naniknanik
benim zillim gündüzleri emmiyo dötü başı oynuyo hepama gece emiyo takviye yapıcam artık eğer bu ay vermessem ek bişiler kilo alımı daha azalır dedi
hoşgeldin elalım a.s.
olumunekankayizsmilesaol çiçeemm..ayhh olabilir belkim:)) kan çekmiş demekki:))kawaklılar hayatım bizimkiler..
bizim tekkeköy canım :) olsun hemşerilük kanıdır belküm :roflol:
ay ewet kawga kıyamet emişiyoruz.5 dk zor emiyo..masaya oturmayınca artık kıyamet kopuyo..herşeye el uzatıyo..azönce ilk kez elma rendesi werdim..suyu weriyodum daha önce..suratı çok komik oldu..
hoşgeldin elalım a.s.
olumunekankayizsmile
suratını yiyem ben onun:ecrin_bebek:
bende dün elanın eline havuç tutuşturdum ilk ucunu ağzına aldı emdi emdi sonra çıkardı orta kısmından ağzına almaya çalıştı başarılı olamayınca kızdı attı elinden delim:asigim:
suratını yiyem ben onun:ecrin_bebek:
bende dün elanın eline havuç tutuşturdum ilk ucunu ağzına aldı emdi emdi sonra çıkardı orta kısmından ağzına almaya çalıştı başarılı olamayınca kızdı attı elinden delim:asigim:
evt alalı hatırladım kadir beylemi karıştırdım diye sordum :))
Cnm dr bize 5 aydan sonra başlayalım dedi ek gıdaya ama iştahsız diye dr patates havuç dedi meyve püreleri verebilirsin dedi ama şimdilik hergün bir öğün dedi.. o yüzden daha tam başlamadık cnm
ama kahvaltı 6 ay dan sonra
arzu cm iyiyiz çok şükür daha iyi atlattık sağol cnm
canım ben günde iki kez öğle ve gece yatmadan 45ml aptamil kaşık maması veriyorum... akşam üzeride 25-60cl arası elma-havuç,elma-armut suyu veriyorum. önümüzdeki ay meyve pürelerine geçecekmiş dr. ben dün akşam üzeri dayanamadım kavonoz meyve püresi deneyeyim dedim yarısını yedi :) ama mamayı büvvvvvvv yapıp püskürtüyor. az önce gene yedirirken püskürttü her yer battı.sonra dur bakıyim biraz katı yapayım mamayı dedim az bişeycik daha ekleyip karıştırdım ( meyve püresi kıvamına getirdim ) öyle yedi sıpa :)) bir de oyunla yediriyoruz,gazeteden uçak yapıyorum uçtu uçtu kaçtı kaçtı diye diye yediriyorum kaydirigubbakcemile3hoşbuldum arzucumŞeniz
sen oğluşa ek gıda vermeye başladın mı cnm? sen nasıl yapıyosun?
iyidir canımcım sen nasılsın a.s.SELAM HATUNLAR NASILSINIZ BAKALIM ZUZUM NASILSIN CANIMkaydirigubbakcemile3
evt alalı hatırladım kadir beylemi karıştırdım diye sordum :))
Cnm dr bize 5 aydan sonra başlayalım dedi ek gıdaya ama iştahsız diye dr patates havuç dedi meyve püreleri verebilirsin dedi ama şimdilik hergün bir öğün dedi.. o yüzden daha tam başlamadık cnm
ama kahvaltı 6 ay dan sonra
arzu cm iyiyiz çok şükür daha iyi atlattık sağol cnm
anlatmistim demek gormemissin.canim ben cok memnun kaldim.adamin hastasi cok.randevu alamioduk neredeyse 18 de ki iptal ettirmis onun yerine gittik.
girer giymez bu ne kiyafet kizi bogacak misin dedi soydurducok ince giydir dedi.kahvaltilara baslatti.bi kagit verdi onda yazio.esim scan ettircekti bak unuttum.ufak bi kitapcik gibi bisi de verdi ama arkasinda izinsiz paylasilamaz dio sempatiksalakcinni
kahvaltiyi az once yazdigim gibi verdi.kahvaltiya basladiktan 2 hafta sonra ekmek kabugu ver eline gozunun onunde kemirsin dedi.simdiye kadar gittigim en iyi dr diyebilirim.hastalariyla da konustum beklerken cok memnunlarmis.5-7 ay arasi mutlaka kati seyleri yutmayi ogrenmesi gerekmis yoksa cok zorlanirmis
buketcim bayıldım ben bu doktora :lepi:
bukettcim iimiş de ben özel muayenehaneye gidemem cücüm,hastaneye gidiosun sandımdı..kimmiş adı ne bu drnin??
vedat koseoglu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?