2009 Ekim Anneleri

canı bizim defneler yaz bebeği olacakmış. dışarı çıkmaya kalkınca hele kıyamet kopuyo üzerine ince bi kapşonlu penye giydiriyorum o da yani. bide şapka. kapıdan ağlamadn çıkmadık bugüne kadar.

Sorma cnm ya 2 tane astronotu var.Daha 3 kere giyemedi.Çocuk altı üstü çıplak olunca ondan mutlusu yok.Sanırım bizim bu kuzular yazın hep çıplak olcaklar :roflol:

ay bizimkide ööle..soyarken süper de giydirirken kawga ediyoruz..hamilelik yaza geldi cıscıbıl gezindik daraldıkça.bunnar da bööle kuduruk oldu işte:))

bana da cok tavsiye ettiler diye gittim kaydirigubbakcemile3 bizim kizda zaten bi istah sorunu var.agzini kilitlemeyi ogrendi acmiyo mumkun deil.ama dr soyle soyledi.peynir kibrit kutusunun 1/4 u kadar aksamdan suya konulacak.sonrasinda artacak mi sormayi unutmusum peyniri ohaoldumsmile yumurta sarisi 1 cay kasigi olcusunde baslanacak hergun 1 cay kasigi artacak.1 tam yumurta sarisina gelindiginde hergun verilecek 1 yumurta sarisi.aralarda ekmek ici verilcek.elimizde ezerek verecekmisiz azar azar.kahvalti bitiminde de 1 cay kasigi uzum pekmezi.
bizim kiz cok az yiyo.agzinda cevirio cevirio yarisini dokuyo, bi kismini yutuyo.artik yutabilirlermis zaten.amac bunu ogretmekmis.daha gec kalma hemen ertesi gun basla dedi.meyve pureleri verilecek.hergun yogurt mayalanacak.tabii bebegin de yemesi lazim bu durumda sempatiksalakcinni

:)) benimde aklım karışık meyveler hoşuna gidiyo ama bu sebze olayını nasıl yapca tatsız tuzsuz ilmiyorum benimki hiç beğenmedi

sebzeye bizde başlamadık cnm önümüzdeki ay başlıcazsanırım...
aslında tattırmaya başlasam iyi olur nasıl yapcam???

aynen hepsi farkli.en son gittigim dr bize de kahvalti verdi.ama bulamac asla dedi.ayri ayri.yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis peynir, pekmez, ekmek ici ver dedi.eger bu aylari gecirirsem yutma zorlugu cekermis.

töbeeeeeeeeeeeeklava:
bizimkide bulamaç diyo yumurta sarısınıda önümüzdeki ay diyo beyaz peynir değil labne peynir dedi annamadım bu işikafamçokkarıştı

ahh arzuuu bugün markete gittimde aptamil fiyatları uçmuş anam ne yapcaz yaaa benim bi an önce işe başlamam lazım:kedi:
büyük kutular 40 tl idi-tatlicadiarzu-
yaa bidee devam sütü devam maması gibi binbir çeşit mamalar var bakarken başım döndü walla dr. bebelac yada aptamil 2'yi al dedi, devam sütüne yap sabahki kahvaltıyı dedi ama sütün içine onlar nasıl koncak bilmiyom:sm_confused:
gramajını nasıl ayarlıcam bilmiyom:sm_confused:
pöffffffff asıl işi bundan sonra başlıyoohaoldumsmile

ii akşamlar arkadaslar nasılsınız. yarın oğlumun amelıyat gunu belli olucak dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…