ii akşamlar arkadaslar nasılsınız. yarın oğlumun amelıyat gunu belli olucak dualarınıza ihtiyacım var
Allah yardımcınız olsun canım... :Saruboceq:
ii akşamlar arkadaslar nasılsınız. yarın oğlumun amelıyat gunu belli olucak dualarınıza ihtiyacım var
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
nazcım neden ameliyat oluyo kuzucuk okuyamadımda geçmişi
çok geçmşi olsun naz. neden ameliyat olcak bebişin sebebini göremedim
fıtık cnm sağ kasıkta.pzazardan beri dr dr gezdık amelıyattan baska caresı de yokmus 4,5 aylık cok küçük daha ya... herkes uzulme ufak bı operasyon dıyor.hayırlısı bakalım.Allah tum hastaların yardımcısı olsun:Saruboceq:
cnm benim kızımında ameliyat olalı 1 ay oldu. 4aylıkken zor bi ameliayt geçirdi tam 2.5 saat sürdü. seni çok iyi anlıyorum.çok zor oluyo.Ama Rabbim sabır veriyo. Şimdi çok şükür iyi geçti gitti. Senin kuzucukda çok iyi olucak. Dualarım seninle cnm.
canım benim yaa daha çok küüçük ama ilerde daha büyük sorun cıkarcaksa şimdiden çözüm daha iyi .inş hemen iyileşir.tek doktora danısmasaydınız.
çok geçmiş olsun.
cok gecmıs olsun cnm sana da. senınkı ne amelıyatı oldu. ınsan uzulmeden kendını alamıyo ufacık şey.ınsallah cnm iyi geçer.cok sağol duan için
sağol cnm. benim kızımın dudak ve damak yarığı var. dudağından ameliyatı oldu. 1.5 yaşındada damağından olucak. Elbette üzülüyosun ama onlar küçük olduğu için acıyı pek hissetmiyolar. Sen içini ferah tut. onun sağlığı için olması gerekiyo. Allah yar ve yardımcın olsun.
iyimi sımdı kzın gecmıs oslun tekrar ınsallah dığerını de atlatır cnm Allahın ıznıyle. bnde senı anlıyorum ınsanın canı acıyor parcalınıyor amelıyattayken napcam dıyorumAllah beterınden saklasın :Saruboceq:
çok şükür gün geçtikçe iyi oluyor. yaralarımız iyileşti sayılır.2. ameliyatımız bizi biraz daha zorlucak ama Rabbim dermansız dert vermesin çok şükür çaresi olan şeyler bunlar elbetde zorluk oluyo üzülüyosun ağlıyosun ama herşey onun için onların sağlığı için.bizim önümüzde zorlu ve uzun bi yol var. 2 yaşındada burun ameliyatı olucak.o diğerlerine göre daha hafif bi ameliyatmış. bu durumdan dolayı duymasında problm olabilir.konuşmasında olabilir.onun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun
Senin kuzunda iyi olucak inan.
sağol cnm.Allah senınde yardımcın olsun Allahın ıznıyle hepsı geccek .Allah yardımıcımız olsun:Saruboceq:
amin cnm. güzel haberlerinle gel.oğluşunuda kocaman öpüyorum.Allah şifa versin. ben çıkıyorum kuzcuk uyandı.
Rabbim şifa versin bitanem ..dualarımız oğluşunla inş....Rabbim hiç yaşatmamış gibi eyler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?