2009 Ekim Anneleri

Yasemin canım benim,çok üzüldüm kuzumuza..
Rabbim acil şifalar versin.ama el kadar bebeğin vücudunda bulunmucak ne olabilirki,
nie böyle harab etmişler yawruyu,yazık yaa bilmiyorumkismile

herkese günaydın, hayırlı cumalarr... Rabbim hepimizin dularını kabul eder inş. hepinizi çokk ama çok seviyorum..........

günaydın güzel ekim anneleri ve tatlı yavruları bizbuıgün sonuç alıp gösterip tedaviye başlıcaz bakalım hakkımızda hayırlısı virüs testleri daha çalışılıyomuş ne virüsü aranıosa artık kanda onlar geç çıkıomuş 4-5 gb çıkar dedi doktor

günaydın herkese dünden beri moralim çok bozuk kayramda sanki kalça çıkıklığı var gibi geldi bana saat 5 arndevu aldık çektirmeye gidicem inşşş yoktur dün kayramın yüzüne baktıkça ağlamam geldi..tansiyonum düştü bi an midem bulandı bembeyaz oldum vede sonuç sabah kalktığımda göğüs uçlarım çatlamış nasıl oldu anlamadım...

günaydın şeymacım inş. bişey yoktur canım bizde 2, ayda çektirdik bi şey çıkmadı çok şükür sen 2, ayda yaptırmamışmıydın

günaydın tatlım çok geçmiş olsun sonuçların ii çıkıcak ben inanıyorum sende inan meleğin bir an önce sağlığına rabbimin izniyle kavuşacak :Saruboceq:

şeymacıgım cnm stres yapma inş yanılmışındır paşada bişi yoktur rabbim şifasını versin haberdar et bizi dualarım sizinle

şeyma kaçla usgsinde bişiy dememişlermiydi? yoktur inşallah sana öyle gelmiştir..

yasemincim dünden beri aklım sende zeynepte..toparlamaya başlamasına sewindim..inşallah kısa bi tedawiyle herşey yoluna gircek bidaada üzmicek annesini böle ada hnmm:)

inşallah cnm bnm ek gıda olarak mamayı bile yer yemez kusuyo bi tedavisi başlasa allahın izniylee öfff virüs testi çok uuzun sürüyomuş aradım az önce 4.10da çıkcakmış yetiştiririm inşallah yaaa 5te doktor gidiyo acil kalabalık çok geçmişini araştırıyolar bu testte dedi doktor

musyas kimdi yaa burdan biri cerrahpasa da bi dr ismi verdi sana yardimci olabilirmis sanirim baktin mi?

Yasemincim Allahın izniyle sapağsalam olcak Zeynom hadi hayırlısı inşallah sen içini ferah tut cnm benim içime çok ii şeyler doğuyoo:Saruboceq:
Şeymacım paşanın umarım bişeyi yoktur umarım sana öyle geliyodur dualarımız seninle haberlerini beklioruz:Saruboceq:

selam kızlar
kabus gibi bir gece geçirdim. Dün hafif bir halsizliğim vardı. Akşam 5 gibi midem bulanmaya başladı. Lavaboya zor yetiştim. Aynı anda ishal başladı. 4-5 defa bu şekilde tuvalete koşturdum. Hem midem bulanıyor aynı anda tuvaletim geliyor , ne yapacağımı sapıttım resmen. Özde de ağla ağla ilgi istiyor. Annemi çağırdım geldi. Eşim acile götürdü işten gelince. Serum taktılar a biraz kendime geldim. Her gece 7-8 vaka geliyotr bu şekilde dedi dr. Çeşme suyu kullanmayın, salgın var sanırım dedi. Zaten kullanmıyorum ama anlamadım yani, bişey de yemedim ki öyle. Üşüttüm heralde dedim. Eve geldik Özde beni aramış ağlamaktan sümükleri akmış artık kıyamam. ılgi istedi yavrum ama çok kötüydüm ilgilenemedim. Gece yarısı da bu sefer annem ishal ve kusma. Helak oldu kadın. Geçen hafta kıza rotanın 2. sini vurdurmuştum. Sanırım onun dışkısından bulaştı. Dr de çok düşük bi ihtimal ama olabilir dedi. Anlamadık bişey. Şimdi annem de ben de iyiyiz ama dün resmen bir kabustu. Sağlık gibisi yok kızlar.

amazoncum canım size de çok geçmiş olsun,iyi olmanıza sevindim. özdecim büyümüde artık annesini ararmış :)

Çok geçmiş olsun Nihancım ya işte hastalık bu kol geziyo ne kadar sakınsanda allahtan çabuk geçmiş
Bizde bugün rota nın 2. olduk.Geçen gittim hastaneye bende bütün bebek bölümü rota hastalarıyla doluydu.Allahım korusun bütün kuzucuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…