canım çok geçmiş olsun tez zamanda berramız iyileşir inşallah acil şifalar dilerim
zeynep çok geçmiş olsun bizde aynısını yaşadık hırıltı öksürük nöbetleri nerdese yavrum 15 dk kesintisiz öksürüp boğulur gibi oluyordu iştahı gitmişti çok şükür iyileştik dün 2 kere öksürdü ödüm koptu tekrarlıcak diye Rabbim şifalar versin en kısa zamanda
BU arada Ben YAĞMURCN yengemin bilsiyrda otomatikmiş profili onun nicki çıktı
slm herkese.
dün kabus gıbıydı.3 hastane gezdık .fıtıktan şüphelendıler.neysekı bısey cıkmadı gıbı .bırazdan da başka tanıdık bi cocuk cerrahına gıtcez ıcımiz rahat etsın dıye. Allah tüm hastalara sıfa versın. dün erıdım valla o hastanede yatan cocukları görunce.kendı derdımı unuttum onlara üzüldüm. bugün inşallah bişey demez dr dua edın ozan ım için tüm hastalar için:Saruboceq:
sağolun kızlar.
dr dan geldık. fıtık varmıs amelıyat olucak carsamba günü belli olucak tarihi.cok moralım bozukdaha cok küçük ya... Allah tüm hastalara acil şifalar versin
hasta bebişlere Allah şifa versin
ben de bugün medela elektrikli pompamı yere düşürdüm kırıldı çalışmıyor oysa 2. dönemin basından beri onunla süt sağmıştım sırf benim sütümle besleniyordu sizce yenisini mi alayım mama takviyesi mi yapayım sütüm yetiyordu bu arada
günaydın kızlar ..salı gününden beri kızım çok hasta..hiç anlamadım nasıl oldu ama yavrum bronşit olmuş..hır hır hırıltısı var balgamı var çokta kötü öksürüyo..4 gündür havar veriyoruz iğneleri ilaçları derken yavrum perişan oldu..hala dahada devam ediyor..umarım bir an önce atlatır..aman yavrularınıza dikkat edin..hastane bronşit olan bebeklerle doluydu..1 aylık bebekler bile bronşit olmuştu...bizede abimiz getirdi sanırım..oğlum 2 3 gün çok öksürdü yaklaşma dediysemde anlamadı..ondanda kardeşine geçti muhtemelen..tabi berram küçük olduğu için abisi gibi çabuk toparlayamadı..siz siz olun hasta kişilerden çocuğunuzu uzak tutun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?