2009 Ekim Anneleri

ah yasemin çok geçmiş olsun ada ya. allah acil şifalar versin inşallah.. keşke bi tanıdığımız olsa oralarda sana yardımcı olabilecek. böle yerlerde şart çünkü. babamda orda radyoterapi gördü çok iyi biliyorum durumu. yokmu kimsenin bi yakını arkadaşlar. yasemine yardımcı olabilecek...

Ayy bis geç mi kaldık ne. Dr. tattırmaya başla dedi sadece. ben de dün iki çay kaşığı ekşi elma suyu verdim. bi kaç gün sonra diğer meyvelere de limon sıkıp vercem. soora da sebze inşallah yer yaa

gülicim geç kalmadın, benim sütüm az olduğu için 4. aydan beri ek gıda aldığımızdan dolayı alışık ek gıda yemeye. Seiz maşallah sütle geldiniz bu zamana, azar azar başlatır doktorun artık.

kızlar normalde 6 ay sadece anne sütü verilmiyor mu bebeğe neden kahvaltılara başlanıldı süt mü gelmiyor?

süt var da mı vermiyoruz şekerimm..

musyasçım ne diyeceğimi bilemez durumdayım , sözkonusu bir bebek ve neden bu doktorlar bu kadar ilgisiz kalabiliyolar anlam vermek mümkün değil, Zeynepçik yavrum doğduğundan beri hep hastalıklarla uğraşıyor o küçücük haliyle kıyamam ona ya. Acil şifalar diliyorum. Sabırlı olmaya çalış tatlım, güçlü dur salma kendini.

derler ya sen bende cok yasicaksin diye.ayni seyi ben de dusundum.tanidigi olan varsa yardim ettirsin diye

kızlar zeneb uyandı bdaha ne zaman gırerım bılemyom ÖptÜm tanıdıgı olan Çıkarsa telefonumvar amazonda ÖptÜm yavrularınıza sıkıcasarılın yerımeee

canim cok gecmis olsun dua et ama eksik dua etme sende saglikli olmalisinki ona guzel bakabilesin allah yardimcin olsun allah iyi doktorlari cikarsin onunune insallah.

musyas canım Allah acil şifalar versin, canım araştırma hastaneleri araştırmazmı böyle durumları oaraya gittiniz mi... canım benim nolur güçlü ol .. meleğinin sana ihtiyacı var... biz anneler her durumda güçlü olmak zorundayız.. biz anneyiz...tekirdağda kimsem yokki....

inşallah canımmm..

esmacım ya 1 ay oldu demek ameliyat olaı nası hızlı geçiyo zaman..tabi onu bide sana sormak lazım..atlatmanıza sewindim cnm,darısı 1 sene sonrakine inşallah..

evet cnm 1 ay oldu. bu 1 ayı bana soracak olursan anlatılacak çok şey var ama geçti çok şükür şuan iyi ya gülüyo ya o bana getiyo. tüm çekilen acılar unutuluyo.
ESMACIM İNŞALLAH MELEĞİNİN DİĞER AMELİYATLARIDA BAŞarıyla geçer...
NAZCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. BENİM ARKADAŞIMIN ÇOCUĞUDA OLMUŞTU..ÇABUCAK İYLEŞMİŞ...
inşallah zeynepcim.
okudukça morelim bozuluyor....musyascım esmacım bebişlerinize allah şifa versin inşallahh...
herzaman söylerim çocuklarım hasta olacağına ben olayım die.....(((
sağol lalim

yasemincim çok geçmiş olsun.

kızlar zeneb uyandı bdaha ne zaman gİrerİm bİlemyom ÖptÜm tanıdıgı olan Çıkarsa telefonumvar amazonda ÖptÜm yavrularınıza sıkıcasarılın yerİmeee

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca

benim kızkardeşim istanbul üniversitesinde memur onu aradım, durumunu anlattım ne yapabiliriz, tanıdık birini bulabilir miyiz diye
kardeşim biraz önce aradı Cerrahpaşa'da 3. katta hematoloji bölümü varmış
bu bölümde hilmi bey varmış profesör bir de hemşire nevin hanım varmış bunlar kardeşimin arkadaşının çocuğuyla yakından ilgilenmiş
kardeşim tekrar aradı hocanın tam adı rof. Dr. Hilmi Apak pediatrik Hematoloji uzmanıymış

keşke elimizden daha fazlası gelse

yasemin çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını bian önce versin inşallah...

allahım yaaa ..yasemincim canım ya inşallah düzelecek zeynebimiz..allahım yardımcınız olsun..meleklerimize hiçbişey olmasın...

yasemincim yaa çok geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin kızımıza tüm dularım zeyneble ...

Böyle araştırma hastanelerinde doktorların özel muayene odaları oluyor.Ücretleri yüksek ama en azından ilğileniyorlar .Çok geçmiş olsun............

sm kızlar hasta bebeklerimize allah şifalarını versin inşallah çok üzüdüm...bende evimi taşıdım net anca bağlandı özlemişim burayı...

okudukça üzüldüm... hem kızına hem senin çabalamana içim gitti. Ben kızımı Kadir Tuğcu'ya götürüyorum. İnternette aratırsan her şeyini bulabilirsin. Gezdiğin bir çok doktorun yanıtını veremediği soruları Kadir Bey bir çırpıda yanıtlayacaktır eminim. Hem ilgili, hem bilgili, hem deneyimli tek kelimeyle dört dörtlük. yapılan bir çok tahlil, ufacık bedendeki onca hırpalama teşhis koymaktan çok uzak olabilir. Mutlaka Kadir Tuğcu'ya götürmelisin diye düşünüyorum. Ücreti biraz yüksek ama şu anda bunun öneminin olmadığını sanıyorum. Çabuk geçer umarım.

musyas canım benim eminimki kuzun iyileşecek ve çok sağlıklı bebek olacak bunların hepsi geçicek sen güçlü durmalısın canım onun sana ihtiyacı var moralini topla bak ne dermansız dertler var onlar ne yapsınlar onları düşün sakın yılma dik durki bebeğinde senden kuvvet alsın annesi üzme meleğini senin bebeğin en kısa sürede iyileşecek ve çok sağlıklı yaramaz bir canavar olacak

adaşım çok üzüldüm umarım en yakın zamanda yavrun sağlığına kavuşacak dualarımız sizinle

yasemincim canım acil şifalar inşallah,dualarımız minik kuzunla :Saruboceq:

Yasemin canım çok üzüldüm yaa. Bir an önce teşhis koyarlar da tedavi olur inşallah. Bu gece ben de zeynep için dua edicem :Saruboceq:
Keşke başka bişey gelseydi elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…