Maşallhhh kuzucuklarımıza bizim..
Kızlar biz de bu aralar sürekli kavga halindeyiz benim kızla.Melek huylu kuzum gitti yerine huysuz bişi geldi yerinde durmuyooo , eklere geçtik meyve püresi veriyorum şimdilik macerayla yiyoz püskürte püskürte şimdi bide tükürük yapıp onları ileriye atıyo tabii bütün kıyafetler ve önlükler batık vaziyette.En kötüsü de giydiremiyorummmm sürekli çıplak kalsın istiyoo giydirene kadar kırk takla atıyorumm kendini yırtıyooo ağlarkenn.Ay ne zaman düzelcez biz...:bbo:
buket ne tesadüf az önce damın sitesini inceledim sonra baktım nkaraymışş. kk ya girdim sen adını yazmışsın. kahvaltı meselesi ilginç geldi. verdinmi sen. yutabiliyomu bebiş. anladığım doğrumu peyniri yumurtayı ayrı ayrı veriyosun yani bizim gibi kahvaltı yapıacak ölemi. yutabilcekmi. çokmu minik parçalar vercez. doyar mı acaba. miktarları ne kadar olacak..
:)) benimde aklım karışık meyveler hoşuna gidiyo ama bu sebze olayını nasıl yapca tatsız tuzsuz ilmiyorum benimki hiç beğenmedi
aynen hepsi farkli.en son gittigim dr bize de kahvalti verdi.ama bulamac asla dedi.ayri ayri.yumurta sarisi, aksamdan suya yatirilmis peynir, pekmez, ekmek ici ver dedi.eger bu aylari gecirirsem yutma zorlugu cekermis.
canım ben günde iki kez öğle ve gece yatmadan 45ml aptamil kaşık maması veriyorum... akşam üzeride 25-60cl arası elma-havuç,elma-armut suyu veriyorum. önümüzdeki ay meyve pürelerine geçecekmiş dr. ben dün akşam üzeri dayanamadım kavonoz meyve püresi deneyeyim dedim yarısını yedi :) ama mamayı büvvvvvvv yapıp püskürtüyor. az önce gene yedirirken püskürttü her yer battı.sonra dur bakıyim biraz katı yapayım mamayı dedim az bişeycik daha ekleyip karıştırdım ( meyve püresi kıvamına getirdim ) öyle yedi sıpa :)) bir de oyunla yediriyoruz,gazeteden uçak yapıyorum uçtu uçtu kaçtı kaçtı diye diye yediriyorum kaydirigubbakcemile3
iyidir canımcım sen nasılsın a.s.
iyi bari canım sevindim,öp oğluşunu yerime Şeniz
ii akşamlar arkadaslar nasılsınız. yarın oğlumun amelıyat gunu belli olucak dualarınıza ihtiyacım var
ii akşamlar arkadaslar nasılsınız. yarın oğlumun amelıyat gunu belli olucak dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?