kimse girmio artik.sanirim facebookta takiliolar.onceden alyaduanin annesi, seyma, bahair,dorapasaninannesi bunlar fazlaca girerdi sanirim face deler artikalsanaalsanasmile
reflüden şüpheleniyolardı değilmi... belkim şurup felan verirler,geçer o zaman. git bakem ver kilolarını :)) zuzum sen amasyalımıydın?
saol çiçeemm..ayhh olabilir belkim:)) kan çekmiş demekki:))kawaklılar hayatım bizimkiler..en yakın zamanda geçer inşallah zuzummm...
ben de samsunluyum kısss babam samsunlu benim :)) anaaam akraba neyin çıkarmışık :ecrin_bebek:
selam kuzularopuyorumnanaktan
zuzum kaynanayı yollamışın gözün aydın ola:dance:
amasyaya gidince kurtlarını iyice bi dökersin 9 günde iyi kurtlanmışındırsositososito
bizde sabah doktora gittik artıkın başlıyoz ek gıdaya...
sabah devam sütünün içine 2-3 cici bebe bisküvisi ve 1 kaşık pekmez koyup yedircem, elma armut havuç suyu verebilirsin dedi bide sütaş babymixin yada danino yoğurt verebilirsin günde 1 kez dedi...
aralarda emzircem sebze çorbasına önümüzdeki ay başlarız dedi...
gelecek ay tam kan sayımı tahlili yaptırcakmışız bi eksiklik varmı diye...
anlamadım ben bu işi 16 şubatta sağlık ocanda 7600dü kıyafetlerle bugün 7700 çıktı cıplak :S
arada baya fark var geçen ayki dr muayenesine göre 500gr almış...
saol çiçeemm..ayhh olabilir belkim:)) kan çekmiş demekki:))kawaklılar hayatım bizimkiler..
ayy sorma ne kurt hemde:))saol cücümm
duruunn geçemezsiniz ekgıdayaaa..ohaoldumsmiledaha biz geçmedikk:umursamaz:
:)) tamam cnm
hoşgeldin elalım a.s.selam kuzularopuyorumnanaktan
zuzum kaynanayı yollamışın gözün aydın ola:dance:
amasyaya gidince kurtlarını iyice bi dökersin 9 günde iyi kurtlanmışındırsositososito
saol çiçeemm..ayhh olabilir belkim:)) kan çekmiş demekki:))kawaklılar hayatım bizimkiler..
bizim tekkeköy canım :) olsun hemşerilük kanıdır belküm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?