2009 Ekim Anneleri

geçmişe bakamadım ama hasta kuzular war sanırsam..hepsine şifa diliyorum en acilinden..uzuunn bi misafir ağırlama dönemini başarıyla atlattıktan sonra haşat olaraktan yanınızdayım:)) 9 gün kaldı malum kayınwalidemler..psikolijk olarak kendime gelemedim henüz yalnızlığı ne çok özlemişim:)) çook işim warr artık çamaşır kurutcak yer bulamıyorum ama kirli sepeti dew oldu büyüyo..kusmuklu kızım benim çamaşırcı kadın oldum hergün 2-3 makine...ben ne zaman newresimleri filan yıkıycam yaa nereye serceemmm...yaz gelse de balkon bi işe yarasa...

kocicim beni cmts anneme götürüyooo..işallah bi aksilik çıkmassa amasyaya gidiyorum annemlere kalcam bisüre..terapi niyetine:))

dün idrar tahlili için hastaneye gittik..cuma günü kültür için wermiştik az olduğu için miktarı dün yine gittik ..anam şansa da grewe denk geldik trafik rezalet..berra arabada ağlarr..Allahtan tek çıkmamak gibi bi akıllılık yapmışım kardeşim arkada oyaladı onu yoksa kenara çekcek yer bile yoktu..demekki neymişş daha büyümemişiz tek çıkmak için,zamanı warmış..

göbeğim çıktı 10 günde pişirip pişirip yemekten..we ben amasyay gidincek zuzuu bayramda bööle diildin kilo almışsın dicek herkess off..göbeğim çıktı baya baya..hamile gibiyim( sinir oluyorum bu halime..

çok uzun yazdım demi çenem düştü:)) özlemişim ay size yazmayı...

zuzummmm baya bi yorulmuşsun.... neyse anneciğine gidince az bişiycik rahatlarsın... ana gibi varmı değil mü :)) idrar tahlili ne için canımcım?
göbükünü büyütme yalnız amasyalara gidince,malum rahat etcen biraz kaydirigubbakcemile3

kimse girmio artik.sanirim facebookta takiliolar.onceden alyaduanin annesi, seyma, bahair,dorapasaninannesi bunlar fazlaca girerdi sanirim face deler artikalsanaalsanasmile

biz burdayız ya kızz :mymeka: naniknanik

çiçeemm kusmuklu kızımın kusması artık tawan yaptı ya günde 15 kere filan..başka bi drye daha götürdümdü..gastro da baktı filan..ondandı tahlil..ayh ewet anacımın yanında da almasam bari..o bebike bakarken hergün koşu bandında şeyetsem accık ile yarar kanımca...

reflüden şüpheleniyolardı değilmi... belkim şurup felan verirler,geçer o zaman. git bakem ver kilolarını :)) zuzum sen amasyalımıydın?

reflüden şüpheleniyolardı değilmi... belkim şurup felan verirler,geçer o zaman. git bakem ver kilolarını :)) zuzum sen amasyalımıydın?

reflüymüş cnm ewet..sabır dedi bu dr de..az kalmış boşuna ilaç wermiyelim dedi..cnm samsunlu annemde babamda..ama amasyadalar..

en yakın zamanda geçer inşallah zuzummm...
ben de samsunluyum kısss babam samsunlu benim :)) anaaam akraba neyin çıkarmışık :ecrin_bebek:

selam kuzularopuyorumnanaktan

zuzum kaynanayı yollamışın gözün aydın ola:dance:
amasyaya gidince kurtlarını iyice bi dökersin 9 günde iyi kurtlanmışındırsositososito

bizde sabah doktora gittik artıkın başlıyoz ek gıdaya...
sabah devam sütünün içine 2-3 cici bebe bisküvisi ve 1 kaşık pekmez koyup yedircem, elma armut havuç suyu verebilirsin dedi bide sütaş babymixin yada danino yoğurt verebilirsin günde 1 kez dedi...
aralarda emzircem sebze çorbasına önümüzdeki ay başlarız dedi...
gelecek ay tam kan sayımı tahlili yaptırcakmışız bi eksiklik varmı diye...
anlamadım ben bu işi 16 şubatta sağlık ocanda 7600dü kıyafetlerle bugün 7700 çıktı cıplak :S
arada baya fark var geçen ayki dr muayenesine göre 500gr almış...

en yakın zamanda geçer inşallah zuzummm...
ben de samsunluyum kısss babam samsunlu benim :)) anaaam akraba neyin çıkarmışık :ecrin_bebek:
saol çiçeemm..ayhh olabilir belkim:)) kan çekmiş demekki:))kawaklılar hayatım bizimkiler..

amasyaya gidince kurtlarını iyice bi dökersin 9 günde iyi kurtlanmışındırsositososito

ayy sorma ne kurt hemde:))saol cücümm

duruunn geçemezsiniz ekgıdayaaa..ohaoldumsmiledaha biz geçmedikk:umursamaz:

saol çiçeemm..ayhh olabilir belkim:)) kan çekmiş demekki:))kawaklılar hayatım bizimkiler..

ayy sorma ne kurt hemde:))saol cücümm

duruunn geçemezsiniz ekgıdayaaa..ohaoldumsmiledaha biz geçmedikk:umursamaz:

naniknanik
benim zillim gündüzleri emmiyo dötü başı oynuyo hep ama gece emiyo takviye yapıcam artık eğer bu ay vermessem ek bişiler kilo alımı daha azalır dedi

kız anaları siz sizolun dr ye gidince vajinasında yapışıklık varmı diye baktırın bu ara çok duymaya başladım "vajen yapışıklığı"nı...
şükür bizimkinde yokmuş baktırdım...

oğuzhan dolar'a gidiyorum anılcım...
o önce çakmak erdemdeydi şimdi çamlıcaya geçti bizde onun peşinden oraya geçtik...

daha önce konuştumuzu hatırladın kanımcasırnaşık şey uykulu gibi demiştin doktorumuzakaydirigubbakcemile3
anıl sen borayı günlük nasıl besliyosun cnm kısaca anlatırmısın sabah kavaltısı falan...

hoşgeldin elalım a.s.

bizim tekkeköy canım :) olsun hemşerilük kanıdır belküm :roflol:

hoşbuldum arzucumŞeniz
sen oğluşa ek gıda vermeye başladın mı cnm? sen nasıl yapıyosun?

SELAM HATUNLAR NASILSINIZ BAKALIM ZUZUM NASILSIN CANIMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…