2009 Ekim Anneleri

naniknanik
benim zillim gündüzleri emmiyo dötü başı oynuyo hep ama gece emiyo takviye yapıcam artık eğer bu ay vermessem ek bişiler kilo alımı daha azalır dedi

ay ewet kawga kıyamet emişiyoruz.5 dk zor emiyo..masaya oturmayınca artık kıyamet kopuyo..herşeye el uzatıyo..azönce ilk kez elma rendesi werdim..suyu weriyodum daha önce..suratı çok komik oldu..

sıpammopuyorumnanaktan

evt alalı hatırladım kadir beylemi karıştırdım diye sordum :))
Cnm dr bize 5 aydan sonra başlayalım dedi ek gıdaya ama iştahsız diye dr patates havuç dedi meyve püreleri verebilirsin dedi ama şimdilik hergün bir öğün dedi.. o yüzden daha tam başlamadık cnm
ama kahvaltı 6 ay dan sonra
arzu cm iyiyiz çok şükür daha iyi atlattık sağol cnm

lalim ayran içtikte ayrımı düştük:asigim:

bu doktorların hepsi ayrı telden çalıyo yahu:uhm:
bizim kahvaltı olayıda devam sütünün içine 2-3 bisküvi, 1 kaşık pekmez 1 kaşıkda labne peyniri ilave edilip kaşıkla verilcekmiş :S sütün içinde bunlar olunca nasıl olcak bilmiyomkafamçokkarıştı
kahvaltıdan sonra diğer öğünde ya meyve suyu yada yoğurt ben bigün yoğurt bigün meyve suyu vermeyi düşünüyorum, yani günde 2 kez anne sütü dışında farklı bişey vermiş olcam...

:)) benimde aklım karışık meyveler hoşuna gidiyo ama bu sebze olayını nasıl yapca tatsız tuzsuz ilmiyorum benimki hiç beğenmedi

aynen hepsi farkli.en son gittigim dr bize de kahvalti verdi.ama bulamac asla dedi.ayri ayri.yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis peynir, pekmez, ekmek ici ver dedi.eger bu aylari gecirirsem yutma zorlugu cekermis.

dun asi icin gittigimiz dr de sebze corbasina kiyma koy dedi.ama kiymayi nasil koyayim die sormayi unutmusum sempatiksalakcinni yani kiyma cig kalmaz mi sebzelerle es zamanli koyarsam

bizimki de altı ay bitmeden tattırma bile dedi..gerçi artık ona gitmicem ama..ee buket sen o gün yeni doktora gittindi demi..annat cücüm

anlatmistim demek gormemissin.canim ben cok memnun kaldim.adamin hastasi cok.randevu alamioduk neredeyse 18 de ki iptal ettirmis onun yerine gittik.
girer giymez bu ne kiyafet kizi bogacak misin dedi soydurdu cok ince giydir dedi.kahvaltilara baslatti.bi kagit verdi onda yazio.esim scan ettircekti bak unuttum.ufak bi kitapcik gibi bisi de verdi ama arkasinda izinsiz paylasilamaz dio sempatiksalakcinni
kahvaltiyi az once yazdigim gibi verdi.kahvaltiya basladiktan 2 hafta sonra ekmek kabugu ver eline gozunun onunde kemirsin dedi.simdiye kadar gittigim en iyi dr diyebilirim.hastalariyla da konustum beklerken cok memnunlarmis.5-7 ay arasi mutlaka kati seyleri yutmayi ogrenmesi gerekmis yoksa cok zorlanirmis

hoşbuldum arzucumŞeniz
sen oğluşa ek gıda vermeye başladın mı cnm? sen nasıl yapıyosun?
canım ben günde iki kez öğle ve gece yatmadan 45ml aptamil kaşık maması veriyorum... akşam üzeride 25-60cl arası elma-havuç,elma-armut suyu veriyorum. önümüzdeki ay meyve pürelerine geçecekmiş dr. ben dün akşam üzeri dayanamadım kavonoz meyve püresi deneyeyim dedim yarısını yedi :) ama mamayı büvvvvvvv yapıp püskürtüyor. az önce gene yedirirken püskürttü her yer battı.sonra dur bakıyim biraz katı yapayım mamayı dedim az bişeycik daha ekleyip karıştırdım ( meyve püresi kıvamına getirdim ) öyle yedi sıpa :)) bir de oyunla yediriyoruz,gazeteden uçak yapıyorum uçtu uçtu kaçtı kaçtı diye diye yediriyorum kaydirigubbakcemile3

SELAM HATUNLAR NASILSINIZ BAKALIM ZUZUM NASILSIN CANIMkaydirigubbakcemile3
iyidir canımcım sen nasılsın a.s.

iyi bari canım sevindim,öp oğluşunu yerime Şeniz

buketcim bayıldım ben bu doktora :lepi:

bukettcim iimiş de ben özel muayenehaneye gidemem cücüm,hastaneye gidiosun sandımdı..kimmiş adı ne bu drnin??

Maşallhhh kuzucuklarımıza bizim..
Kızlar biz de bu aralar sürekli kavga halindeyiz benim kızla.Melek huylu kuzum gitti yerine huysuz bişi geldi yerinde durmuyooo , eklere geçtik meyve püresi veriyorum şimdilik macerayla yiyoz püskürte püskürte şimdi bide tükürük yapıp onları ileriye atıyo tabii bütün kıyafetler ve önlükler batık vaziyette.En kötüsü de giydiremiyorummmm sürekli çıplak kalsın istiyoo giydirene kadar kırk takla atıyorumm kendini yırtıyooo ağlarkenn.Ay ne zaman düzelcez biz...:bbo:

vedat koseoglu canim

buket ne tesadüf az önce damın sitesini inceledim sonra baktım nkaraymışş. kk ya girdim sen adını yazmışsın. kahvaltı meselesi ilginç geldi. verdinmi sen. yutabiliyomu bebiş. anladığım doğrumu peyniri yumurtayı ayrı ayrı veriyosun yani bizim gibi kahvaltı yapıacak ölemi. yutabilcekmi. çokmu minik parçalar vercez. doyar mı acaba. miktarları ne kadar olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…