok degerli anne sütü. Ben büyük kızımı 13 ay emzirdim. Yani ek gidaya baslayınca da anne sütü alıcak. Sonra kullanmadıgın zaman gene satarsın paranın bir kısmı elline gecer.

cnm ben ve kızımda hastayız neyseki kızım bugün düzelti 8 gündür kızımın da hırılhırıl hırıltısı vardı dayanamadım dün gece göğsüne zeytinyağı sürdüm üzerinede gazete kapattım gazeteyide iğneyle iyice deldim ve sabah hiçbir şeyi yoktu geçmişti bu akşamda kendi göğsüme sürüp gazeteyle kapatıcam inşallah benimde geçer..

kızımı da çok geçmiş olsun..a.s.

öğretmenim ben. teneffüslerde sağıp biriktiriyorum, bu biriken sütü annem ertesi gün veriyor. böylece sırf benim sütümle gitmişti. 140 liraya almıştım adama "düşürdüm de bozdum" demek var bir de...o böyle şeyler yapınca ben çok kızıyorum da....eyvahedigeldismile

bütün hasta bebislere acil sifalar dilerim. bizde hastayız. baya salgın var herhalde suan. dediginiz gibi yaz yaklasiyor.Mart-Nisan bittimi insallah biticek bu grip olayları.

eliff tekrar pompa al zaten mamaya başlarsan daha pahalıya gelicek hem çocuğunu anne sütünden mahrım etmezsin.. Ben 40 tl aptamil alıyorum 6 gün gidiyor hesap et yani

şeymacım elifcim size de geçmiş olsun...
kuzularımıza nazar değdi herhalde yaaaa

desenize bebişlerimizin çoğu hasta hepsine aacil şifalar olsun...iyi dilekleriniz için saolun kızlar..inşallah meleğim yarın dahada iyi olacak..

kimse girmio artik.sanirim facebookta takiliolar.onceden alyaduanin annesi, seyma, bahair,dorapasaninannesi bunlar fazlaca girerdi sanirim face deler artikalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…