2009 Ekim Anneleri

nazcım Allah yardımcınız olsun..bi an önce ii olsun yavrun ,inşallah......

Kızlar kahvaltıdan bahsetmişsiniz, Dr bizi de kahvaltıya başlattı.
Nohut büyüklüğünde yumurta sarısı (gün aşırı verilecek), 1 çay keşığı pekmez, tuzsuz peynir, 2 cicibebe, çok açık çay ya da ıhlamurla bulamaç halinde karıştırıp verilecek.

Ayy bis geç mi kaldık ne. Dr. tattırmaya başla dedi sadece. ben de dün iki çay kaşığı ekşi elma suyu verdim. bi kaç gün sonra diğer meyvelere de limon sıkıp vercem. soora da sebze inşallah yer yaa

kızlar normalde 6 ay sadece anne sütü verilmiyor mu bebeğe neden kahvaltılara başlanıldı süt mü gelmiyor?

nazcımm Allah yardımcınız olsun cnmmm..

saime aslında öyle ama 6 aydan sonra alışmakta zorluk çekiyomuş yawrular..drr tattırma bile dedi bana ama dinlemiycem açıkçası..sonra alışamazsa ben çekcem derdini..dün elmasuyu elma püresi werdim..accık muz yedirdim..doyurcak bişiy dil sonuçta ağzına azıcık pütür gitsin diye..

nazcım allah şifa versin cnm....niye ameliyat olacak....inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurrr.............

oyy kıyamam ...yavrum benim en kısa zamanda iğleşir inşallahhhhhh

inşallah canımmm..

esmacım ya 1 ay oldu demek ameliyat olaı nası hızlı geçiyo zaman..tabi onu bide sana sormak lazım..atlatmanıza sewindim cnm,darısı 1 sene sonrakine inşallah..

ESMACIM İNŞALLAH MELEĞİNİN DİĞER AMELİYATLARIDA BAŞarıyla geçer...
NAZCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. BENİM ARKADAŞIMIN ÇOCUĞUDA OLMUŞTU..ÇABUCAK İYLEŞMİŞ...

kızlar morelim çok bozuk sinirlerim laçka eşimde bende artık kızıma neo luyo demekten kendinimi alamaz olduk yavrum 10gün igne yedi hiç fayda etmemiş igneler kan degerleri hızla düşüyo
vakıf gureba hastanes yatış verdi araştırmıyoz dediimzayla çıkardım boşuna felik deşik edicekler yine die çapaya gittik 1haftadır 4günde 15kere kan alındı kolları mosmor şişti cumaya sonuçlar çıkcak ama zeyneb hep aglıyo kucagımdan inse kararıyo ben harici kimsede durmuyo annemde çalışıyo bütün yük omzumda eşimin işleri yogun birgün izin aabildi bütün gün kızımla tekim hastanede hç bişi yemiyo tel sag gögsümden süt geldigi için onla günü tamamlıyo uyumuyo uykusundan aglıyarak sıçrıyo

kusuyo ishal ve lanet olası doktorlar ilaç dahi vermiyo tekirdagdan gelyom dememe ragmen kimse yardımcı olmuyo özelde yaptırdım çogu testini yinede birçok şey araştırıldıgı için geç çıkcak sonuçlar yalvar yakar aglıyarak kavga ederek sonuçları öne aldırdım biraz
bitkinim ruhum stresli kalbim yorgun kızım eridi gözümün önünde ve ben bişi yapamıyom bi boynu kaldı incecik 6.yına girdi ek gıdayı hç istemiyo deli gibi yerdi yogurt mama meyve püresiagzını kitliyo açmıyo aglıyo yedirirsem zorla çıkarıyo ikigünlük yedigini çok ishal napcam ben ya profösörmü bulsam yavruma şaşırdım kaldım kahretsin bu parayı bütün kapıları açan o özelde yaptırıyom testler koca çapada yok kızıma şifa olsun yeterki iyileşsin die ama yok doktor sonuçlara bile yalvar yakar bakıyoı ricayla allahım kızımdan al agrısını bana ver demekten başka bişi gelmiyo elimden çok morelim bozuk bugüne kadar tuttum kendimi ama hasta oldum burnum 3gündür kanıyo sürekli kusuyom allah kmseyi yavrusuyla sınamasınnnmafoldumbensenağlama

bnm yavrum artık konuşmuyo bilre bizle onu bile unuttu neler yapıyodu yavruma nazar degdi ne aguluyo ne agzından bişi çıkıyo sürekli ellerine bakıyo delik izleri var die

Rabbim sabır versin sana o güzel meleğede en kısa zamanda şifa versin.... Dediğin gibi paranın açamayacağı kapı yok insan ne kadar çaresiz kalıyor heleki söz konusu evlat olunca .. Çapa da özellikle anlamadım neden testlerini yapmıyorlar o zaman yatış neden verildi

ah yasemin ne diycem bilemedim inan.içim acıdı..Allah şifa wersin zeynebe..sizede kolaylık wersin..

okudukça morelim bozuluyor....musyascım esmacım bebişlerinize allah şifa versin inşallahh...
herzaman söylerim çocuklarım hasta olacağına ben olayım die.....(((

musyascim cok gecmis olsun.dilerim ada en kisa zamanda sagligina kavusur.soylemesi zor ama sen guclu ol elinden geldigince senin tedirginligin ve stresin kizinada yansir o daha huzursuz olur.

cnm çapa yatır vermedi hiç yatışı veren vakıf gureba hastanesiydi daha öncede aynı sebeptenzeyneb ada orda yattı 6gün sadece igne yaptılar araştırılmadı tekrarlıcagını söyledler yan araştırmıcaklar yatırsaydım direkdediler bende araştırmıcaksanız nedenini yine tekrarlıcak benim çocugum kobay degil dedim çıkardım ordan çapaya özel gittigimiz doktorumuz yönlendirdi mutlaka araştırılmalı bu kan düşüklügü çok hızlı ilerliyo vucudunda oyüzden yemesini uykusunu ve ençokta büyümesini engeller dedi allah ondan alsın bana versin die yalvarıyom ama yok üstüne ishal oldugunu söylüyom acil doktoru dönüpte bakmıyo bile yüzüne kızın nasıl bir vicdan anlayışları var çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…